Kızlar bakar mısınız

esra759esra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2024
23
7
26
Kızlar merhaba biz dört beş aydır bebiş istiyoruz normalde akıntım olurdu ama bu ay ilk defa akıntımda hafif pembemsilik vardı ve adet olacakmışım gibi sancım vardı belim hala çok ağrıyor kasıklarıma arada bir yine giriyor alnım sivilcelenmeye başladı adetime iki hafta var erken gebelik belirtisi yaşayan var mı ya da adete iki hafta varken belirtiler ortaya çıkar mı sizce hamilelik var mıdır yardımcı olur musunuz ?

Bendede sivilce bel ağrısı ve göğüste acı hissi vardı öyle anlamıştım test yapsan silik yada negatif görürsün reglinin geçmesini bekle inşallah bebiş vardır

gebelik değil, yumurtlama yaşıyorsunuz büyük ihtimalle. reglden 2 hafta önce gebelik olmaz, yumurtlama olur

Bendede sivilce bel ağrısı ve göğüste acı hissi vardı öyle anlamıştım test yapsan silik yada negatif görürsün reglinin geçmesini bekle inşallah bebiş vardır
Ya çok teşekkür ederim içimde bir his var ilk defa böyle hissediyorum hamileymişim gibi geliyor ama çok umutlanmak da istemiyorum erken gebelik testleri iki hafta öncesinde doğru sonuç verir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…