- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
Ewwt canım tek belirtim buydu benim 23 şubattan beri düne kadar hep yumurta akı nda beyaz akıntı her zaman olduyoğun bi şekilde mmi oldu canım aralıksız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewwt canım tek belirtim buydu benim 23 şubattan beri düne kadar hep yumurta akı nda beyaz akıntı her zaman olduyoğun bi şekilde mmi oldu canım aralıksız
Bilmiyorum canım hayırlısı neyse o olsunMerhaba cnm insAllah bebisin seninledir.
Gecen ay bata 4 kala cift cizgi gordum. Adetimi 1 gun gecti kahve lekelenme oldu, yerlesme sandim. O gecesi sökuldum adet kanamasi seklinde yogun kanamam oldu. Ertesi gun doktora gittim kese gorulmedi, betamda 3.47 idi. Kisacasi kimyasal gebelik yasamisim.
Kahve lekeleme olunca rahim testi yaptim, parmagimla baktım rahim agzina dokunabiliyormuyum diye ve sonuc rahim alta ve agzi acik'idi. Sende bi dene istersen?
Sik idrara cikmak cok heycanlandiginda'da oluyor..
İnsAllah guzel haberler verirsin bize
İnşallah canım bunu canımdan çok istiyorum inan ki inşallah normal değer çıkar yarın sabah ilk idrarla tekrar yaparım testi bakalım ne olcakYarinda gelmezse hemen git kan ver bence ins degerinde yuksek cikar sende yeni hamis olursun vee bize dua edersin
Goguslerimde de bugün taş gibi normal de günüm gelmeden 2 gün önce pamuk gibi olur lardi bugün hala çok sertYarinda gelmezse hemen git kan ver bence ins degerinde yuksek cikar sende yeni hamis olursun vee bize dua edersin
Ya işte 1 saat olmadı yaptım çizgiyi sadece ben göre biliyorum günüm geçsin tam yarın sabah ilk idrarla yapcam leke geldi ve öyle kaldı diye gittim aldım sabah ilk idrarla yapcamCanim test yaptinmi
canim benimde bugundu bnde olmadim ama ben subat 28 cekiyor diye diyorum erken acaba bnmde birseymi var aklim bugun hep hasta olmmdgmdaMerhaba kızlar bugün bat günüm ve sabah adet ağrısı gibi ağrı başladı hasta olcam diye düşündüm genellikle sabahları olurum 11 bucukda ped koydum sadece kahve leke geldi ve saat 3 hala birşey yok kaç kez de idrara çıktım adet günü yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum test mi alsam acaba bugün gidip yoksa almamaliyim normalde benim sancılı geçer sabah ağrı oldu ve kayboldu normal de ilk 1 gün çok şiddetli geçer ama karın ağrısı kayboldu sabah ve hemen kan gelirdi leke geldi sadece kahve rengi
Sabah ilk idrarla öneriyorlar zatenYa işte 1 saat olmadı yaptım çizgiyi sadece ben göre biliyorum günüm geçsin tam yarın sabah ilk idrarla yapcam leke geldi ve öyle kaldı diye gittim aldım sabah ilk idrarla yapcam
Ben takvimden hep bakıyorum o günü gününe benim çıkarıyor aylardırGulasor62
canim benimde bugundu bnde olmadim ama ben subat 28 cekiyor diye diyorum erken acaba bnmde birseymi var aklim bugun hep hasta olmmdgmda
Evet haklisn ama ben merak ettim neden böyle oldu diye 2 tane aldım zaten diğerini sabah yaparım inşallah vardırSabah ilk idrarla öneriyorlar zaten
Bende kararsz kaldm acaba benimdemi birsey var diye dusunuyorumBen takvimden hep bakıyorum o günü gününe benim çıkarıyor aylardır
İnşallah canım allah sesimizi duysun bende şuan net değilim yarın olsun hayrolaBende kararsz kaldm acaba benimdemi birsey var diye dusunuyorum
Insallah insallah beklemek cok zorİnşallah canım allah sesimizi duysun bende şuan net değilim yarın olsun hayrola
Bende şuan heyecan yok :) öğrenmeden insan net olamıyor çünkü yarın çift çizgiyi tam görürsem tamamdırInsallah insallah beklemek cok zor