- 20 Ocak 2025
- 29
- 7
- 1
- 25
- Konu Sahibi aslihanli888
Kızlar benim kardeşim uzakta okuyor son sınıf üniversite öğrencisi arkadaşıyla yaşadığı sorunlar dolayısıyla evini ayırdı bende bu süreçte ona uzaktanda olsa destek oldum yüklü bir miktarda borca girdi bu ev tutma sürecinde. bende oraya gelip hem yanında kalırım dedim hemde çalışıp borcu kapatırız diye teselli ettim. sevgilisi geldi yanında bir kaç gün kaldı işleri hallettiler. sonra gidince boşluğa düştü bende yanına gitmek istedim o da çağırdı zaten gel istiyorsan dedi. daha sonra burda işlerim çıktı ve gidemedim ikinci dönem geleyim dedim oda ikinci dönem istemiyorum ki gerek yok ben şuan istiyordum dedi. sonra sinirlendi istemiyorum gelme hiç demeye falan başladı bende konuşmayı kestim onla. biraz atarlı bi tip böyle ani sinirlenmeleri oluyor. gitmekten vazgeçtim hatta konuşmayı kestim onunla. sonra bu konu tekrar açıldı kavga etmeye başladık ben kalıcı gelmeni istemiyorum bir ay geleceksen gel bilmem ne demeye başladı. sonra seninde kendi evin olsa sende yalnız yaşamak isterdin dedi. inanılmaz kırıldım. daha fazla tartışmak ve üzülmek istemediğim için engelledim ve konuşmayı kestik. ara tatil için yanımıza geldi. bana sarıldı ben de hiçbişey olmamış gibi yumuşadım ve onunla barıştık ama bu konuyu hiç konuşmadan. sonra annem bu ara sıkıntılı bir dönemden geçiyordu kardeşime senin yanına kaçıcam dedi kardeşimde gel annecim her zaman dedi annem sende gel dedi bana ben de yok burda kalırım ben dedim aslında o an ondan bir adım bekledim belki gel demesini ama hiçbir şey demedi. odama gittim ağlamaya başladım. yanıma geldi niye ağlıyorsun falan ben sana 1 ay gelip kalabilirsin demiştim falan dedi. Evet bunu biliyorum ama hiçbir zaman tatlı dille gelmedi bana hep bağırdı çağırdı. Barışırken de adım atan o oldu ama ben bu konuya hep kırgındım içimde bi yerlerde. Sonra odamda ağlarken kapını kapatta öyle ağla dedi ben bunu duyunca ağlama krizine girdim ve nefes alamadım şimdi ise konuşmuyoruz. Yani ben fazla mı kırılganım? Başkası olsa umrumda olmaz ama kardeş olunca insana koyuyor. Yoksa o mu çok gaddar? Çözemiyorum…. Bu arada aramızda 3 yaş var 3 yaş büyüğüm ondan