Doktora birlikte gidin. Birlikte soru n doktora esinizde duysun. Ilerde sorun cikarmasin.merhaba kızlar ben evlendiğimde ilk gecemizde ilk kez ilişki yaşamama ragmen kan gelmedi hatta hiçbişey gelmedi . eşimde şaşırdı bende , esnek kızlık zarı olayını biliyorum ama bu konu kafama çok takılıyor şuan hamileyim doğumda bile yırtılabiliyormuş. sorum şu , benim ayın 15 inde doktor kontrolüm var doktora bu konuyu açıp sormak istiyorum , muayene etse kızlık zarını görüp yapısını anlayabilir mi ? bana şundan dolayı kanama olmamış diye açıklama yapabilir mi bu kadar zaman sonra çünkü iki yıllık evliyim. var mı daha önce böyle tecrübesi olan. eşimden çok ben kafama takıyorum bu konuyu , öğrenmek istiyorum nedir diye. sizce doktora sormalıyım yoksa saçma mı olur iki yıllık evli hamileyken..
Doktora birlikte gidin. Birlikte soru n doktora esinizde duysun. Ilerde sorun cikarmasin.
zardan ibaret görmeyle hiçbir alakası yok , herkesin kendi tercihi burda kız bakire olup olmamakla ilgili bir polemik istemiyorum. ben böyle bişey evliliğim öncesi yaşamamışken neden hiçbişey olmadı , doktordan bi açıklama isteme konusunu sordum..
eşim şaşırdı tabiki hiçbişey olmayınca bunu gizlemedide , ama sonra dedi ben seni her halinle sevdim her halinle kabulümsün ben sana güveniyorum inanıyorum dedi bidahada konuyu hiç açmadı . zaten sorun eşim değil , kendi kafamdaki soru işaretleri . bunun açıklamasını bir doktordan duymak istiyorum hepsi bu. yoksa bakire olup olmamak gibi polemikler beni ilgilendirmiyor herkesin kendi tercihi..Doktora birlikte gidin. Birlikte soru n doktora esinizde duysun. Ilerde sorun cikarmasin.
sebebini ve doğumda ne gibi durumla karşılasırım bunları öğrenmek istiyorum bilgili bir doktordan..esnek olabilir
hiç olmayabilir
bu ikisi dışında belki fizyolojik 3. bi sebebi daha olabilir.
ne duymayı bekliyosunuz ki? esnek kanamamış deyince ne olacak?
zardan ibaret görmeyle hiçbir alakası yok , herkesin kendi tercihi burda kız bakire olup olmamakla ilgili bir polemik istemiyorum. ben böyle bişey evliliğim öncesi yaşamamışken neden hiçbişey olmadı , doktordan bi açıklama isteme konusunu sordum..
yo sorabilirsin. doktr elbette görür zarı.merhaba kızlar ben evlendiğimde ilk gecemizde ilk kez ilişki yaşamama ragmen kan gelmedi hatta hiçbişey gelmedi . eşimde şaşırdı bende , esnek kızlık zarı olayını biliyorum ama bu konu kafama çok takılıyor şuan hamileyim doğumda bile yırtılabiliyormuş. sorum şu , benim ayın 15 inde doktor kontrolüm var doktora bu konuyu açıp sormak istiyorum , muayene etse kızlık zarını görüp yapısını anlayabilir mi ? bana şundan dolayı kanama olmamış diye açıklama yapabilir mi bu kadar zaman sonra çünkü iki yıllık evliyim. var mı daha önce böyle tecrübesi olan. eşimden çok ben kafama takıyorum bu konuyu , öğrenmek istiyorum nedir diye. sizce doktora sormalıyım yoksa saçma mı olur iki yıllık evli hamileyken..
hayır canım ya eşimle ilgili bir sorun yok , o sadece ilk gece şaşırdı ve ben seni her halinle kabul ediyorum inanıyorum sana dedi kapadı konuyu bidaha açmadı zaten , ima bile etmedi. eşimle ilgili bir durum değil bu. herkesin düşünceleri , görgüsü yada yetiştirilme tarzı diyelim bu konuda çok farklı . ben bunu önemseyen bir insanım , burda aa kendini zardan mı ibaret görüyosun , işte evlisin hala bakireliğemi takılıysun korkunç falan diyenlere sizinde bakire olmamanız benim için korkunç bir durum diyorum. Herkesin düşüncesi kendine ! burda bakirelik polemiği istemiyorum arkadaşlar tekrar söylüyorum. sadece bu durumu doktora açıklamam ve açıklama istemem 2 yıl evlilikten sonra saçmamı olur bunu soruyorum . konuyu saptırmayalım .Eşiniz bu konuyu gündeme mi getiriyor,neden rahatsız oldunuz ki ?Çeşitli sebepleri olabilir bu durumun..
çok sağol tatlım , rahatlatıcı ve önyargısız yorumun için..yo sorabilirsin. doktr elbette görür zarı.
da şunu da bil. o zar dedigin cok incdir. illaaa kanama gelecek diye birşey söz konusu degil. yada damar kesilmiş gibi kanayacak diye bir şart yok.eser miktarda bile ols sen görmessin. ilişkiden sonra wc banyoya hemen gitttiysen o anda cıkmış olabilir. o kan eşinie bulaşmış ve sen fark etmemiş olabilirsin...
esnek olabilir. yani bence takılma bunlara...ama sor. sonucta doktro sana bunu daha güzel acıklar. hemde vucudunu tanımış olursunç. cunku yarın anne olacaksın ve bir kız cocugun olursa sacma sapan bilgileri ile değiş saglıklı bilgiler ile büyütürsün.
Simdi ses etmezlerde. Ilerde kavgalarda basina kalkar. Erkekler boyle seyleri kullanmayi iyi bilirler.eşim şaşırdı tabiki hiçbişey olmayınca bunu gizlemedide , ama sonra dedi ben seni her halinle sevdim her halinle kabulümsün ben sana güveniyorum inanıyorum dedi bidahada konuyu hiç açmadı . zaten sorun eşim değil , kendi kafamdaki soru işaretleri . bunun açıklamasını bir doktordan duymak istiyorum hepsi bu. yoksa bakire olup olmamak gibi polemikler beni ilgilendirmiyor herkesin kendi tercihi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?