Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkür ederimAy konu başlığını görünce bileğim ağrımaya başladı. Çok geçmiş olsun
Allah size de şifa versinYani bilegim kirilmadi ama bağ koptu soguklarda fena sizliyor..
Vida takin dedi doktor taktirmadim alcida durdu..
Benmki farkli senden tabi..
Uzme canini ya olmaz birsey insallah baska doktorada gorun bi. Ben baska.ortapedilere gozuktum.. zorlama kendini insallah sifa bulursun
Evet benimde bir bucuk ay once ayak bilegim ve bacagim olmak uzere uc yerde kirik oldu.birde dustugumde ayak bilegi kaymisti.Ben ameliyat oldum.bacagima platin takildi ve 8 tane vida var.Mayflower75 var canim, gorunce sana yardimci olur.
Avn benimde basimdan gecti, ameliyat vs gecirdim sonrasinda. Ama simdi iyiyim, herhangi bir aksama.ya da iki bacak arasi fark yok.
iki bileğim de kırıldı birden çok kez. futbol oynadığım için tendonlarımda yırtılma da oldu. hala yürüyorum. hatta futbola devam ediyorum. sıkıntı yok doktorun dediklerine uyduğunuz sürece kemik kendi kendisini gayet iyi onarır.
Mayflower75 var canim, gorunce sana yardimci olur.
Avn benimde basimdan gecti, ameliyat vs gecirdim sonrasinda. Ama simdi iyiyim, herhangi bir aksama.ya da iki bacak arasi fark yok.