- 7 Mayıs 2015
- 1.684
- 4.776
- 133
- 29
- Konu Sahibi TospaAnnesi
-
Gttim gittim bi sikinti yok gecn ay kolmen kullandm tam gununde oldum.bu ay bekliom bekliom yok
Canim insllah oyledr gec olsun guc olmasin yeterki ogreneyim bu sabah gdecektim ama araba calismadi nasip deilms vardr herseyde bi hayrGeç döllenme olmuş olabilir kan testi yaptır için rahat olsun :)
Değişiklik var mıCanim insllah oyledr gec olsun guc olmasin yeterki ogreneyim bu sabah gdecektim ama araba calismadi nasip deilms vardr herseyde bi hayr
Hayr canmm ya yok bekliom halaDeğişiklik var mı
Kan tahlili yaptırmayı düşünmez misin ? Ben de ayyynı sen gibi oldum bu ay ama cuma kan yaptırdımDeğişiklik var mı
Canm yaptricam fajat ben ewlenmeden once baska ilceye kaytliydm burya yakin burdaki sagglik ocagina kayt aldiramadm hala. Bde sabah 10.30a kadr aliolar . Cuma gunu gdecektik bizde arabamiz arizalandi gdemedik pazartesi artk ama umudum yok :-( senn kac gun gecti ne cikti sonucn ??Kan tahlili yaptırmayı düşünmez misin ? Ben de ayyynı sen gibi oldum bu ay ama cuma kan yaptırdım
Üç gün geçmişti dün , sonuç 0,1Canm yaptricam fajat ben ewlenmeden once baska ilceye kaytliydm burya yakin burdaki sagglik ocagina kayt aldiramadm hala. Bde sabah 10.30a kadr aliolar . Cuma gunu gdecektik bizde arabamiz arizalandi gdemedik pazartesi artk ama umudum yok :-( senn kac gun gecti ne cikti sonucn ??
Canm bu sitede ole seyler okudumki inan bwlki gec dollenmedr bi belrti falan varmi ilk bebeginimi istyosnÜç gün geçmişti dün , sonuç 0,1
her adet gecikmesi hamilelik degildir ki, mevsimsel döngüler, stres depresyon, soguk algınlıgı, ilac kullanımı gb. şeyler etkiler.kizlar merhaba.. baska bir yerr de actim konu fakat yazan olmadi. ben 21 yasndaym 14aylk ewlym. bat 29 veya 30 ocak adetlerm duzenli fakat gelen giden yok.. test yaptm yok.. uzulmelimiym yada beklemelimym blmyrm.. isin ilgnc tarafi her ay mutlaka belrtim olan ben bu ay ne hamislik ne adet belrtim varsadce ara ara sanci yani bariz bi belrti neyin yok napsamki ben kan aldrcamda korkuyrm bide bole olup sonradan ogrenen falan filan varmi yardim edermsnz simdiden saolun
Dogru soluosn da iste ben bebis bekledim icin ondan olsa gerekher adet gecikmesi hamilelik degildir ki, mevsimsel döngüler, stres depresyon, soguk algınlıgı, ilac kullanımı gb. şeyler etkiler.
Canim senin hic olmassa 4.gun benm 14 , sen biraz daha bekle istersen kan aldr bende pazartesi olmassam aldrcam artuk ..Ya bende aynı durumdayım şuan o yüzden de ne yapacagimi bilmiyorum antibiyotik kullandım. Sanırım o geciktirdi beni. İlk defa basıma geliyor. 4. Gün bugün. İdrar testi de negatif. Anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?