- 25 Ağustos 2014
- 150
- 32
- 38
- Konu Sahibi fairytaless
-
Insallah anneminki de o şekilde olur..babam oldu meniskus Ameliyatı daha iyi durumda arada agriyor ama eskisi gibi degil. ve bir cok hasta da gördüm ameliyat olan pişman olup geri gelen gormedim
Tesekkürler yorumunuz icin Istanbulda yaşıyoruz burda önerebilceğiniz dr varsa gidebilirz :)ihmal etmeyin. .bu arada hangi şehir? doktor önerebilirim kocaeli icin
Edebilir ama sürekli ağrisi olurmuşMeniskus ameliyat olmadan da hayata devam edilebilecek bir rahatsizlik mi?
üç doktora sormuşsunuz, üçü de ameliyat demiş, daha ne olsun? o akrabanız da zamanında ameliyat olmadığı için ilerlemiş olmasın?
Aa cidden mi ne güzel. Arastracağm dediğinz yeri teşekkur ederim ilginiz için :)Bakirkoy sadi konuk orda teyzem ameliyat oldu simdi kosuyor masallah bendede var ama yirtigim ameliyat edilecek durumda degil
Bence doktorları dınleyın cunku cevredıkler hep bırsey dıyor.Benm bır tanıdım da olmustu sanırım ama suan ıyı.Ama yınede ıyı br hastaneye gıdın baktırın derımKızlar merhaba aktif forum burasi olduğu icin konuyu buraya açıyorum..
Annem bacagini incitti ağrilari geçmeyince de gitti doktor meniskus olduğunu söyledi ameliyat gerekli dedi yirtik fazlaymis ve kıkırdaklara zarar gelmeye başlamış... Iki dr daha gitti hepsi ameliyat şart dedi.. Ama çevremizdekiler ameliyattan sonra daha kötu olur diyolar.. bi akrabada olmus suan topal gibi yürüyormuş annemin cok agrisi oluyor ayni durumu yaşar diye korkuyorum. Lütfen bu konuda bilgisi olanlar yardimci olabilir mi şimdiden tesekkurler..
3 dr gttik üçüde ameliyat şart dedi annemkn yasi genc olduğu için.. Ameliyat olucak buyk.ihtimalle tesekkur ederim yorumunuz icn insallah annemde bir sorun yasamazBence doktorları dınleyın cunku cevredıkler hep bırsey dıyor.Benm bır tanıdım da olmustu sanırım ama suan ıyı.Ama yınede ıyı br hastaneye gıdın baktırın derım
Tamam yaziyorum cnmBenimde dizimde yirtik vardi her gittigim doktor amilyat dedi.ve bir doktora daha gittim asla amilyat yapmam dedi ve iyilestirdi.istabulda.ozelden yazarsan cnm doktoru soylerim gercekten cok basarili
Nerde oldu babaniz acabababamda ameliyat oldu ustunden yillar gecti masallah hic bir sikayeti yok
Cok teşekkürler yorumunuz icin.Ameliyat olunca ağrilar tamamen geçiyor mu acaba sürekli değil annemn ki sadece çok yorulduğunda ağriyorCanım ameliyat olmadan düzelecek bir rahatsızlık değil o, bekledikçe daha çok sürtünme olur daha çok acı verir. Annem bayramdan bir hafta önce ameliyat oldu, ameliyat zor bir ameliyat değil hemen aynı gün taburcu oluyor hasta, ama doktoru 2. gün taksiye çıkan hastalarım oldu demişti anneme o kadar hızlı bir iyileşme süreci yok. Bir hafta mümkün olduğunca basmaması gerekiyor ayağın üzerine, sonrasında da bir süre daha ağrısı devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?