• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bacaklarım yandı lütfen yardım

sdseda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
907
205
323
İstanbul
Kızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım :(..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?

Oncelikle gecmis olsun.Canını sıkmak istemem arkadaşım ama 3 4 ay once bilegimi yakmistim öyle cok asiri bi yanikta degil silverdin surdum.bnde ama hala izi var . Bence iyice bi arastir baska bi doktora daha git istersen bu konuda uzman olan bi doktora

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım :(..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?

Öncelikle çok geçmiş olsun ben de 3 yıl önce malesef aynı olayı yaşadım garsonun sakarlığı ve 2.derece yanık :( 3 doktora gittim herbiri başka bi ilaç verdi ama silverdin daha küçük yanıklar için kullanılan bi krem yani böyle durumlarda çok etkili olmuyor önerim başka bi doktora görünmen. Is kaldı mı evet kaldı malesef ama zaman geçtikçe daha az görünür durumda tekrardan geçmiş olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

moralim çok bozuldu kızlar bir kahve hayatımı mahvetti ya ömür boyu çekecem bu izleri diyorsunuz :(

Annemin bacagina caydanlik devrilmisti. Tuzsuztereyagi ve yunurta sarisi surmislerdi iz kalmamisti. Ama tam tarifi bilmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

silverdin kremin içine 2 tane rif ampul kır iyice karıştır ve yanık yere sür.ardından sürdüğün kremin üstünü sargı beziyle bağla 2 gün açma.2 gün sonra aç yıka ve yine aynı karışımı sür sar.yanığın acının izin büyük derecede geçtiğini göreceksin.en güvendiğim yöntemdir.eczanede çalışıyorum :1: geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun..
Yanık izleri için kudret narı iyi geliyor diye biliyorum. Hem internetten hem de tanıdığınız güvendiğiniz bir aktardan bilgi alın.

contractubex diye bir krem var, izlerde çok etkili olduğu söyleniyor.
umarım faydasını görürsün

Hergun yumurta bryazi sur yarim saat beklet yika arkadasim.
Birşey kalmaz inşallah.
Hametan da surersin gece yatmadan iyi gelir ..

annemin bacagına 10 gün önce çaydanlık devrildi kadın hala çekiyoo,
2. derece yanık teşhisi kondu doktor antibiyotik krem ve 1000 mg lık kutu antibiyotik verdi sabah akşam iç die.
3 4 gündür de bacagım feci sızlıyo ve yanıyo diyo bügün konrolde doktor antibiyotige devam dedi bide madacascol die bi krem verdi.
çok sinir bozucu bidurum napcamızı şaşırdık:44:

Kantaron yağı yanıklara iyi geliyor. Hatta bildiğiniz güvendiğiniz bi aktar varsa ondan yanığınız için bi karışım hazırlamasını isteyebilirsiniz. Ben de kolumu yakmıştım aktardan kantaron yağını alırken(yandıktan çokk sonra maalesef, o kadar ciddi olacağını düşünmemiştim, sonradan su falan topladı, izi kaldı kaç yıl oldu iz baya kayboldu) bana gelseydin ben karışım hazırlardım demişti

Cok gecmıs olsun :(
Icım bır tuhaf oldu, konuyu ve yorumları okuyamadım.
Onerıldı mı bılmıyorum ama kantaron yagı, bu gıbı durumlarda ız bırakmıyor. Hem yara ıyılestırıcı özelliği de var.
Ise yararsa bana bır dua gonderırsınız :)

Cok geçmiş olsun bi bilgim yok yanikla ilgili ama yanik ünitesinde mi tedavi görüyorsunuz tekrar bi doktora görünseniz inşallah iz kalmaz herseyide sürmeyin enfeksiyon olur allah korusun rabbim tez zamanda sifanizi versin

2.derece yanığın en önemli özellikleri çok ağrılı olması ve iz bırakmadan iyileşmesi. İz bırakan yanık 3.derecedir, bu yanık tipinde bu kadar süren ağrı olmaz, çünkü sinir uçları hasar görmüştür. Doktorunuz 2.derece dediyse 4-6 hafta içinde iyileşir.
Ve eminim iyi niyetle yazılmıştır yorumlar ama kesinlikle yumurta akı falan filan sürmeyin, enfeksiyon riski var, sizin pansumanlarınız steril gazlı bezlerle yapılıyordur. Silverdin kullanmaya devam edin, plastik cerrahın önerdiği ilaçları kendi doktorunuza danışın, hemşirenin ne söylediği önemli değil, onun görevi doktorun direktiflerini yapmak yalnızca, başka bi yetkisi de bilgisi de yok. Çok çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun, contractubex kullan devamlı. Masaj yaparak uygula. Ayrıca kudretnarı sürebilirsin... Bir de insanların albümlerine, dış görünüşlerine çok ağır eleştirilerde bulunma. Dış görünüşleriyle alay ettiğini ve seni bu yüzden kiblediğimi çok net hatırlıyorum. Bu sana bir ders olmalı bence. Ben olsam bundan bir ders çıkarırdım kendime.

açıkta yara yoksa sık sık zeytinyağı sür geçmiş olsun

Bal mumu ve zeytin yagini kisik ateşte mum eriyene kadar isitin son olarak da macun kivamina gelinceye kadar beve pudrasi ilave edip duzenli bir sekilde suruyorsun. Bir kaba koyup uzun bi sure kullanabilirsin
Cok gecmiş olsun

Contractubex diye bi krem var oda etkili...

Back