- 8 Mayıs 2024
- 152
- 61
- 28
merhabalar size bi sorum olacak. Şuanda adet dönemindeyim. 6. Günüm bugün genelde zaten 5 -6 gün arası sürüyor şuanda kahverengi lekeler geliyor sadece. Yani bitti bitecek. Ama bel ağrısından duramıyorum tam olarak poponun üstü olan boşluk kısmı mı desem orası ağrıyor. Adetten önce de olmuştu ve adet boyunca devam etti şuanda da çok yoğun bi ağrı var. Daha önce dönemlerimde hiç böyle birşey yaşamadım. Baş ağrısı da gelip gidiyor. Ve çok üşüyorum. Çok su içiyorum yani kan kaybettiğim için desem o da olmaz. 1 yıldır evliyim 1 aydır bebek istediğimize karar verdik ve geçen ay ovulasyonu değerlendirdik ama 2 gün gecikmeli adet oldum dediğim gibi. Şuan 6. Gündeyim. Ve yüzümde deri altı sivilcem var kaşımın üstünde bu da hiç olmazdı. adetten 2 gün önce cıktı ama hala geçmedi ve yüzeye de çıkmadı. Adetten 1 gün önce de test yapmıştım negatif gibiydi sizce bu ne olabilir ya da suan ne yapmalıyım hamile olabilir miyim geç döllenme olmuş olabilir mi? Yada başına böyle bir sey gelen var mı? Testi de bırakıyorum buraya ama sanırım zaten negatifti yada bozuktı bende stres yapmamak için üstüne adet olunca üstüne düşmedim.