hayır canım ya eşimle ilgili bir sorun yok , o sadece ilk gece şaşırdı ve ben seni her halinle kabul ediyorum inanıyorum sana dedi kapadı konuyu bidaha açmadı zaten , ima bile etmedi. eşimle ilgili bir durum değil bu. herkesin düşünceleri , görgüsü yada yetiştirilme tarzı diyelim bu konuda çok farklı . ben bunu önemseyen bir insanım , burda aa kendini zardan mı ibaret görüyosun , işte evlisin hala bakireliğemi takılıysun korkunç falan diyenlere sizinde bakire olmamanız benim için korkunç bir durum diyorum. Herkesin düşüncesi kendine ! burda bakirelik polemiği istemiyorum arkadaşlar tekrar söylüyorum. sadece bu durumu doktora açıklamam ve açıklama istemem 2 yıl evlilikten sonra saçmamı olur bunu soruyorum . konuyu saptırmayalım .
kadın doğum muayenelere gidiyorum tabiki hamile kalmadan öncede gittim , bu konuyu hiç sormadım sürekli sorup sormamak arasında kaldım. ama şimdi hamile olduğum için doğumdada nasıl bir durumla karşılaşırım bu konuda diye merak içerisindeyim. o yüzdende 15 inde randevum var konuşucam bu konuyu doktorumla sanırım.Arkadaşım bakireliğe önem vermen, cinselliği evlilik içinde yaşamak istemene bişey demedik. Korkunç olan bu kısım değil. Kendinden şüphe ediyor olman korkunç. Kendini ıspatlama gereği duyuyor olman korkunç.
İki yıldır hiç jinekoloğa gitmedin mi? Hiç muayene olmadın mı? Bak bu da korkunç. Rahim ve yumurtalık kanserinin, hpv'nin ne kadar sinsi hastalıklar olduğunu karnındaki bebeğe bile zarar verebileceğini biliyor musun?
Evet saçma olur doktora sorman. Ama sormak istiyorsan sor doktor saçma demeyecek cevap verecektir.
kadın doğum muayenelere gidiyorum tabiki hamile kalmadan öncede gittim , bu konuyu hiç sormadım sürekli sorup sormamak arasında kaldım. ama şimdi hamile olduğum için doğumdada nasıl bir durumla karşılaşırım bu konuda diye merak içerisindeyim. o yüzdende 15 inde randevum var konuşucam bu konuyu doktorumla sanırım.
hayır canım ya eşimle ilgili bir sorun yok , o sadece ilk gece şaşırdı ve ben seni her halinle kabul ediyorum inanıyorum sana dedi kapadı konuyu bidaha açmadı zaten , ima bile etmedi. eşimle ilgili bir durum değil bu. herkesin düşünceleri , görgüsü yada yetiştirilme tarzı diyelim bu konuda çok farklı . ben bunu önemseyen bir insanım , burda aa kendini zardan mı ibaret görüyosun , işte evlisin hala bakireliğemi takılıysun korkunç falan diyenlere sizinde bakire olmamanız benim için korkunç bir durum diyorum. Herkesin düşüncesi kendine ! burda bakirelik polemiği istemiyorum arkadaşlar tekrar söylüyorum. sadece bu durumu doktora açıklamam ve açıklama istemem 2 yıl evlilikten sonra saçmamı olur bunu soruyorum . konuyu saptırmayalım .
Her halinle kabulümsün ne çirkin bir cümle ya. Konu sahibi üstünüze alınmayın ama o kadar çok duyuyoruz ki bunu.
Esnektir veya degildir bunu bizde biliyoruz konu sahibide. 2 yillik evli ve hamile olabilir. Ama siz benim ne demek istedigimi anliyormusunuz. Ilerde Allah gostermesin buyuk tartismalar oldugunda sen kiz bile degildin bana oyle geldin diyebilir. Yoksa bana ne yahu kizmis degilmis. Sen kocasinin huyunu suyunu biliyormusunda yorum yapiyorsun. Belki huysuz birisi.bu nasıl akıl verme.
evlenmişler. kadın hamile. ne sorunu çıkaracak erkek? ne haddine.
konu sahibi sende ufkunu aç biraz. şu halde bunu düşünüyo olman inanılmaz korkunç bişey. ağzım açık okudum yani.
Kadınsın çünkü.. seni hastalıklardan korumak için varolan bir zar parçası bütün hayatını etkileyebilir. Eğer onu kaybetmişsen vicdanlı bir baba yiğit çıkar ve seni her halinle kabul ederben de bunu anlamıyorum. bi de marifet gbi söylüyolar.
boşanmış kadınlardan da çok okuyorum burda. işte ben snei her halinle kabule diyorum dedi diye. her halden kasıt ne? ne alaka yani. sakat mısın kolun bacağın mı yok adam mı öldürdün ne?
Esnektir veya degildir bunu bizde biliyoruz konu sahibide. 2 yillik evli ve hamile olabilir. Ama siz benim ne demek istedigimi anliyormusunuz. Ilerde Allah gostermesin buyuk tartismalar oldugunda sen kiz bile degildin bana oyle geldin diyebilir. Yoksa bana ne yahu kizmis degilmis. Sen kocasinin huyunu suyunu biliyormusunda yorum yapiyorsun. Belki huysuz birisi.
niye siz bakireliği önemseyen kişilere , burda kan meraklısı , kendini zardan ibaret gören vs. demeye hak görüyorsunuz . herkesin tercihi kendine arkadaşım ben burda bakirelik polemiği istemiyorum ! eğer bakirelik polemiği olacaksa moderatörler konuyu kapatsın. zaten önyargısız ve sıg düşünmeyen arkadaşlarım yardımcı oldu. kafamda net bir cevap oluştu.siz kendinize markette satılan bi ürün muamelesi yapılmasına nasıl göz yumuyorsunuz. ben seni her halinle kabul ediyorum ne biçim bi laftır?
demek bizim bakire olmamamız da sizin için korkunç öyle mi? bu ne düşüncesizlik ya bu ne biçim bi laf. siz böyle bişey söyleme cesaretini kendinde nasıl buluyosunuz?
evet bu durumu doktora açıklaman ve açıklama istemen saçma olur.
Kadınsın çünkü.. seni hastalıklardan korumak için varolan bir zar parçası bütün hayatını etkileyebilir. Eğer onu kaybetmişsen vicdanlı bir baba yiğit çıkar ve seni her halinle kabul eder
niye siz bakireliği önemseyen kişilere , burda kan meraklısı , kendini zardan ibaret gören vs. demeye hak görüyorsunuz . herkesin tercihi kendine arkadaşım ben burda bakirelik polemiği istemiyorum ! eğer bakirelik polemiği olacaksa moderatörler konuyu kapatsın. zaten önyargısız ve sıg düşünmeyen arkadaşlarım yardımcı oldu. kafamda net bir cevap oluştu.
Esnektir veya degildir bunu bizde biliyoruz konu sahibide. 2 yillik evli ve hamile olabilir. Ama siz benim ne demek istedigimi anliyormusunuz. Ilerde Allah gostermesin buyuk tartismalar oldugunda sen kiz bile degildin bana oyle geldin diyebilir. Yoksa bana ne yahu kizmis degilmis. Sen kocasinin huyunu suyunu biliyormusunda yorum yapiyorsun. Belki huysuz birisi.
benim çocuğumu hangi mentelitede yetiştireceğim seni ilgilendirmiyor . boş yorumlar yapma , konu dışı kal mümkünse.birincisi ben kimseye kan meraklısı, kendini zardan ibaret gören demedim. açın yorumlarıma bakın.
korkunç dedim sadece ki gerçekten korkunç.
çocuğunuz kız mı erkek mi? umarım kendinizle aynı mentalitede yetiştirmezsiniz.
sağol canım sorucam doktoruma doğumda bir problem olurmu diyede demekki anlaşılabiliyor annende yaşamış bunuAnneminde kanaması olmamış dogumda kadın annem sormadan söylemiş senın zarın hala duruyor demiş , kafan takıksa sen direk sor yani.
Dert ediniyorsan etme, merak ediyorsan sor. Normalde kanama olması gerekmiyor, kadınlar kendisini sıktığı için kanama oluyor diye biliyorum ben.zardan ibaret görmeyle hiçbir alakası yok , herkesin kendi tercihi burda kız bakire olup olmamakla ilgili bir polemik istemiyorum. ben böyle bişey evliliğim öncesi yaşamamışken neden hiçbişey olmadı , doktordan bi açıklama isteme konusunu sordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?