annemin bacağı yanmıştı komple, elma kabukları, elma lapası falan sürdük. elma iz bırakmıyor mucizevi bir şey gerçekten...ama yanık, yara kapanmadan-kabuk bağlamadan sürmeye başlamak gerekiyor
arkadaşlar azönce hastaneden geliyorum..pansuman yapmak için ..bu sefer yanık ünitesine aldılar beni..bu sefer başka bi uzman geldi..estetık uzmanının verdiği ilaçlar için bunlar evet yarayı 2 gune kurutur kapatır ama bizim istediğimiz yaranın kuruması değil dedi..çünkü hemen kurursa üstündeki ölü derileri atmaz ve leke kalır dedi.estetik uzmanı yazar verir ama biz burda yanık ünitesinde doktoruz.günde onlarca yanık vakası geliyor.estetik uzmanı bizden tecrübeli olamaz dedi ve jiletle bütün derimi kazıdı..pembe deri çıkması için yapmamız lazım dedi...bilmiyorum hangi yol doğru ama şimdilik sanırım böyle devam edicem çok üzgünüm iz kalmaz ınş
cnm pardon ama kime ne eleştiride bulundum..burnumu estetık düşünüyordum.albumlere bakıp begenmedıgım ve iyi yapılmayan estetıklerı eleştirdim dıye kötümu oldum..o zmn ınsanlar resım eklemesın bu herkese açık bir platform..resım eklenıyorsa övgü ve yergilere açık olmak lazım....iyi valla kimse yorum yapmasın herkes birbirine övgüler yağdırsın polyannacılık yapsın.gerçekleri sölemesin....böyle iğneleyerek yorum yapman hiç hoş dil üstelik bu herkesin başına gelebilir..
Kızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?
Kızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?
Canımın içi çok geçmiş olsun öncelikleKızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?
her yanık konusunda aynı seyı dıyorum bundan 5-6 sene önce yüzüm dahil olmak üzere vucudumum bir çok yeri yanmıştı ve doktorlar iz kalma konusunda olumsuz konusuyorlardı hatta ailem estetik cerahi doktoru arıyordu yüzümü ameliyat ettirmek için günlerce ağladımKızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?
Doktorun dediğini yapın. RIF serum kullanmalısınız. Rifampisin o . Enfeksiyon olmasın orası bi de. Geçmiş olsun .Kızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?
Siz burafan duyduğunuz onu sür bunu sür sozlerini dinemeyin belki dokulara zarar verip iz kalmasina neden olur en iyisi farklı bikaç doktora gidin internetten sağlık siteelerindeki doktor önerilerine bakınKızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?