Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet geçti mi geç döllenme olabilir var gibi
Evet silik bi çizgi gözüküyor canım![]()
Evet silik bi çizgi gözüküyor canım![]()
Bence test bozuk ya da cok beklemis. Ben cizgi goremiyorum varolan koyu cizgide morarmis. Bu sebeple
Tekrarlamaniz gerektigini dusunuyorum.
Canım bende silik çizgiyi gmrüyorum inşallah vardır
Ben 7 gün gecikmesine rağmen hala çizgi gmremedim malesef![]()
Ben goremedim canim. 5 dkdan sonra da guvenilir olmuyorlar. Bence sen ya bekle tekrar yap ya da kan ver.Canım sabah yaptım erken gebelik testi sabah cektigimde var yine görünüyor ama fotoğrafta bazı arkadaşlar görmemişti aksama kadar bekle diyenler oldu bekledim şimdi tekrar cektim
Ilk yaptığında da var mıydı canım silik çizgi yoksa akşam çektiğinde mi vardıCanım sabah yaptım erken gebelik testi sabah cektigimde var yine görünüyor ama fotoğrafta bazı arkadaşlar görmemişti aksama kadar bekle diyenler oldu bekledim şimdi tekrar cektim
Benim de böyle çıkmıştı adete iki gün kala maalesef kimyasal oldu inşallah sen sağlıkla alırsın cnmGeçmedi canım salı günü
Ben goremedim canim. 5 dkdan sonra da guvenilir olmuyorlar. Bence sen ya bekle tekrar yap ya da kan ver.
Ilk yaptığında da var mıydı canım silik çizgi yoksa akşam çektiğinde mi vardı
Benim de böyle çıkmıştı adete iki gün kala maalesef kimyasal oldu inşallah sen sağlıkla alırsın cnm
Allah nasip eder insallah. Canim benim gonlune gore olur hersey umarim.Regl geçmesini bekliyorum canım ama sanırım anlatamadım ilk yaptifimda direk silik çizgi gördüm ben bazı arkadaşlar aksama doğru daha netleşir birdahaa çek at deyince attım yani ilk yaptığımda da çizgi vardi
Ilk yaptığında da varsa doğrudur o zaman canım. Göremeyenler var ama ben gördüm çok silikte olsa var bi çizgiİlk yaptığım da da vardı canım atarım şimdi sana özelden
Sağol canimAllah nasip eder insallah. Canim benim gonlune gore olur hersey umarim.