• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ay ay ve son hali 🌸

black1111

🦋
Kayıtlı Üye
8 Mart 2014
505
160
103
İstanbul
Kızlar kendimi parçaladığım doğrudur 2 aydır. Konumu bilen biliyor alçı ve bant sonrası çok tatlı tam istediğim burnum vardı ödemler şişlikler arttıkça burun ucu şişti bombeli acayip kalkık burnumu düşük gösteriyor 100-110 derce kalkık hemde ama gel görün ki sanki düşük . Neyse 5. Ayıma 10 gün kaldı gelin bi değerlendirme yapalım :) sevgili doktorum ödem diyor geçecek diyor orta kalın derilirsin sabır diyor efenim en son eklediğim tekli büyük fotoğraflar son hali

(Fotoları kaldırdım isteyenle özelden msj olabilir )

Son düzenleme:
Kızlar kendimi parçaladığım doğrudur 2 aydır. Konumu bilen biliyor alçı ve bant sonrası çok tatlı tam istediğim burnum vardı ödemler şişlikler arttıkça burun ucu şişti bombeli acayip kalkık burnumu düşük gösteriyor 100-110 derce kalkık hemde ama gel görün ki sanki düşük . Neyse 5. Ayıma 10 gün kaldı gelin bi değerlendirme yapalım :) sevgili doktorum ödem diyor geçecek diyor orta kalın derilirsin sabır diyor efenim
ameliyattan sonraki haline göre evet biraz düşük duruyor ama bu burun da gayet doğal ve güzel. bence kafanızı takmanızı gerektirecek bişey yok. ben fotoğraflardan öyle anladım yani.

ameliyattan sonraki haline göre evet biraz düşük duruyor ama bu burun da gayet doğal ve güzel. bence kafanızı takmanızı gerektirecek bişey yok. ben fotoğraflardan öyle anladım yani.
Bir program var sadece şiş yeri hafif düzlüyorum inanılmaz güzel duruyor aslında açı aynı dediğim gibi ama şiş yanıltıyor

Programda yaptım milimlik şişliği aldım böyle allahım inşşş ya C captain price ucuna asla dokunmadım ucu aslında böyle ve eşime şişlikler geliyor süngerimsi gibi

Eklentiler

• 98545332-2C6B-4FB3-9D5D-88042B7E3BC3.jpeg
    98545332-2C6B-4FB3-9D5D-88042B7E3BC3.jpeg
    27,5 KB · Görüntüleme: 164
Programda yaptım milimlik şişliği aldım böyle allahım inşşş ya C captain price ucuna asla dokunmadım ucu aslında böyle ve eşime şişlikler geliyor süngerimsi gibi
evet ben de sizin bahsettiğiniz yeri anladım. ama 6. aya kadar bekleyin dedim. oturması için zaman var daha.

bir de sizin burnunuz doğal olmuş gerçekten. siz eski halini bildiğiniz ve şu an ki hali ile kafanızdaki hali karşılaştırabildiğiniz için size büyük problem gibi geliyor o uçtaki şişlik. ama siz söylemezseniz kimse anlamaz bence.

evet ben de sizin bahsettiğiniz yeri anladım. ama 6. aya kadar bekleyin dedim. oturması için zaman var daha.

bir de sizin burnunuz doğal olmuş gerçekten. siz eski halini bildiğiniz ve şu an ki hali ile kafanızdaki hali karşılaştırabildiğiniz için size büyük problem gibi geliyor o uçtaki şişlik. ama siz söylemezseniz kimse anlamaz bence.

Doğal istedim ömürlük olsun dedim öyle aşırı oyuk aşırı kalkık istemedim önceki hali de aşırı problemli değildi ama yine şimdi iyi tabi eskiye göre 🌸 öyle işte bekliyorum alçıdan ilk çıktığında aşırı şiş kocaman bir uç vardı ama gövdesi falan dümdüzdü hala gövdesi iyi önden iyi nefesim çok iyi tek problem işte şu yandaki bombe allahım inş iner inş

Doğal istedim ömürlük olsun dedim öyle aşırı oyuk aşırı kalkık istemedim önceki hali de aşırı problemli değildi ama yine şimdi iyi tabi eskiye göre 🌸 öyle işte bekliyorum alçıdan ilk çıktığında aşırı şiş kocaman bir uç vardı ama gövdesi falan dümdüzdü hala gövdesi iyi önden iyi nefesim çok iyi tek problem işte şu yandaki bombe allahım inş iner inş
inşallah geçer. geçmiş olsun bu arada :) takmayın kafanıza

Geçmiş olsun çok doğal görünüyor kesinlikle. Kemik ödemi normal ödem olmadığı için şişliklerin tam anlamıyla inmesi 6 ayı bile geçebiliyor.

Çok doğal iyi mi oluyor artık karar veremedim 😀🤷‍♀️😐
İyi oluyor tabi ki de ben fotoğrafa bakınca hani herhangi bir müdahalede bulunulmamış gayet güzel bir burun görüyorsam doğaldır ve iyidir. Doğallıktan kasıt da şu bilmeyen birisi gördüğünde ay şu kızın burnuna bak estetik yaptırmış belli. Bu iyi bir şey değil işte 😂

İyi oluyor tabi ki de ben fotoğrafa bakınca hani herhangi bir müdahalede bulunulmamış gayet güzel bir burun görüyorsam doğaldır ve iyidir. Doğallıktan kasıt da şu bilmeyen birisi gördüğünde ay şu kızın burnuna bak estetik yaptırmış belli. Bu iyi bir şey değil işte 😂

Hııı anlaıdmmmmm ayy süper o zaman inş şiş inerde yüzüm daha Güler

yanlıs yorum yapmak istemem ama böyle kalır gibi geldi ucu falan güzel duruyor dolguyla cukur kapatılır gerekirse. benim genis duruyordu mesela ve kalın o gecti tamamen 1.5 yıla ama sağ tarafta cok belli olmasa da cökme var ve gülünce burun ucum azcık düsüyo

Ay dolgu Dalan asla yaptırmam kalırsa ucu açıp düzeltir inş kalmaz ya. 😭

Back