Bence kistle alakası yoktur çünkü bende iki defa yumurtalık kisti oluştu kanama falan olmadı ama yinede bir şey diyemem ..Belki erken olduğu için kanda çıkmamıştırMerhaba acilden giriş yaptık .Maalesed beta 0 çıktı , hormon testi de yaptık değerler bira yüksek çıktı .Kadın Doğum acil birşeyin yok dedi fazla ilgilenmedi.Bir ara randevu al ve kadın Doğum uzmanına görün .Ben bu saatte birşey yapamam dedi gönderdi
Enfeksiyon daha yüksek bir ihtimal doğru ama çok düşükte olsa gözükmeyebiliyor cnm kendim yaşadım daha önce yaşamasaydım bende inanmazdı ama gerçekte oluyormuş :/Bir gunluk te olsa kanda çıkardı canim.
Israrında yanma var mi, idrar yolu enfeksiyinu mu acaba
Canım bu saatte yazdınız teşekkürler .Ya hiç ağrım Yok sadece kesildi zannettin uzun ip gibi beyaz akıntı geldi sonra yine kan .Yani adet olduğum zaman ki gibi kan değil ne çok pembe ne kırmızı ve kanın içinde akıntıda var .Anlamadım .Tam hemogram testi yaptılar biraz yüksek çıktı anlamadım .Beta hcg tam 0 yazdı .Bence kistle alakası yoktur çünkü bende iki defa yumurtalık kisti oluştu kanama falan olmadı ama yinede bir şey diyemem ..Belki erken olduğu için kanda çıkmamıştır
Hiç yanma kaşıntı Yok .Bir gunluk te olsa kanda çıkardı canim.
Israrında yanma var mi, idrar yolu enfeksiyinu mu acaba
Yanma falanda YÖK demi ? Bir bekle bakalım yoğunluğu artacak mı ama yinede sen kendine dikkat et ihmal etme.Belki adetinin başlangıcıdır arada oluyo banada akıntı şeklinde başlayıp sonrada geliyo..Kötü bir şey yoktur inşallah cnmCanım bu saatte yazdınız teşekkürler .Ya hiç ağrım Yok sadece kesildi zannettin uzun ip gibi beyaz akıntı geldi sonra yine kan .Yani adet olduğum zaman ki gibi kan değil ne çok pembe ne kırmızı ve kanın içinde akıntıda var .Anlamadım .Tam hemogram testi yaptılar biraz yüksek çıktı anlamadım .Beta hcg tam 0 yazdı .
İnşallah ya bende adeti bekleyeceğim .Adet olursam vs gideceğim özele .Çok şaşırdım ya .Şimdi yaş yükseldikçe yada ilişkiye girdikçe belki adet düzenimiz bozuluyordur .Ben her zaman düzenli adet görüyordum hayatta şaşmazdı .Ama ilk defa çocuk deneyince böyle oldu ..Hayırlısı olsun bakalımYanma falanda YÖK demi ? Bir bekle bakalım yoğunluğu artacak mı ama yinede sen kendine dikkat et ihmal etme.Belki adetinin başlangıcıdır arada oluyo banada akıntı şeklinde başlayıp sonrada geliyo..Kötü bir şey yoktur inşallah cnm
Benim de korunmayı bıraktığım ay 15 gün adet geçirmem oldu. Hiç gecikmem olmazdı. Ama hamile de kalamadim. Adet sömürücü ile adet oldum ilk defa hayatımda.İnşallah ya bende adeti bekleyeceğim .Adet olursam vs gideceğim özele .Çok şaşırdım ya .Şimdi yaş yükseldikçe yada ilişkiye girdikçe belki adet düzenimiz bozuluyordur .Ben her zaman düzenli adet görüyordum hayatta şaşmazdı .Ama ilk defa çocuk deneyince böyle oldu ..Hayırlısı olsun bakalım