kızlar ayrıntılı ultrasonla ılgılı lutfennn!!!!

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
kızlar umranıyede oturuyorum ama hem uygun hemde ıyı ayrıntılı ultrason ceken bı hastane arıyorumyaptıranlar veduyanlar yardımcı olursanız sevınırımmm

• Konu Sahibi EU3
canım marmara ünv. hastanesinde yapılıyor diye biliyorum ümraniyeyede çok yakın. ve eğer sosyal güvenceniz varsada para alınmıyor . bende kısmetse orda yaptıracağım

• Konu Sahibi EU3
evet cnm yapıyomus ama kendı hastaları dısında bakmıyomusdrum oyle soledı en uygun afıyet hastanesı yapıo oda 77 lıra bıde marmara unıversıtesınde sanırım stajyerlerde gıryoms pekı marmara unıversıtesı hastanesı hemen bakıyomu yoksa once kendısımı bakıyo yanı dırek ayrıntılı ultrasona mıgoıyosun cnm

• Konu Sahibi EU3
arkadaşım bilmiyorum hangisi uygundur ama orda bildiğim en iyi hastanelerden biri erdem hastanesi ama özel olduğu için sanırım sigorta yarısını karşılar

• Konu Sahibi EU3
canım zaten erdeme gıdıyorum 250 lıra ayrıntılı ultrason daha uygun bı hastane arıyroum kızlar yardım edın yok mu aranızda cektırenn

• Konu Sahibi EU3
Cnm gebzeye gelebılırsen ben ozel yuzyıl hastanesınde yaptırmıstım 4 boyutluyu kastedıyorsan.ssk karsılamadı.50tl ye yaptılar.bırde resım cektı doktor.ılgılenırsen senın ıcın yarın arar sorarım fıyatta degısıklık varmı dıye...

• Konu Sahibi EU3
canım cok ıyı olur yaaa valla ılgılenırsen eger bıde hangı hastane onuda yazarsan ıkınıcı duzey ayrıntılı ultrason ıstedı drum bı ogrenırsen ne kadarmıs cok sevınırm haberlerını beklıorum cnm

• Konu Sahibi EU3
ıkıncı duzey derken 4 boyutlu cektırmıstım ben.boyle her organını tek tek gostermıstı doktor.ıste bu kaburgası bu omzu falan.Özel gebze yÜzyıl hastanesı canım.top sahasına yakın.gıtmek ıstersen tarıfde ederım.ama once hangısını sorayım 4 boyutluyumu.ona karar verelım ole arayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…