• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakar mısınız lütfen

anonimcik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2025
26
10
3
24
Kızlar bakar mısınız 5 haftalık gebeyim peçeteye şu kadar bi kan geldi özür dilerim hepinizden atıyorum ama hakkınızı helal edin bir şey var mıdır sizce çoğalmadı da her hangi bir çoğalma da olmadı sadece vajinam kaşınıyordu bugün ve afedersiniz kişisel temizliğimi yapmıştım duşta o kadar böyle bi kaç kez silince aynı bu küçüklükte geldi ilk gebeliğim aşırı korkuyorum düşük falan mıdır acaba😢😢😢

Eklentiler

• IMG_1674.jpeg
    IMG_1674.jpeg
    51,3 KB · Görüntüleme: 36
Bu bir kanama değil yani vajinanızın içerisinden gelmiyor muhtemelen tahriş olmuş ufak bir alandan. Silerken bir mink sivilceye bile denk gelmiş olabilirsiniz. Tavsiyem bu kadar takılmayın. Gebelik süresince ağrı akıntı kasılma kanama yaşayacağınız zamanlar olacak abartılı olmadığı sürece hepsi oldukça normal

Bu bir kanama değil yani vajinanızın içerisinden gelmiyor muhtemelen tahriş olmuş ufak bir alandan. Silerken bir mink sivilceye bile denk gelmiş olabilirsiniz. Tavsiyem bu kadar takılmayın. Gebelik süresince ağrı akıntı kasılma kanama yaşayacağınız zamanlar olacak abartılı olmadığı sürece hepsi oldukça normal
Ay şok teşekkür ederim haklsınız gerçekten o zaman bu önemli bir şey değil sanırım kendimi rahatlatayım bari

Back