• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız?

EfnanAslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2025
4
0
1
Merhaba kızlar, adetim düzenli değil bazen bir hafta geciktiği oluyor. En son 25-31 aralık arası regl oldum, sonrasında yumurtlama filan takip etmedim ama gün aşırı birlikteliklerim oldu. Uzun zamandır sağ kasık ağrım var,bazen bacağıma dizime kadar vuruyor ağrısı. Bir kaç ay yine olmuştu doktorum idrar yolu enfeksiyonu olduğunu söylemişti, yine öyle olduğunu düşünüp tekrar doktora gitmedim. Bir de normalde ilaç kullanmıyorum bu ay ağrı kesici aldım bir kaç kere ayrıca hacamat yaptırmıştım. Adetim gecikince bu sebeplerden olabileceğini düşündüm, bazen adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyordu ve ıslaklık hissediyordum. 45 gün geçmesine rağmen adet olamayınca 31 aralıkta artimed test yaptım ikinci çizgi silik çıktı, emin olamadığım için bir kaç gün daha geçmesini bekledim ama o süreçte kasık ağrılarım devam etti. 5 şubatta Albi test yaptım pozitif çıktı. 6 Şubatta da freely ve mimea yaptım. Testlere göre hamileyim ama içimde korku var. Belirtilerim beni endişelendiriyor çünkü yerleşme kanamam hiç olmadı, birkaç gündür sabah mide yanmam ve uyku halim var biraz. Beni en çok korkutan sürekli sağ kasık ağrısı olması normal mi? Bilgi ve tecrübelerinizle bana yardımcı olursanız çok sevinirim, uzun oldu hakkınızı helal edin 💕💐

Eklentiler

• IMG_20250206_142423.jpg
    IMG_20250206_142423.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 18
Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Ağrı yaşamanız da çok normal. Adet olacakmış gibi hissetmeniz de normal.

Yerleşme kanaması herkeste olmaz zaten onu baz alma o yüzden. Bende tek belirti aşırı uykuydu ve testte çizgi çok silikti. Kasık ağrılarıda normal olabiliyor hemen kan testi ver.

Yerleşme kanaması herkeste olmaz ki, benim tüp bebekle pozitif ona rağmen gebelik öğrenene kadar hiçbir belirtim olmamıştı. Kasık ağrısı da olabilir ama bir doktora gidin kafanızı bulandırmaktansa içiniz rahatlasın

Back