Kızlar bakarmisiniz birşey sorcam hamileler özelikle!!

Merhaba cnm insAllah bebisin seninledir.
Gecen ay bata 4 kala cift cizgi gordum. Adetimi 1 gun gecti kahve lekelenme oldu, yerlesme sandim. O gecesi sökuldum adet kanamasi seklinde yogun kanamam oldu. Ertesi gun doktora gittim kese gorulmedi, betamda 3.47 idi. Kisacasi kimyasal gebelik yasamisim.

Kahve lekeleme olunca rahim testi yaptim, parmagimla baktım rahim agzina dokunabiliyormuyum diye ve sonuc rahim alta ve agzi acik'idi. Sende bi dene istersen?
Sik idrara cikmak cok heycanlandiginda'da oluyor..

İnsAllah guzel haberler verirsin bize:anneadayı::KK200:

Merhaba cnm insAllah bebisin seninledir.
Gecen ay bata 4 kala cift cizgi gordum. Adetimi 1 gun gecti kahve lekelenme oldu, yerlesme sandim. O gecesi sökuldum adet kanamasi seklinde yogun kanamam oldu. Ertesi gun doktora gittim kese gorulmedi, betamda 3.47 idi. Kisacasi kimyasal gebelik yasamisim.

Kahve lekeleme olunca rahim testi yaptim, parmagimla baktım rahim agzina dokunabiliyormuyum diye ve sonuc rahim alta ve agzi acik'idi. Sende bi dene istersen?
Sik idrara cikmak cok heycanlandiginda'da oluyor..

İnsAllah guzel haberler verirsin bize:anneadayı::KK200:
Bilmiyorum canım hayırlısı neyse o olsun
Ama uyandığımdan beri böyle oldu hala ped de kahverengi leke başka birşey de yok kaç kez idrara çıktım peceteyle içine kdr sildim birşey yoktu inşallah kötü birşey olmaz zaten aralıkta düşük yaptım korkuyorum hayırlısı neyse olsunn

Benim bu ay tek suphelenmem 23 yumurtlama gününden beri düne kadar beyaz akintim 15 sürdü ondan biraz şüphelendm birde dün uyanırken uyanamadim gözlerimi acamadim gözümü açtım saat 1 di

Ha birde 3 gündür iğne gibi batmalar hissetim dışarı çıkarken yürürken oluyordu sadece evde otururken nadiren oldu

Gulasor62 Gulasor62
Merhaba kızlar bugün bat günüm ve sabah adet ağrısı gibi ağrı başladı hasta olcam diye düşündüm genellikle sabahları olurum 11 bucukda ped koydum sadece kahve leke geldi ve saat 3 hala birşey yok kaç kez de idrara çıktım adet günü yerleşme kanaması mi diye düşünüyorum test mi alsam acaba bugün gidip yoksa almamaliyim normalde benim sancılı geçer sabah ağrı oldu ve kayboldu normal de ilk 1 gün çok şiddetli geçer ama karın ağrısı kayboldu sabah ve hemen kan gelirdi leke geldi sadece kahve rengi
canim benimde bugundu bnde olmadim ama ben subat 28 cekiyor diye diyorum erken acaba bnmde birseymi var aklim bugun hep hasta olmmdgmda

X