Kızlar biraz uzun anlatacağım ama başına gelenler bilgilerini olumlu veya olumsuz yazsın lütfen ben pcos hastasıyım 19 Aralık son regl tarihim ovulasyonda 18 Ocak pik gördü değerlendirdik hamile kaldım 4 şubatta hamileliğimi öğrendim kanda çıktı 1 gün sonra özele gittim kese görünmedi rahim kalınlaşmış dedi 3 gün sonra yine çağırdı bu aralarda kan tahlilimi falan takip ettim keseyi gördü 3+6 dedi arkadaşımın önerisi ile başka bir doktora geçtim 3 gün sonra 5 haftalık dedi ama aşırı merak içinde olduğum için 3 gün sonrada devlete gittim o da 5 hafta içinde dedi en son gittiğim doktorla hemen hemen aynı konuşmuş oldu ilk 5 hafta diyen doktor 9 gün sonra çağırdı şubat 20’de gittim kalp atışı duyamadık 3 gün geri çekti 5+6 dedi üzerinden 11 gün geçti bugün tekrar gittim yine kalp atışı duyulmadı alttan baktı yine duyulmadı ve 6 haftalık dedi aynı doktor bende 11 gün öncede 5+6 demiştiniz dedim bebek belli olunca net haftalar belli oluyor dedi bugün 7+ larda olmalıydım 2-3 gün sonra gel dedi sonrada vazgeçti 1 hafta sonra gel sen en iyisi dedi ne olumlu ne olumsuz konuştu sanırım sağlıksız bir gebelik geçiriyorum bu arada 5+6 dediğinde bir parıltı işaretledi kesede bugünde bir beyazlık işaretledi boş değil ama sağlıksız sanırım bu kadar geri de çıkmamalıydı diye düşünüyorum başınıza böyle karmaşık bir olay geldi mi ? Sonum kürtaj gibi görünüyor galiba