Kızlar herkese selamlar... o kdr üzgünümki anlatamam.5 gün önce bi cafede otururken garsonun biri süvarı halındekı 2 bardak kahveyı bacagıma döktu yanlışlıkla..ama öyle bır yandıki daha önce çaydanlık dökulmuştu ustume bu kdr acı hısetmemıştım..bılıyorsunuz makıne kahvelerı ısıyı 200 dereceye kdr çıkartıp hemen pişmesını sağlıyor..doğal olarak 200 derecede 2 bacagım kavruldu haşlandı..su tuttuk.acıle gıttık pansuman yaptılar ...acildeki doktor 2.derece yanık dedı.bacaklarım birer karış açıldı .bir kahve bu kdr yanık yaparmı anlamadım.....sanki bacaklarıma benzin döküp yakmışlar .. .yanık pansuman odasındaki hemşireler silverdin diye bi krem sürüp yolluyorlar 5 gundur....estetik cerrahına gıttım ona RİF serum ve bunun yanında bactroban iismli kremi verip hemen tekrar yanık ünitesinde pansuman yaptırmam gerektiğini söyledi..aynı hemşire bana doktorun verdıgı bu ılaçları kullanmamam gerektıgını söleyıp yıne silverdın krem sürüp yolladı...kime inanacağımı şaşırdım ayrıca iz kalırmı diye çok korkuyorum..iz kalmazsa bı koyun kurban adadım ..lütfen buna benzer olay yaşayan varmı aranızda ..iz kalırmı kızlar?