- 10 Eylül 2020
- 178
- 42
- 13
- 24
- Konu Sahibi Hafize rabia
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 30 gün önce yaptım düşük 21. Günde adet olduğum halde bugünkü değerime göre beta anca 2 olmuş. Beta hemen düşmeyebiliyoryaklaşık 23 gün önce düşük yaptım ama test yaptım tekrar ikinci çizgi silikce çıktı sizce tekrarlı gebe kaldim telefondan net belli olmuyor ama ışıkla tutunca gozukuyor
Ne kadarlikken düşük yaptım sen canım benim 5 haftaliktiCanım bende 30 gün önce yaptım düşük 21. Günde adet olduğum halde bugünkü değerime göre beta anca 2 olmuş. Beta hemen düşmeyebiliyor
6+5 de düşük yaptım maalesefNe kadarlikken düşük yaptım sen canım benim 5 haftalikti
Kürtaj mi oldun canım yoksa kendiligindenmi düşükten 10 gün sonra hiç ara ara kanama lekelenmelerin oldumu6+5 de düşük yaptım maalesef
Şöyle oldu benim tam 6 haftalıkken kahverengi lekelenmelerim başladı 5 gün sürdü lekelenme sonrasında Bi anda kanama başladı ve kese düştü evde düşük yaptım regl ağrısı gibi ağrım vardı daha şiddetlisi kese düştükten sonra ağrı falan gitti o arada hemen hastaneye gittim düşmüştü ama rahim içim düzensiz kan pıhtıları kaldığı için sonraki gün kürtaj oldum kürtajdan sonra 4 5 gün kahverengi lekelenmem oldu sonra kesildi. Ondan sonra kürtajdan tam 21 gün sonra ağrım oldu ama çok şiddetli hastaneye gittim benim normalde regl döngüm de 21 gündür serum takıldı sonra regl oldum ama o da kahverengi geçti buğün de başka bir doktora kontrole gittim beta hcg 2 yani anca düşmüş galiba bilmiyorum adetim biteli 3 4 gün oluyor korunmadım hiç böyle işteKürtaj mi oldun canım yoksa kendiligindenmi düşükten 10 gün sonra hiç ara ara kanama lekelenmelerin oldumu
Ben daha hiç gitmedim doktara düşükten beri ama düşükten bi 10 gün sonra 1 hafta kanamam başladı açık pembe kahvrengi tarzında leke gibi geliyo afedersin pecetwye yada idrarirmi yaparken bir iki damla alıyor başkada gelmiyor anlamadım açaba parca falanmi kaldiki içimde boyoe kanama oluyorŞöyle oldu benim tam 6 haftalıkken kahverengi lekelenmelerim başladı 5 gün sürdü lekelenme sonrasında Bi anda kanama başladı ve kese düştü evde düşük yaptım regl ağrısı gibi ağrım vardı daha şiddetlisi kese düştükten sonra ağrı falan gitti o arada hemen hastaneye gittim düşmüştü ama rahim içim düzensiz kan pıhtıları kaldığı için sonraki gün kürtaj oldum kürtajdan sonra 4 5 gün kahverengi lekelenmem oldu sonra kesildi. Ondan sonra kürtajdan tam 21 gün sonra ağrım oldu ama çok şiddetli hastaneye gittim benim normalde regl döngüm de 21 gündür serum takıldı sonra regl oldum ama o da kahverengi geçti buğün de başka bir doktora kontrole gittim beta hcg 2 yani anca düşmüş galiba bilmiyorum adetim biteli 3 4 gün oluyor korunmadım hiç böyle işte
Kontrole çağırmadı mı doktorun ben gittiğim halde adetimden sonra buğün gittim yine ne olur ne olmaz diye sağ da sol da rahim de çok iyi dedi lekelenmem başladığında gitmedim sonra düştü işte pişman oldum o yüzden artık en küçük şeyde gidiyorum yani en azından rahim düzenli mi diye kontrol ettirirdinBen daha hiç gitmedim doktara düşükten beri ama düşükten bi 10 gün sonra 1 hafta kanamam başladı açık pembe kahvrengi tarzında leke gibi geliyo afedersin pecetwye yada idrarirmi yaparken bir iki damla alıyor başkada gelmiyor anlamadım açaba parca falanmi kaldiki içimde boyoe kanama oluyor
Hiç çağırmadı beni doktor bazen idrar yaparken pıhtı şeklinde geliyor galiba parca kaldi heralde kurtajdan korkuyorum da eğer yaparlarsa diyeKontrole çağırmadı mı doktorun ben gittiğim halde adetimden sonra buğün gittim yine ne olur ne olmaz diye sağ da sol da rahim de çok iyi dedi lekelenmem başladığında gitmedim sonra düştü işte pişman oldum o yüzden artık en küçük şeyde gidiyorum yani en azından rahim düzenli mi diye kontrol ettirirdin
Kürtaj olmadınız mıHiç çağırmadı beni doktor bazen idrar yaparken pıhtı şeklinde geliyor galiba parca kaldi heralde kurtajdan korkuyorum da eğer yaparlarsa diye
Hayır bana kürtaja gerek yok dedi doktor 5 haftalik olduğu icinKürtaj olmadınız mı
Anladım yine de kontrole gitmenizi öneririmHayır bana kürtaja gerek yok dedi doktor 5 haftalik olduğu icin