Kızlar babama istek yapmak istiyorum ama bir sorun var bilginiz varsa yardimci olun!

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
Meraba arkadaslar emekli olan babama 1 ayligina istek yapip evimde misafir etmek istiyorum ama esimde bende calismiyoruz su an chomage hakkimizda bitti rsa' dayiz su an ...acaba istek yapsak bunu sorun ederlermi bilginiz varmi?bu arada evin metre kareside fazla buyuk degil 55-70 arasi bisey emin degilim.
Ama benim asil sorum geliri sorun ederlermi?bu arada esimde bende fransiz vatandasiyiz bu bize avantaj saglarmi sizce?

selam, sanırım baban turist vizesiyle gelecek. bence bu durumda otel rezervasyonu da yapabilirsiniz/ yapabilir. yani sizden bağımsız olarak, davetiyesiz de alabilir vizesini.

selam, sanırım baban turist vizesiyle gelecek. bence bu durumda otel rezervasyonu da yapabilirsiniz/ yapabilir. yani sizden bağımsız olarak, davetiyesiz de alabilir vizesini.

Evet canim o sekildede yapabiliriz bunu biliyorumda ben babam direk evime gelsin istiyorum.diger turlu daha masrafli olur hem...hemde sure benim istedigim kadar olmaz...fikrin icin tesekkurler ama...

Biz is bulduktan sonra babamin gelmesi mumkun ama kizkardesime otel rezervasyonu yapabiliriz sureyi kisitli tutarsak ama otelden ayrilip benim evimde kalmasi sorun olusturmazmi acaba?nihayetinde turla gelicek.aranizda bu sekilde deniyen varmi kizlar?

Kizlar yokmu bilginiz?rsa dayken isten yapma imkanimiz yokmu turkiyeden birine?

Canım bence otel rezervasyonu yapmayı ciddi ciddi düşünebilirsiniz. Herkes yapıyor bunu.
Kısaca şöyle söyleyeyim.
Otel rezervasyonu yaptıktan sonra çıktısı alınıp vize başvurusunda gerekli evraklar arasına ekleniyor. Vizeyi aldıktan sonra rezervasyonu iptal bile edebilirsiniz, bir daha kimse rezervasyon kağıdı falan sormuyor çünkü.

Ama tabii senin durumunda olan başkası varsa o da cevaplasın, sanırım davetiye yollamak sana daha cazip geliyor. Umarım kavuşursun tez zamanda babacığına :)

Canim benim tesekkur ederim sendrn baska kimse gormedi sanirim konumu yada bilgileri yok...
Evet istek yollamak daha cazip geliyor ama iste sartlar ona el vermiyor su an...
Peki sen nerden biliyorsun vizeyi aldiktan sonra rezervasyonu iptal ettirsek bile kimsenin bisey sormayacagini ve rahatlikla gelebilecegini?hadi diyelimki vizeyi o sekilde aldik bu seferde nereye gidiyorsun demezlermi adama davetiye yok bisey yok.zaten fransizcada bilmiyor kalir oyle valla...birde burdan girisi onaylamqzlar geri gitmek zorunda kalir yapilan onca masraf ziyan olur...
Birde ordan o sekilde burdaki bir otele gelse benim gidip ordan alip evime getirmem sorun olmazmi?malum turla geliniyor...?birsuru soru var kafamda

Davetiye basvurusunda bulunurken ev ve gelire bakiyorlar bildigim cunku herseyini ustlenerek getirtiyorsun.....

Ablamin arkadasi esinin ailesine yapmisti gelirlerini cok yuksek gisterdiklerini soylemislerdi..... malesef gelire bakiyorlar birde sen rsa dan yararlaniyorsun.... istersen yinede sansini dene yada calistigin zaman tekrardan basvur..... yada belediyeden fikir al.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…