• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bakar mısıniz? (resimli)

ZehranurHifa

🌺Ehl-i Saadet. Nur İslamdan ayrılmadıkça..☝️🌺
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
2.164
8.702
158
Herkese iyi akşamlar. 5 ay önce kadar dudağımın uzerinde ufak beyaz beze gibi biseyler belirdi. Geçer sandım önemsemedim ama geçmedi. Ilk fırsatta cildiyeye gideceğim insaAllah. Başına gelip sonradan geçen var mı? Içime dert oldu.

Son düzenleme:
Yeni aldığım ruj, alerji yapmıştı ve böyle olmuştu. Bende başta önemsemeyip kullanmaya devam etmiştim ama anlayıpda bıraktıktan sonra iki hafta içinde geçmişti. Bende kaşıntıda vardı.

Sizin epeydir varmış, geçmiş olsun.
gidin mutlaka. Sürekli kullandığınız ruj, balsam vs ürünleri gözden geçirin yine de.

Yeni aldığım ruj, alerji yapmıştı ve böyle olmuştu. Bende başta önemsemeyip kullanmaya devam etmiştim ama anlayıpda bıraktıktan sonra iki hafta içinde geçmişti. Bende kaşıntıda vardı.

Sizin epeydir varmış, geçmiş olsun.
gidin mutlaka. Sürekli kullandığınız ruj, balsam vs ürünleri gözden geçirin yine de.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Doktora gitmeden herhangi bir ilaç kullanmadan mı atlattınız?

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için. Doktora gitmeden herhangi bir ilaç kullanmadan mı atlattınız?
Bepanthen'in dudak için olan küçük kremini kullandım. Hala da kullanıyorum rujun altına. Öneririm.
Ama öncelikle bir cildiye polikliniğine gidin tabi. Sizin ki epeydir varmış.

Back