zayıflamam durdu 2 haftadır diyet yapmıyorum :)) pazartesi başlıcam tekrar..tahminimce ilk hafta 1.5-2 kilo arası gider ..sonra haftada 1 kilo şeklinde devam eder ..
Herkese merhaba öncelikle..
ben bu sefer son derece kararlı ve azimli istediğim kiloya ulaşmak bu konuda bir grupla moral ve motivasyon desteğiyle ilerlemek istiyorum eğer bu konuda azimliyseniz kararlıysanız hep birlikte başarmayı çok isterim.
Canimmm o halde aramiza hosgeldin :) !! Bende bugun basladimmmm hata basliyacam yeni uyandim
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
peki o zaman ben kendimden bahsedeyim ... ( biraz uzun olabilir uyarıyorum)
ben tam bir karbonhitrat ve şeker düşkünüyüm çocukluğumdan beri annem genelde akdeniz mutfağı tarzı yemekler yapar yani bol sebze ve protein ama çocukluğumdan beri vicdan sömürülerim hep tuttu
Mesela siz tabak tabak makarna derken küçük tabakları kastederken ben salata tabaklarıyla makarna yiyodum patates kızartmaları sarmalar dolmalar vs.. ( saymıyım şimdi)
olaylar boyutunu aştı uzun bir süre yastığımın altına fıstıklı çikolata koyup gece 3 te 4 te kalkıp uyku sersemi onu yiyordum yani benim ki açlık değil benimkisi sadece yemekle mutlu olmaya döndü bu süre böyle devam ederken hızlı kilo almalar ve kıyafetlere girememek cabası böylece üşengeçlik bahanesiyle dışarı çıkmamaya başladım ee arkadaş ortamlarından baya çıkınca ister istemez asosyallikte başlıyo hee bu durumda insan beyninde bir yıldırım çakıyo ve başlıyosunuz diyet arayışına böyle tam uyuyosunuz her şey iyi güzel giderken 3 4 kilo vermeye başlıyınca oooo ben bunu başarıyorum diyosunuz eee kısmışız da her şeyden noluyo bir anda patlayıp survivor misali yemek saldırışı hobaaa
ya da tamam artık ben bu yolu bitiricem diyosun ki ben burda bu yolu bitiricem bu sefer diyorum...
Ben isveç diyetinin 2. günündeyim şu an rahatım başlangıç kilom 73 buçuk hee 77 den düştüm.. diyceksiniz bu kilo çokmu ama boyum 158 ve de ben kilo al verle 75 80 kilo rahat harcayıp almışımdır bununla birlikte kol göğüs bacak basen Allah ne verdiyse Çatlak oldum yani kilo verirsem gerçekten taş benzeri bişi olucam diyorum kendime19 yaşındayım bu arada istiyorum ki moral motivasyon biz başarırız benim hedefim 46 kilo yani ben canımdan can çıkarmayı göze aldım benden size tam katılım sizleride bekliyorum
Haha anladimm tatlimmm bu anlattiklarin bendede vardi yastik alti dahil. Sen mutlu olmak icin yiyordun ben bilincsiz hic dusunmeden saldirmalar. Kiz aslinda 73 kilo okadarda fazla dgil. Ben okiloda 1,60 boyla cok begenirim kendimde. 77 bile bende guzel durmustu. Simdi 90 kiloyummm100kilodn geliyorum. Ama unutma tatlim biz birbirimize destek cikacaz. Canimizcektigi zamann birbirimize diyecezki hayiirrrr yemiceksinnnn o zayif bedenini dusuneceksin! Belki bu yaz tam hedefimize ulasmayiz ama obur yaz in sha Allah yasarsak daha tabi :) guzel guzel zayif ince bedenlerde oluruz. Bizimde iskeletimiz zayif!! Sadece biraz irade biraz azim no stop ve hersey super olacak. Ben kendime 5 ay sure verdim. Hedef 60 65 olmak. Yani o 5 ay icerisinde 20 25 kilo vermek. Ilk hedefim ama 80 olmak. Hadibakalimm hayirlisiyla su yaglari eritelimm. Ben bugun basliyorum!!! Birbirimize hep bilgilendirelim boylece listelerimizden yediklerimizden haberdar oluruuz. Canin skildigi zamanda gel burda anlat ben dinlerim tatlimm, stressde cok yemege kendini veriyor.bende bu arada 17 yasindayim. Opdummmmseni
77 kiloyken ölçüm yaptığımda obez kategorisinde görünüyodum bu gün 73 le baktığımda sadece şişman kategorisinde olmak beni mutlu etti az da olsa .. Düşşününce çok değilmiş gibi görünsede bedendeyken özellikle bende çok duruyo çünkü hani kalın kemik bahanesi var ya benim kemiklerim inceo tutmuyo bende belki o yüzden mi daha kilolu görünüyorum :44:
Her şeyden önce hep destek tam destek bildiklemizi paylaşmak en doğrusuuuu Öncelikle babana Allahtan rahmet diliyorum canımcımm
Şimdi menünden bahsedelim yediğin çok dengeli ve çok güzel bir şey dışında kraker ... Kızma bana sadece senin iyiliğin için söyliyicem
kalorisi 1 hatta 0 bile olsa işlenmiş bir şey ( market ürünü tüketme çünkü içerisinde yaparken kilonu vermeni zorlaştırıcak şeyler var ) mesela 0 şekerli dedikelri kola bile çok zararlı birde o içtiğin çayda eğer sinameki varsa onu çok tüketme çünkü ileride bağırsak tembelliği yapar ve de her sıkıldığında sende yaz lütfen tam motivasyon gidelimm
bana gelecek olursak ben bugün 2 saatte 7 km lik bir yürüyüş yaptım isveç diyeti yaptığım için sabah türk kahvesi içtim şimdi yoğurt ve bir dilim salam hakkımı yicem evde yoğurt bitmiş almaya gidicem dahabu ara da acıktığında şekersiz bir fincan türk kahvesi iç kesinlikle iştahı kesiyo
aayyy canimbenim biliyorum o duyguyu hepimiz o saglikli kategorisinde kendimizi gormeyi cok isteriz. Ama oda olacak hayirlisiyla in sha Allah ! dogrudur canim herkeste kilo cok farkli duruyo. Ben 90 kiloyum mesela ama kilomdan 10 kilo az gozukuyorum. Mesela ben 77ken annem derdi bana 65 gibi gozukuyorsun. Belkide fizikle alakali birsey. Benim ucgenmi diyolr ucgen ve armut arasinda olan fizigim var. Mesela ust bolgeme bakarsan pekte kilolu sayilmam ama yaglar asagiya dagilinca ozellikle kalca ve bacaklar iste o cok kotu oluyo cunku belimde okadar kalin degil, Aynen sana hep destek olurum ve herkese biz zayiflayacaz in sha Allah buna inanalim! Sadece biraz zaman ve caba! Canimmbenim cok saol amien, kucuk yasta kaybetim 2 sene oldu ama biliyorumki suphesiz Allah im herseyi ve herseyin en iyisi ve en dogrusunu bilir ben isyan etmem .. Tekrar kavusacaz babamla cenette in sha Allah, :) dinimdir beni ayakta tutan alhamdulillah.
Ya ama ben krakerin boyle zararli oldugunu bilmiyordum :s.. Ekmekte yemiyorum onu yiyim dedim. Ozaman krakeridemi hayatimdan cikarmam gerekiyor?
Anladim canimmm bilgilendirdigin icin tesekkur ederimm tatlimmm :) ben iyice bi arastirim bunu kafaya taktim haha :)) sinameki oldugunu bilmiyorum bi bakim icine oyleyse , yazarim canim sende yaz mutlaka yazisiriz bacim :) woooowww supersinnn 7 kmi cok iyiiiiii!!!!!! Cok super bu isvec diyetini ben hic bilmiyorum nasil birsey bu ? Afiyet olsunnn canimmm hakketinnnn sen! Su icmeyi unutma 3 litre superr !! Bende asil turk kahvesini hic sevmemm
Ne mutlu senin gibi güzel temiz kalpli biriyle karşılaştım çok mutlu oldum inan bana ... Orada dinine sahip çıkan ve bu kadar alçak gönüllü biriyle tanıştığıma çok sevindim
yemeğinin yanında bir dilim çavdar ya da kepek ekmeği yemen kraker tarzı ürünlerden daha sağlıklı hem de sağlıklı tahıl almış olursun :)
İsveç çoğu kişiye göre ağır bir diyet canım ama ben inat ettim bunu yapmayı istiyorum 13 günlük bu diyette 13 kilo veren bile var bende artık bir ucundan tuttum bakalım her hafta tartılıcam sana haber vericem mutlaka :)
En zorlandığım su içmek 2 litra suyu anca içiyorum ama zorluyorum kendimi yoksa sudan verirmişiz ben diyete başlamadan kısa detokslar yapardım başta ödemi atınca motive oluyodum bu sefer diyete akşam yemeğinde başlayıp yatana kadar 5 tabak pilavla başladım sabah uyanınca ne yaptım dedim hem kızdım hem güldüm kendime çünkü bu durumlarda kendimi o ıssız adaya düşecek gibi hissediyorum7 km yürüyüşte ben koşamıyorum oldum olası koşamam yani saatlerce yürüyeyim ama koşamıyorum o yüzden orta hızda 2 saatte tamamladım inşallahh rabbim yadım etsin alnımız ak çıkalım şu işten
Asill ben cok sevindim seninle tanistigima canim :) ewet alhamdulillah, Allah istedigine o guzel yolunu gosterir istedigine yolunu gostermez :) seninde temiz kalbin var canim kalbinin guzelligi yuzunede yansimistir kesin:)
Dogrudur canim ben diyorumki 1 hafta krakerler idare edim obur hafta birakirim bi bakim tartida fark olcakmi merak ediyorum
Aaa gercektenmii bende isterim ozaman isvec diyetini uygulamayi sende ornek site varmi tatlim :s
Ewet bak mutlaka haber bekliyorum kilonu sonuclari bilgilendir hihhii :) gercekten iyi yapmissinn sadece bi kac ay disini sikip sonra hedefine ulasiyorsun aayyy hadi bakalim cok heycanlandim birden motive geldi :))
Canimm warya kendini zorlaaa bende oyle yapiyorum mutlakaa 3 litreyi tuket. Su oyle biiii ise yariyorki inanilmaz subhanAllah gercekten su un okadar katkisi varki okadar ise yariyorki , kizz ben detoks ne oldugunu bile bilmiyorum hahah nasil yapiliyo nasil birsey ve ne icin ? Hahha aynennnn varya zaman zaman oluyorki insan yemege saldiriyooo. Sadece yemek dusunuyo :) halbuki biz boyle dusunmeliyiz : yemek sadece bizi hayatta ayakta tutabilmek icin energy vermek icin lazim. Yemekten zevk almamaliyiz.
Aynen kosmak okadar zor geliyorki insana ben zorla 10 dk kosuyorum 20 dk yuruyorum kosubandinda. Bende cesaret olsa giy esofmanlari disari cik guzel havada sporunu yap. Ama utaniyorum milletin bakacagindan. Ve diyorumki 70 kilo olsam giyer cikarim ama bu halde cok kiloluyumamien canim hersey gibi zayiflamayida ALLAH tan Rabbimizden isteyelim dua edelim :) opdum cokkk canimbenimmm!
Asill ben cok sevindim seninle tanistigima canim :) ewet alhamdulillah, Allah istedigine o guzel yolunu gosterir istedigine yolunu gostermez :) seninde temiz kalbin var canim kalbinin guzelligi yuzunede yansimistir kesin:)
Dogrudur canim ben diyorumki 1 hafta krakerler idare edim obur hafta birakirim bi bakim tartida fark olcakmi merak ediyorum
Aaa gercektenmii bende isterim ozaman isvec diyetini uygulamayi sende ornek site varmi tatlim :s
Ewet bak mutlaka haber bekliyorum kilonu sonuclari bilgilendir hihhii :) gercekten iyi yapmissinn sadece bi kac ay disini sikip sonra hedefine ulasiyorsun aayyy hadi bakalim cok heycanlandim birden motive geldi :))
Canimm warya kendini zorlaaa bende oyle yapiyorum mutlakaa 3 litreyi tuket. Su oyle biiii ise yariyorki inanilmaz subhanAllah gercekten su un okadar katkisi varki okadar ise yariyorki , kizz ben detoks ne oldugunu bile bilmiyorum hahah nasil yapiliyo nasil birsey ve ne icin ? Hahha aynennnn varya zaman zaman oluyorki insan yemege saldiriyooo. Sadece yemek dusunuyo :) halbuki biz boyle dusunmeliyiz : yemek sadece bizi hayatta ayakta tutabilmek icin energy vermek icin lazim. Yemekten zevk almamaliyiz.
Aynen kosmak okadar zor geliyorki insana ben zorla 10 dk kosuyorum 20 dk yuruyorum kosubandinda. Bende cesaret olsa giy esofmanlari disari cik guzel havada sporunu yap. Ama utaniyorum milletin bakacagindan. Ve diyorumki 70 kilo olsam giyer cikarim ama bu halde cok kiloluyumamien canim hersey gibi zayiflamayida ALLAH tan Rabbimizden isteyelim dua edelim :) opdum cokkk canimbenimmm!
Canım benim öncelikle kendine psikolojik baskı yapma eminim çok güzel bir kız olduğuna ki zaten şimdi kötü gözle bakanlar bile ilerde hayran hayran bakıcaklar aldırış etme valla 2 gündür yürüyorum kafama şapka gözüme kocaman gözlük sanırsın ki ünlüyüm paparazzilerden saklanıyorum
giy eşortmanlarını güzel havanın tadını çıkart rahatsız olursan da bir gözlük edin
öncelikle detokstan bahsedeyim bir sürü çeşidi var ama benim yaptığım iki tane var canım sonuç aldığım birincisi ayranlı detoks aynen yazıyı kopyalıyorum sana
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
ben bunu kahvaltıda da bu kürü içerek yaptım yani yumurta filan yemeden hatta üstüne baharatta attım tadını çok beğendim hatta annemde yedi seve seve birde insan tok oluyo baya ona rağmen yiyosunben 1.700 vermiştim yanlış hatırlamıyorsam bünyeden bünyeye değişir sen iki kiloda verebilirsin canım yağ da yakıyo diyolar ama hiç yoktan su bile gitse insan hafif hissediyo
ikinci detoks haşlanmış pirinç lapası hani pilav yapıyolar ya beyaz onu su da haşlıyıp yiyorsun içine baharat atabilirsin birde domates koyabiliyomuşssun sanırım ama yoğurt süt vs yasak bu sadece su atıyo bence yani sıkışınca elbise dar gelince yapılcak bir şeyyy
isveç diyetini de her sitede çıkıyo canım kopyalarsam okumaktan bıkarsın artık yazdıklarımaa
Haha bilmiyorum gercekten 75 kilo olsam kendimi rahat hissederim
Ama bu kiloyla asla.. Hahah neguzell ben cikamam oyle disari :s cok tanidik var bide hollandada yakinlarimizda, ayyy bu gonderdigin supermis ayranla ben bunu ozaman cumartesi gunu uyguliyim, superr yazdiklarin cokcokcoook saol canimmmm! Haberdar ederimsenii in sha Allah opdummm
tamam canım haber bekliyorum
Canim bu arada ayran detoksu. Hani bulgur nohut felan girecek ya. Hepsiyle berabermi kaynatacaz nasil olck o yada sadece malzemeleri kaynatip ayranin icinemi katcaz
menünü çok beğendim canım çok güzel olmuş acıkınca salatalık yiyebilirsin kalorisi düşük ya iyi oluyor .. Ben ayrı ayrı kaynatıyodum canım her birinden günde 4 kaşık olduğu için iki günlük her birinden 8 er kaşık kaynatıyodum ayrı tencerelerde ama nohutu bir önceki günden su da bekletmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?