Ameliyat olmadan düzelecek bir rahatsızlık değil demişim, ama kendi haline bırakmayı, fizik tedaviyi, korseyi filan kastettim farklı bir yöntem varsa bilmiyorum onu söyleyeyim öncelikle. O ağrılar zaman geçtikçe artar tedaviyi ihmal etmeyin, mekanik bir sorun çünkü menisküs, diz hareket ettikçe artıyor. Annemin de zaman zaman ağrırdı başlarda, uzun süre oturup birden kalktığında, yorulduğunda vs. olurdu. Çok katlı bir eve geçince daha çok arttı, gündelik yaşantısında da sürekli merdiven inip çıkmak zorunda kaldığı için. Çok uzun süre ihmal etti, biraz ameliyat korkusundan, biraz yoğunluktan hep erteledi, ameliyata girdiğinde artık topallayarak yürümeye başlamıştı. Sizinkisi başlangıç seviyesinde olduğundan belki daha hızlı iyileşir, belki de anneniz ameliyattan önce daha iyiydim diye düşünebilir ilk haftalar bilmiyorum onu, ama uzun vadede çok daha iyi olacağına eminim. Annem şuan çok daha iyi, yavaş yavaş uzun mesafe yürüyüşlerine başladı, torununu kaldırıp kucağına alabiliyor vs. ama namazını bazen ayakta, bazen sandalyede kılıyor, bazı zamanlar bükme hareketi ağrı yapıyor sanırım. Benim araştırdığım kadarıyla 6 hafta sonunda tam bir iyileşme sağlanıyormuş.