• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Kızlar ayvayı yedim gene nolur çare

ebruli1976

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
188
8
316
48
İzmir
İLK DÖNEMDE YAŞADIĞIM PROBLEMLERİ GENE YAŞIYORUM KIZIM GENE OKULA GİTMEK İSTEMİYO NAPICAM GENE SERVİSE AĞLAYARAK BİNİYO ÇILDIRICAM YA NE GÜZEL İLK DÖNEM ALIŞMIŞTI ÖĞRETMENİ DEĞİŞTİ ACABA ONDANMI AĞLIYO NAPICAM NASIL ESKİYE DÖNDÜREBİLİRİM KIZLAR OKULDANMI ALSAM AMA SENEYE1 .SINIF ORADADA AYNISINI YAPAR DİYE KORKUYORUM CANIM KIZIM MELİSLARA M NE OLURSUN ANNENİ ÜZME BEBEĞİM eyvahedigeldismilemafoldumben

Eklentiler

• $100_2104.jpg
    $100_2104.jpg
    16 KB · Görüntüleme: 105
Çocuğunuz okula alıştıktan sonra yine aynı şeyleri yaşıyorsanız kesinlikle öğretmenin değişmesiyle alakalı bir durumdur.

Benim oğlum kreşe ilk başladığında 2 hafta anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Sonra alıştı. 2 haftaya kalmadı servisi şoforü ve yardımcı ablası değişti. Bu sefer yine döndük başa. neyseki şimdi iyiyiz.:nazar:

Biraz zor bir süreç olsada alışacaktır yeni öğretmenine de. Azcık sabır.

Valla ben kafayı yıycem aynı Şeylerı 1 .dÖnem de ÇekmıŞtım 2 hafta napıcam ben ben yalnız deĞılım allah yardımcımız olsun bu davranıŞları Çeken tÜm annelere

serviste sorun olabilir mi, okula gittikten sonra bi problemi yoksa, sadece servise binerken problemse bence serviste sorun vardır
benim oğlum da bi ara servisle gidiyodu, yardımcı o kadar kaba saba bi kadındı ki, kadına ben bile dayanamayıp servisten almıştım, bu servis elemanlarınında çocuk psikolojisinden anlamaları lazım ama malesef, çocuklara saçma sapan esprililer bile yapıyolar
:hulya:

öğretmenin değişmesinin etkisi vardır mutlaka ama sakın okuldan almayın ilkokula başlayınca problem olur bu sefer.sabredin düzelecektir.

serviste sorun olabilir mi, okula gittikten sonra bi problemi yoksa, sadece servise binerken problemse bence serviste sorun vardır
benim oğlum da bi ara servisle gidiyodu, yardımcı o kadar kaba saba bi kadındı ki, kadına ben bile dayanamayıp servisten almıştım, bu servis elemanlarınında çocuk psikolojisinden anlamaları lazım ama malesef, çocuklara saçma sapan esprililer bile yapıyolar

Mesele servis değil Chess. Servise binmek demek evden gitmek demek çocuklar için.

Kesinlikle öğretmenin değişmesiyle alakalı çocuğun bu tutumu. Zamanla düzelir, sabredin lütfen.

anlamadım serviste problem yok zaten 10 kişiler onlarda 1 dönemdeki çocuklar kızımın dediği çocukların döktüğü oyuncakları bana toplatıyo ondan sıkılmış olabilirmi orası özel okul bide ablalar orada ne halt yiyo ortalığı karıştırmakta istemiyorum belkide öyle birşey yoktur bekliyip görücem ama kızım çok mutsuzzzzz

canım öğretmeniyle konuşsana kızım çok mutsuz, okula gitmek istemiyor, sizin gözlemlerinizi önerilerinizi de almak isterim falan filan diye, bizim anaokulunda sistem herkes kendi oynağı oyuncağı oynadıktan sonra kaldırır, yardımcı ablalar toplamaz yani, gerçi sizin okulu bilemicem.
özel okul diyosun, illaki bi rehberlik psikolojik danışmanlık bölümü falan vardır, oraya danış
bekleyip görme bence sor soruştur araştır
belkide yakınınızdaki köy okuluna vermelisin en azından eve yakın olduğu için kendini daha güvende hisseder.

GeÇen sene vermıŞtım gıtmedı oraya bıtırdı benı valla ınanmıyorum bence gıtmemek ıÇın uyduruyo gıbı ondan konuŞmak ıstemıyorum ÖĞretmenle bıde ben okula hergÜn gıdemem arada 30 kılometre yol var anca telefonla ulaŞıyorum

Öncelikle bu konuyu çocuğunuzla konuşmanızı öneririm. Sorun belki öğretmeni, belki servisi, belki de arkadaşları. Yalnız çocuğunuzu karşınıza alıp sorgular gibi yapmayın bunu, sohbet sırasında arkadaşlarıyla ilişkilerinin nasıl olduğundan okulda neler yaptıklarından falan bahsedin bunun üzerine sorular sorun. Bu yıl okuldan alsanız önümüzdeki yıl tekrar aynı problemleri yaşamayacağınız garanti değil, o yüzden problemden kaçmak yerine problemin üzerine gitmenizi öneriririm.
Kolay Gelsin:)

GÖÇebe gıbıyım valla Şu an otelde kalıyorum 1 hafta hergÜn okula gÖtÜrÜp getırıcem gene deĞıŞmezse alıcam okuldan

prof. haluk yavuzer çocuk psikoloji konusunda en sevdiğim yazardır
onun okul çağı çocuğu diye bir kitabı var, 6-11 yaş arası çocuklarının okul sorunları okul psikolojisyle ilgili, bence onu al oku acilen
çocuklar bizim ben kıymetli varlıklarımız onlar için bir iki kitap okumuş çok değil, zor değil
fzafasszaufzafa.jpg

hepsiburadadan alabilirsin iki günde gelira.s

Back