Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya bbcede ama cevrwmde bi kac kisi gec ogrenms bekle deyip duruolar esimde isten cikti su ara dr. Isi sikinti bakalm hayrliisi goguslerm acimaya basldi 4 gunudr. Olucam galba
Yaşımız daha çok genç. Şimdi olmazsa da üzülmeyin. Anne olmak için zamanınız var. Çok telaş etmeyin. Ama göğüsleriniz acımaya başladıysa hamilelik söz konusu değil demektir bence.
bende yeni katıldım gruba bir süredir takip ediyorum ama katılmak kısmet olmamıştı benimde adet gecikmlerim var 2 buçuk yıldır evliyim 1 yıldır bebiş istiyoruz ama olmuyor 4 ay önce doktora gittim klomen çatlatma iğnesi verdi daha sonra inozitol folik asit kullandım üç ay boyunca bu ilaç düzene koyuyormuş biraz daha faydasını da gördüm biraz ama gecikmelerim yine oluyor doktor yumurta tembelliği var dedi her gecikmede bebiş var sanıyorum ama olmuyor çok zor beklemek beklemek allah hepimizin yardımcısı olsun yarın yine gidicem doktora adetliyken gel demişti bakalım ne olacak
Ya bbcede ama cevrwmde bi kac kisi gec ogrenms bekle deyip duruolar esimde isten cikti su ara dr. Isi sikinti bakalm hayrliisi goguslerm acimaya basldi 4 gunudr. Olucam galba