• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakarmısınız bir sorum var ?

Gurjigogo

Adım artık Anne!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
785
851
23
merhaba kızlar ben evlendiğimde ilk gecemizde ilk kez ilişki yaşamama ragmen kan gelmedi hatta hiçbişey gelmedi . eşimde şaşırdı bende , esnek kızlık zarı olayını biliyorum ama bu konu kafama çok takılıyor şuan hamileyim doğumda bile yırtılabiliyormuş. sorum şu , benim ayın 15 inde doktor kontrolüm var doktora bu konuyu açıp sormak istiyorum , muayene etse kızlık zarını görüp yapısını anlayabilir mi ? bana şundan dolayı kanama olmamış diye açıklama yapabilir mi bu kadar zaman sonra çünkü iki yıllık evliyim. var mı daha önce böyle tecrübesi olan. eşimden çok ben kafama takıyorum bu konuyu , öğrenmek istiyorum nedir diye. sizce doktora sormalıyım yoksa saçma mı olur iki yıllık evli hamileyken..

2 sene geçmiş ve hamilesiniz. Muhtemelen zar esnek. Belki de doğuştan hiç yok. Öğrenip ne olacak ki?

Ya niye kafanıza takıyorsunuz anlamadım. Hayır yani daha önce ilişki yaşamadım demişsiniz eşiniz "ilk gece" heyecanınızdan acemiliğinizden anlamıştır ilişki yaşamadığınızı daha önce. Esnek zar olabilir tabii de habire bunu kafaya takıyorsanız ya eşinizin bir şüphesi vardır belli etmemeye çalışsa da anlaşılıyordur ya da siz bu zihniyetten dolayı böyle bir durumdasınızdır.

zardan ibaret görmeyle hiçbir alakası yok , herkesin kendi tercihi burda kız bakire olup olmamakla ilgili bir polemik istemiyorum. ben böyle bişey evliliğim öncesi yaşamamışken neden hiçbişey olmadı , doktordan bi açıklama isteme konusunu sordum..

merhaba kızlar ben evlendiğimde ilk gecemizde ilk kez ilişki yaşamama ragmen kan gelmedi hatta hiçbişey gelmedi . eşimde şaşırdı bende , esnek kızlık zarı olayını biliyorum ama bu konu kafama çok takılıyor şuan hamileyim doğumda bile yırtılabiliyormuş. sorum şu , benim ayın 15 inde doktor kontrolüm var doktora bu konuyu açıp sormak istiyorum , muayene etse kızlık zarını görüp yapısını anlayabilir mi ? bana şundan dolayı kanama olmamış diye açıklama yapabilir mi bu kadar zaman sonra çünkü iki yıllık evliyim. var mı daha önce böyle tecrübesi olan. eşimden çok ben kafama takıyorum bu konuyu , öğrenmek istiyorum nedir diye. sizce doktora sormalıyım yoksa saçma mı olur iki yıllık evli hamileyken..
Doktora birlikte gidin. Birlikte soru n doktora esinizde duysun. Ilerde sorun cikarmasin.

Doktora birlikte gidin. Birlikte soru n doktora esinizde duysun. Ilerde sorun cikarmasin.

bu nasıl akıl verme.

evlenmişler. kadın hamile. ne sorunu çıkaracak erkek? ne haddine.

konu sahibi sende ufkunu aç biraz. şu halde bunu düşünüyo olman inanılmaz korkunç bişey. ağzım açık okudum yani.

zardan ibaret görmeyle hiçbir alakası yok , herkesin kendi tercihi burda kız bakire olup olmamakla ilgili bir polemik istemiyorum. ben böyle bişey evliliğim öncesi yaşamamışken neden hiçbişey olmadı , doktordan bi açıklama isteme konusunu sordum..

esnek olabilir
hiç olmayabilir

bu ikisi dışında belki fizyolojik 3. bi sebebi daha olabilir.

ne duymayı bekliyosunuz ki? esnek kanamamış deyince ne olacak?

eşim şaşırdı tabiki hiçbişey olmayınca bunu gizlemedide , ama sonra dedi ben seni her halinle sevdim her halinle kabulümsün ben sana güveniyorum inanıyorum dedi bidahada konuyu hiç açmadı . zaten sorun eşim değil , kendi kafamdaki soru işaretleri . bunun açıklamasını bir doktordan duymak istiyorum hepsi bu. yoksa bakire olup olmamak gibi polemikler beni ilgilendirmiyor herkesin kendi tercihi..

Eşiniz bu konuyu gündeme mi getiriyor,neden rahatsız oldunuz ki ?Çeşitli sebepleri olabilir bu durumun..

benim de ilk ilişkimde kanama olmadı, hiçbir ilişkimde olmadı, iyi ki de olmadı hoşlanmazdım sanırım o anın sonrasını kanlı geçirmekten :KK70: nedenini de hiç sorulamadım, çok şanslı olduğum için bedenime teşekkür ettim sadece.
bu arada 11 yıllık evliyim, eşim de hiç sormadı, sormaya hakkı ve haddi olmadığını bilecek kapasiteye sahip çünkü, olmasaydı benim eşim olamazdı zaten.

esnek olabilir
hiç olmayabilir

bu ikisi dışında belki fizyolojik 3. bi sebebi daha olabilir.

ne duymayı bekliyosunuz ki? esnek kanamamış deyince ne olacak?
sebebini ve doğumda ne gibi durumla karşılasırım bunları öğrenmek istiyorum bilgili bir doktordan..

Kendinize mi güvenmiyorsunuz, nedir yani?
Bir kadın kanasa da kanamasa da ilişki yaşamadıysa bakiredir.

benimde olmadı ama bunu bu kadar dert edip doktora sormak aklıma gelmedi. esnekmiş işte

yo sorabilirsin. doktr elbette görür zarı.
da şunu da bil. o zar dedigin cok incdir. illaaa kanama gelecek diye birşey söz konusu degil. yada damar kesilmiş gibi kanayacak diye bir şart yok.eser miktarda bile ols sen görmessin. ilişkiden sonra wc banyoya hemen gitttiysen o anda cıkmış olabilir. o kan eşinie bulaşmış ve sen fark etmemiş olabilirsin...
esnek olabilir. yani bence takılma bunlara...ama sor. sonucta doktro sana bunu daha güzel acıklar. hemde vucudunu tanımış olursunç. cunku yarın anne olacaksın ve bir kız cocugun olursa sacma sapan bilgileri ile değiş saglıklı bilgiler ile büyütürsün.

Benim 10 yildir kanama olmadi hicte sormadim dra duruyo zarin dese neolucak durmasa dese neolucak .

Belki esnektir belkide hic olmamistir nefarkederki

Eşiniz bu konuyu gündeme mi getiriyor,neden rahatsız oldunuz ki ?Çeşitli sebepleri olabilir bu durumun..
hayır canım ya eşimle ilgili bir sorun yok , o sadece ilk gece şaşırdı ve ben seni her halinle kabul ediyorum inanıyorum sana dedi kapadı konuyu bidaha açmadı zaten , ima bile etmedi. eşimle ilgili bir durum değil bu. herkesin düşünceleri , görgüsü yada yetiştirilme tarzı diyelim bu konuda çok farklı . ben bunu önemseyen bir insanım , burda aa kendini zardan mı ibaret görüyosun , işte evlisin hala bakireliğemi takılıysun korkunç falan diyenlere sizinde bakire olmamanız benim için korkunç bir durum diyorum. Herkesin düşüncesi kendine ! burda bakirelik polemiği istemiyorum arkadaşlar tekrar söylüyorum. sadece bu durumu doktora açıklamam ve açıklama istemem 2 yıl evlilikten sonra saçmamı olur bunu soruyorum . konuyu saptırmayalım .

yo sorabilirsin. doktr elbette görür zarı.
da şunu da bil. o zar dedigin cok incdir. illaaa kanama gelecek diye birşey söz konusu degil. yada damar kesilmiş gibi kanayacak diye bir şart yok.eser miktarda bile ols sen görmessin. ilişkiden sonra wc banyoya hemen gitttiysen o anda cıkmış olabilir. o kan eşinie bulaşmış ve sen fark etmemiş olabilirsin...
esnek olabilir. yani bence takılma bunlara...ama sor. sonucta doktro sana bunu daha güzel acıklar. hemde vucudunu tanımış olursunç. cunku yarın anne olacaksın ve bir kız cocugun olursa sacma sapan bilgileri ile değiş saglıklı bilgiler ile büyütürsün.
çok sağol tatlım , rahatlatıcı ve önyargısız yorumun için..

Benim de olmadı,esnek dediklerindendir.
Kafama takacak o kadar derdim vardı ki onu dert bile etmedim.Eşim de etmedi.
Siz de etmeyin,doğumda falan sıkıntılı bir durumun olmaz.
Doktor da esnekmiş der,gülümser geçer.

eşim şaşırdı tabiki hiçbişey olmayınca bunu gizlemedide , ama sonra dedi ben seni her halinle sevdim her halinle kabulümsün ben sana güveniyorum inanıyorum dedi bidahada konuyu hiç açmadı . zaten sorun eşim değil , kendi kafamdaki soru işaretleri . bunun açıklamasını bir doktordan duymak istiyorum hepsi bu. yoksa bakire olup olmamak gibi polemikler beni ilgilendirmiyor herkesin kendi tercihi..
Simdi ses etmezlerde. Ilerde kavgalarda basina kalkar. Erkekler boyle seyleri kullanmayi iyi bilirler.

Back