5.haftada gördüm beta artisina bagli
5+3 karnımdan
5te karindan gördüm, dollenme zamanı-hcg artışına bağlı
5+2 karından görüldü.
Kızlar benım şimdi son adet tarihim 21kasım 27kasımdada temızledım ovulasyonla yumurtamı takıp ettım 4 5 6 gibi yumurtladım.Sonrasında 19aralık adet olmam gerekti olmadım. 22aralıkta evde gebelık testi yaptım pozıtıf çıktı gıtım hemen kan verdım 362.76 çıktı. 24tekrar betahcg baktırdım oda 772.12 cıktı kızlar.28aralıga randevu aldımhastaneden gitim anlatım gunum geçtı dıyetestlerımı gösterdim.Tamam dedı ama bu rakamlarla ultrsonda göremeyebılırız dedişuanlık.Dıs gebelık oldugunu dusunmuyorumartısın olmus dedı.Bende tuvalete sıkısıkdegıldım.Baktı dedıgım gıbı gozukmesı dedıkarından baktı bu arada .Cok gaz bırıkmesı varkarnında dedı.Pazartesı tekrar gel dedı bana tuvalete sıkısık gel bu sefer dedı.Bende cıktımordan içim huzursuz oldu niye gözukmedi diye.Kan testlerımı yaptırdıgım hastaneye gıtımkan testı yaptırdım bu sefer betahacg 4563cıktı kızlar sızce nasıl.Eger pazrtesı karındangozukmese alttan bakıcam dedı5.haftada gördüm beta artisina bagli
Devlete gittiysen görünmez.Pazartesi tatil degil mi her yer acaba?Gözükür artık gittiğinde merak etme.Kızlar benım şimdi son adet tarihim 21kasım 27kasımdada temızledım ovulasyonla yumurtamı takıp ettım 4 5 6 gibi yumurtladım.Sonrasında 19aralık adet olmam gerekti olmadım. 22aralıkta evde gebelık testi yaptım pozıtıf çıktı gıtım hemen kan verdım 362.76 çıktı. 24tekrar betahcg baktırdım oda 772.12 cıktı kızlar.28aralıga randevu aldım hastaneden gitim anlatım gunum geçtı dıye testlerımı gösterdim.Tamam dedı ama bu rakamlarla ultrsonda göremeyebılırız dedi şuanlık.Dıs gebelık oldugunu dusunmuyorum artısın olmus dedı.Bende tuvalete sıkısık degıldım.Baktı dedıgım gıbı gozukmesı dedı karından baktı bu arada .Cok gaz bırıkmesı var karnında dedı.Pazartesı tekrar gel dedı bana tuvalete sıkısık gel bu sefer dedı.Bende cıktım ordan içim huzursuz oldu niye gözukmedi diye.Kan testlerımı yaptırdıgım hastaneye gıtım kan testı yaptırdım bu sefer betahacg 4563cıktı kızlar sızce nasıl.Eger pazrtesı karından gozukmese alttan bakıcam dedı
Yok kuzum devlet hastanesı degıl ozel doktor altan bakmak ıstemedı karından baktı eger goremesem pzrtesı altan bakarım dedı.Yok kuzum calısıyor doktorun pazrtesıDevlete gittiysen görünmez.Pazartesi tatil degil mi her yer acaba?Gözükür artık gittiğinde merak etme.
Gözükür o Zaman merak etme.Bu son deger ne zamana ait ve en son ne zaman gittin.Yok kuzum devlet hastanesı degıl ozel doktor altan bakmak ıstemedı karından baktı eger goremesem pzrtesı altan bakarım dedı.Yok kuzum calısıyor doktorun pazrtesı
Kızlar benım şimdi son adet tarihim 21kasım 27kasımdada temızledım ovulasyonla yumurtamı takıp ettım 4 5 6 gibi yumurtladım.Sonrasında 19aralık adet olmam gerekti olmadım. 22aralıkta evde gebelık testi yaptım pozıtıf çıktı gıtım hemen kan verdım 362.76 çıktı. 24tekrar betahcg baktırdım oda 772.12 cıktı kızlar.28aralıga randevu aldım hastaneden gitim anlatım gunum geçtı dıye testlerımı gösterdim.Tamam dedı ama bu rakamlarla ultrsonda göremeyebılırız dedi şuanlık.Dıs gebelık oldugunu dusunmuyorum artısın olmus dedı.Bende tuvalete sıkısık degıldım.Baktı gıbı gozukmesı dedı karından baktı bu arada .Cok gaz bırıkmesı var karnında dedı.Pazartesı tekrar gel dedı bana tuvalete sıkısık gel bu sefer dedı.Bende cıktım ordan içim huzursuz oldu niye gözukmedi diye.Kan testlerımı yaptırdıgım hastaneye gıtım kan testı yaptırdım bu sefer betahacg 4563cıktı kızlar sızce nasıl.Eger pazrtesı karından gozukmese alttan bakıcam dedı
Değerin çok güzel canım benim doktorum ikş gebeliğimdede 6.haftada çağırmıştı beni hepde ultrasonla gördü bi sonraki gidişinde görür gereksiz jinekolojik muayene olma endişelenecek bişey yok meraklanma içinş ferah tut hemde çok ferahKızlar benım şimdi son adet tarihim 21kasım 27kasımdada temızledım ovulasyonla yumurtamı takıp ettım 4 5 6 gibi yumurtladım.Sonrasında 19aralık adet olmam gerekti olmadım. 22aralıkta evde gebelık testi yaptım pozıtıf çıktı gıtım hemen kan verdım 362.76 çıktı. 24tekrar betahcg baktırdım oda 772.12 cıktı kızlar.28aralıga randevu aldım hastaneden gitim anlatım gunum geçtı dıye testlerımı gösterdim.Tamam dedı ama bu rakamlarla ultrsonda göremeyebılırız dedi şuanlık.Dıs gebelık oldugunu dusunmuyorum artısın olmus dedı.Bende tuvalete sıkısık degıldım.Baktı dedıgım gıbı gozukmesı dedı karından baktı bu arada .Cok gaz bırıkmesı var karnında dedı.Pazartesı tekrar gel dedı bana tuvalete sıkısık gel bu sefer dedı.Bende cıktım ordan içim huzursuz oldu niye gözukmedi diye.Kan testlerımı yaptırdıgım hastaneye gıtım kan testı yaptırdım bu sefer betahacg 4563cıktı kızlar sızce nasıl.Eger pazrtesı karından gozukmese alttan bakıcam dedı
Ay Allah razı olsun kuzum Allahım ınsallah nasıp ederde gorurum dua edın banaDeğerin çok güzel canım benim doktorum ikş gebeliğimdede 6.haftada çağırmıştı beni hepde ultrasonla gördü bi sonraki gidişinde görür gereksiz jinekolojik muayene olma endişelenecek bişey yok meraklanma içinş ferah tut hemde çok ferah
Ah kuzum cok heycanlı bekleyıs bu mucızlerıTedirgin olmana gerek yok sakin ol keseyi gorunce de kalbi atiyor mu atmiyor mu derdi baslayacak tatli telas bunlar :)
Son degerine gorunmemesi normal cnm 1500 den sonra alttqn gorunur 2000 kusurken normal ustten gorunuyo ben iki bebegimede 1500 den sonra ogrendigim icin dr gottigimde gorunuyolar di telas etme bosuna bir dahaki sefere goruncektir mutlakaAh kuzum cok heycanlı bekleyıs bu mucızlerı
Insallah canım benım pazartesı bakalım gelsınde hayırlısı ıle gıdıcem doktoraSon degerine gorunmemesi normal cnm 1500 den sonra alttqn gorunur 2000 kusurken normal ustten gorunuyo ben iki bebegimede 1500 den sonra ogrendigim icin dr gottigimde gorunuyolar di telas etme bosuna bir dahaki sefere goruncektir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?