• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakabilir misiniz

selmakocc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
5
0
1
24
Merhaba kızlar, adetimden 1 hafta önce yani yumurtlama döneminde değilken korunmalı ilişkiye girdim hiçbir şüphem de yoktu aslında ama adetim 6 gün gecikti yine de test alıp yapmak istedim testi yaptım böyle çıktı ilk defa yapıyorum yardımcı olur musunuz sonuç nedir sizce ?

Merhaba kızlar, adetimden 1 hafta önce yani yumurtlama döneminde değilken korunmalı ilişkiye girdim hiçbir şüphem de yoktu aslında ama adetim 6 gün gecikti yine de test alıp yapmak istedim testi yaptım böyle çıktı ilk defa yapıyorum yardımcı olur musunuz sonuç nedir sizce ?
Pozitif duruyor

Pek korunabilmissin gibi durmuyor, ilk idrarla sabah başka bı test yap ya da kan ver netleşir

Pek korunabilmissin gibi durmuyor, ilk idrarla sabah başka bı test yap ya da kan ver netleştir

Başka hiçbir belirti yok, ve çok silik gerçekten olabilir mi kusura bakmayın ilk defa yapıyorum ve gebelik istemiyorum o yüzden beni biraz daha aydınlatabilir misiniz 1 haftadır çok stres yaşadım gecikme ondan olur mu

Başka hiçbir belirti yok, ve çok silik gerçekten olabilir mi kusura bakmayın ilk defa yapıyorum ve gebelik istemiyorum o yüzden beni biraz daha aydınlatabilir misiniz 1 haftadır çok stres yaşadım gecikme ondan olur mu
Canım teste göre gebesin.Kan testi ver kesin sonuç çıkar.Beta hcg bakılacak kanda gebelik de bakılacak diyebilirsin ama bu test pozitif

Belirti olması önemli değil silikligi de önemli degil, silik olması başlangıçta olduğu anlamina gelir, sen gidip sabah beta ver en iyisi, varsa fazla ilerlemeden ne yapacağını düşünürsün...

Stres yapma öncelikle bende de bir kere böyle oldu. Doğru da olabilir olmayabilirde . Yarın farklı marka bir test al hatta 3 tane al sabah akşam ve ertesi gün yap çıkarsa yine sonrasını düşünürsün stres gecikme yapıyor

Stres yapma öncelikle bende de bir kere böyle oldu. Doğru da olabilir olmayabilirde . Yarın farklı marka bir test al hatta 3 tane al sabah akşam ve ertesi gün yap çıkarsa yine sonrasını düşünürsün stres gecikme yapıyor
Sizde de böyle silik miydi ve negatif mi çıktı sonradan çok teşekkür ederim bu arada dediğinizi yapacağım

Benim ince koyu şekilde bundan bile daha belirginbir cizgiydi sonra tekrar yaptım ama negatifti sen dediğimi yap. burda zaten bak bir çok böyle yanlış sonuç veren testler var hiç korkutma kendini tekrar yap yine çıkarsa o zaman düşünürsün hatta şuan alma şansın varsa al yap kafan rahat etsin . Haber vermeyi de unutma ☺

Days doctor içinde aynısını söylüyolar hiç stres yapma canım . Seni gerçekten çok iyi anlıyorum benim psikolojim bozulmuştu resmen.yarın yap testini bir daha da hiç düşünme

Back