Kızlar bakabilir misini

sadecesoru18

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2023
275
72
21
Bugün 18. Haftam ve kontrole gittim çok şükür her şeyi için güzel dedi hatta 1 hafta gelişimi hep önden gidiyor kalbi karnı kafası ger şeyi güzelken ayağında içe dönüklük olabilir dedi baya uğraştı bakmak için ayak ayak üstüne atmıştı karnımı falan salladı ben tabi ağlamaktan helak oldum çok ufak kalbinde parlama var ama önemsemiyorum ben onu dedi çok üzüldüm dayanamadım bide devlet hastanesine gittim ayaklarında bi sorun göremedim ama perinotolojiye yine de görün dedi böyle bi durum yaşayan var mı acaba sonra sağlıklı bebeğini kucağına alan

Canim benim bebeğim de iki ayağı içine dönük doğdu anne karnında belli olmadı doğduktan sonra gördük doktor tedavi olmaz içe içe yürüyecek dedi doğduğu günden itibaren fizik tedaviye gittim 18 sean evde her bezi aldigimda ayagina masaj yaptim şükür geçti şimdi 21 aylik ve çok düzgün yürüyor

Aslinda 18 seantan fazla 6 ay boyunca haftada iki kere gittim doktor 18 seans dedi o yüzden akımda 18 seans kalmış özür dilerim

Benim bebegimde de kalbinde parlaklık çıktı çok bariz net gözüküyor ,perinatologa yonlendirdiler.rqbbim şifa versin bebeklerimizw

Sakın önemsemiyorum lafına kanma ben mesela bebeğimin cinsiyetini öğrenmeye gittim kalbinde parlaklık var dedi sonra gün geçtikçe büyüdü bebeği almak istediler izin vermedim ona çok dikkat et ben doğum yaptım 3 gun sonra bebegim öldü dua ediyorum senin adına inşallah sağ salim kucağına alırsın

Amin

Benim bebegimde de kalbinde parlaklık çıktı çok bariz net gözüküyor ,perinatologa yonlendirdiler.rqbbim şifa versin bebeklerimizw
Aldırmak isterlerse bence almayın benim bebeğim büyüdükçe o parlaklık büyüdü kalp kapakcigi yok oldu ama olsun çok şükür en azından gördüm onu

Çok güzel moral verdiniz teşekkür ederim ama ben doktorumun fikirlerine güvenmeyi tercih ediyorum sizinde başınız sağ olsun
Benim le birlikte bı kadın daha vardı yanımda onunda durumu aynıydı ama o doğum yaptı bebeği yoğun bakıma aldılar bı kaç gün sonra ameliyat geçirdi çok şükür şuan iyi inşallah sizin için de her şey güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…