kızlar bakarmısınız bir sorum var ?

esnektir veya değildir kanamak zorunda değil. 2 yıllık evlisin bu korkunç, okuduğuma göre kocan kafana takıyor yok eğer 2 sene geçmş sen kafana takıyorsan doktora görün derim...psikoloğa.
uff şu saçmasapan yorumlarınızı kendinize iade ediyorum. benim bakireliğe verdiğim öne seni ilgilendirmiyor , insanların tercihlerine saygın yoksa sen psikologa göründe toplumda bir yerin olsun.

Moderatörler konuyu kapatırmısınız , benim cevabım oluştu kafamda bilgili önyargısız arkadaşlarımla. bu saçmasapan bakirelik polemiklerine girmek istemiyorum. konu kapatılsın.

Merhaba
ben 4 yıllık evliyim, vajinismustan dolayi tam birlesme olamiyor. Bunun için bir kadın dogum doktoruna gitmistim evliligin ilk zamanlarinda. Tuşe denen bir hareket var, iki parmağı vajinaya sokuyor doktor. Bunu yaptı ve hiç kanamadi. Zarin esnek,sadece dogumda yirtilir dedi.
Malesef cesitli tedaviler denememe ragmen sorunu çözemedik. Geçen ay aşılama ile bebek sahibi olmak için doktora gittim. Ilk muayenede kagitlar imzalattilar esime de bana da. Islemler sırasında zar yirtilirsa sorumluluk kabul etmeyiz diye. Doktorlar da haklı,binbir cesit insan var. Neyse,vajinal ultrasona belki 20 kez girdim yumurta takibi icin,hic birinde ne kanama oldu ne yirtilma. Aşılama esnasinda spekulum takıldı ve yine yirtilma olmadi. Sadece ben aşırı kastigim ve o muayene koltugunda kaçmak icin hareket ettigimden bir damla kan geldi. Ama doktor yarim saat sonra gelip baktığında zar hiç zarar görmemiş, kanama dışarıdaki bi zedelenmeden olmus dedi. Zaten de bir damlaydi sadece. Benim tecrubem bu şekilde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…