How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kızlar bakar misiniz lutfen akil verin

deniz17umut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
313
233
23
30
Kızlar 3 yada4 gun önce kan alındı kolumdan ama alan bayan koluma bir giriş yaptı damarı bulamayincada aynı girişten saga sola itti kolumu mahvetti ilk gün agrisi oldu umursamadim ama bugün baktığımda moraraliklik her geçen gün koluma yayiliyor benim gibi olan varmi

Kızlar 3 yada4 gun önce kan alındı kolumdan ama alan bayan koluma bir giriş yaptı damarı bulamayincada aynı girişten saga sola itti kolumu mahvetti ilk gün agrisi oldu umursamadim ama bugün baktığımda moraraliklik her geçen gün koluma yayiliyor benim gibi olan varmi
Ten renginizle alakalı olabilir yada kan alındıktan sonra yeterince bastırmamış olabilirsiniz normaldir. Pamuğa alkol dökün mor yerin üzerine koyup üzerine de buz koyun. 2-3 uygulamada azalır hatta geçer. Geçmiş olsun

Ten renginizle alakalı olabilir yada kan alındıktan sonra yeterince bastırmamış olabilirsiniz normaldir. Pamuğa alkol dökün mor yerin üzerine koyup üzerine de buz koyun. 2-3 uygulamada azalır hatta geçer. Geçmiş olsun
Ya resim yukleyemiyorum bir görseniz beş karis morardi

Ancak bu şekilde yukledim küçük morarmalar var ama gözükmüyor

Eklentiler

• 15205165406451484761635.jpg
    15205165406451484761635.jpg
    14,6 KB · Görüntüleme: 40
Ya bir iki yok açık gözüküyor ama cidden ulacak gibi oldu rengi

Eklentiler

• 15205167612171908950803.jpg
    15205167612171908950803.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 46
Esmerim gün geçtikçe morarma yayılıyor korktum bugunde daha kotu göründü bana
Normal. Belki damarı çatlatmıştır inçe damara girdiyse. Geçer zamanla. Dediğim gibi buz alkol kompres yapabilirsiniz. Çok daha kötülerini gördüm rahat olun

Normal. Belki damarı çatlatmıştır inçe damara girdiyse. Geçer zamanla. Dediğim gibi buz alkol kompres yapabilirsiniz. Çok daha kötülerini gördüm rahat olun
Teşekkürler canım tekrar doktor o gitmek istemiyordum dediklerini yapicam

Alan kişi içeride damarı patlatmış. Bundan dolayı morarma olmuş korkmanıza gerek yok. geçer Birkaç güne

Back