Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif duruyorMerhaba kızlar, adetimden 1 hafta önce yani yumurtlama döneminde değilken korunmalı ilişkiye girdim hiçbir şüphem de yoktu aslında ama adetim 6 gün gecikti yine de test alıp yapmak istedim testi yaptım böyle çıktı ilk defa yapıyorum yardımcı olur musunuz sonuç nedir sizce ?
Pek korunabilmissin gibi durmuyor, ilk idrarla sabah başka bı test yap ya da kan ver netleştir
Başka hiçbir belirti yok, ve çok silik gerçekten olabilir mi kusura bakmayın ilk defa yapıyorum ve gebelik istemiyorum o yüzden beni biraz daha aydınlatabilir misiniz 1 haftadır çok stres yaşadım gecikme ondan olur muPozitif duruyor
Canım teste göre gebesin.Kan testi ver kesin sonuç çıkar.Beta hcg bakılacak kanda gebelik de bakılacak diyebilirsin ama bu test pozitifBaşka hiçbir belirti yok, ve çok silik gerçekten olabilir mi kusura bakmayın ilk defa yapıyorum ve gebelik istemiyorum o yüzden beni biraz daha aydınlatabilir misiniz 1 haftadır çok stres yaşadım gecikme ondan olur mu
Belirti olması önemli değil silikligi de önemli degil, silik olması başlangıçta olduğu anlamina gelir, sen gidip sabah beta ver en iyisi, varsa fazla ilerlemeden ne yapacağını düşünürsün...Başka hiçbir belirti yok, ve çok silik gerçekten olabilir mi kusura bakmayın ilk defa yapıyorum ve gebelik istemiyorum o yüzden beni biraz daha aydınlatabilir misiniz 1 haftadır çok stres yaşadım gecikme ondan olur mu
Sizde de böyle silik miydi ve negatif mi çıktı sonradan çok teşekkür ederim bu arada dediğinizi yapacağımStres yapma öncelikle bende de bir kere böyle oldu. Doğru da olabilir olmayabilirde . Yarın farklı marka bir test al hatta 3 tane al sabah akşam ve ertesi gün yap çıkarsa yine sonrasını düşünürsün stres gecikme yapıyor
Test markası day’s doctor ben de birkaç öyle yorum okudum ama şuan olmasını istemediğimden sanırım direkt doğru olduğunu düşünüp strese girdimVe Test markan neydi artimed falan yanlış çıkarıyormuş burdakiler öyle t
Kızlar son paylaşımıma bakar mısınız lütfenVe Test markan neydi artimed falan yanlış çıkarıyormuş burdakiler öyle diyor
Baktım ama o konuyla ilgili hiç fikrim yok gerçekten Test alıp deneyebilirsiniz veya kan vermek en mantıklısıKızlar son paylaşımıma bakar mısınız lütfen