Kizlar artik suuu yaglariii eritme zamani!!!!

Baldudiis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2014
1.687
3.020
63
27
Merhaba arkadaslar , ablalar diyim en iyisi haha 17 yasindayim ben kadinlarkulubunde yeniyim telden giriyorum app indirdim biraz zorluk cekiyorum herseyi anlamakta. Bu arada hollanda vatandasiyim doguma buyume ve hollandada yasiyorum eger turkcem kotuye kusurumabakmayin haha :) ben 90 kiloyum. Ilk baslarda 100 kiloydum belkide daha fazla. Ama 100 rakami gordum tartida ozamanlar 15 yasindaydim dusunun. 7 ay once 83dim ha 77yide gordum tabii. Ablamin dugunu icin kendimi ac birakmistim 3 hafta9 kilo vermistim. Sonra tabi yedimyedim acisini cikardim aldim kilolari. Ha bide diyeti hep arada biraktim o yuzden 2 yil demiyecm toplasam belki en fazla 5 ay olur. Zayiflamak istiyorum yaz geliyor 1,5 ay icinde 15 kilo verip 75 kilo olmak istiyorum (.. 90 kiloyum Beraber zayiflayalim bana destekcii olurmusunuz motivatie geliyor sonra gidiyor yine yaa..

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

??? Buyrunnnn hahah

Selam canim ben de 17 yasindayim 1.68 boyum senin boyun kacc?? 2 ayda 11 kilo verdim 75 kiloya geldim ama hedefime daha 15 kilo varrr umarım sen de hedefine ulasirsin daha cok genciz citi piti olmamiz gereken zamanlar pes etmek yokkkk !!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aa merhabaa tatlimm cok sevindim birilerinin yazdigina sandimki kimse yazmaz diye :)) hihhi. Aayy 2 ayda nasil yaptin onu!! Anlat lutfen. Benim boy kisa hahah 1,60 :)) Ewet canimm bekliyemiorum yaa yazda geldi sayilirrr cok guzel olacaz in sha Allah. Nasil yaptinnnn sen o 11 kiloyu 😍🙊

Son düzenleyen: Moderatör:

Merhaba canım şimdi birinicisi yaşın gereği normal bu fazla kilo alman bende senin yaşlarında yüksek kilodaydım sonra kendiliğinden gidiyor he ben kilo vermek istiyorum diyosan sağlıklı beslenme ve spordan başka çare yok aç kalarak verdiğin kiloyu kısa sürede ve fazlaca geri alırsın vücudundaki yağı kasa çeviremrzsen eğer kilo vermiş sayma kendini aç kalarak zayıfladığında kasları eritir kas kaybı yaşarsın buda kilo halsizlik ve bitkinlik verir karatay dieri çok ıygun bir diyet

Beggyy

Bilmiyorum abla ben kendimi bildim bileli kiloluydum olsun kastanda gitsin yinede zayiflamis oluyorummincelmis gorunurum

Bilmiyorum abla ben kendimi bildim bileli kiloluydum olsun kastanda gitsin yinede zayiflamis oluyorummincelmis gorunurum

Ama o şekilde ilerlersen bu kalıcı olmaz ve obeziteye kadar gider Allah korusun önce bir doktor danış vücudun tam gelişmesini tamamladı dahada kilo almak istemiyosan dediğimi dinle

Beggyy

Ama o şekilde ilerlersen bu kalıcı olmaz ve obeziteye kadar gider Allah korusun önce bir doktor danış vücudun tam gelişmesini tamamladı dahada kilo almak istemiyosan dediğimi dinle

Beggyy

Bakacam artik abla cok saol

Diyetisyenimin listesine olabileigince uydum canim ama artik biraz hevesim kactigi ve yoruldugum icin tam uyamiyorum 15gunde 1-2 kilo veriyorum son zamanlarda 14 kilo kaldiii 60aaaa kilo verdikce insan hirslaniyo ilk 2 ay gayet guzel gider diyetin sonra sikilirsan bi kac hafta cok da abartmadan yemeye baslarsin sonra diyete geri donersin caniim merak etme yapabilirsin sen dee

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selammm öncelikle sana diyetinde başarılar diliyorum canım inşallah istediğin kiloya düşersin.. ben 93 kiloyum bu kış 11 kilo verdim (evet bu vermiş halim:)))..karatay diyeti yaptım defalarca kez bozdum bozmasaydım kesin 20 kilo olurdu verdiğim kilolar ..ve tabi günde yarım saat yürüyüş yaptım yeşil çay içtim bunlarında çok faydası oldu..ekmek yasak karatayda ama ben sabahları 1 dilim yedim ve bu kilo vermeme engel olmadı..bu sıralar yapamıyorum diyet sınav haftasındayım sıkıldıkça bişeyler yiyorum ..ama pazartesi tekrar başlıcam..bol sanş hepimize :))

Supersin tatlim cok guzel umarim bende yapabilirimm pff cok stresliyim hep kilo dusunuyorum

Selam aayy gercektenmii olsunnn bende 100 kiloydum belkide daha fazla. Sende vermissinnn neguzel yaa! Ben bu karatay diyetini arastiracam bakim bi bugun uygularim uygunsa eger. Bol sanss tatlim

Bugun kahvaltimi yapmadim canimm hiiic hicc istemiyor :s vede vaktim pek yoktuu. Sinifada giremem
Daha 10 dk ver yeni dersin baslamasina. Offf buuuuuu okul beni deliii etttiiiiii daha 1 ay ve 1 hafta kaldi tatile. Ablalar ben neyapcam okul yuzunden dieyetimi bile dogru duzgun uygulayamiorumm :s

ah canım ya kahvaltı çok önemli diğer öğünleri de etkiliyor çünkü..kahvaltıyı aksatmamaya çalış canın istemese de at ağzına bişeyler yoksa öbür öğünlerde saldırıyorsun..ben kendimden biliyorum..karatayı önerebilirim sana evet araştırmanda fayda var yavaş kilo veriyorsun ama kalıcı oluyor çünkü ben 2 haftadır diyet yapmıyorum 1 kilo bile almadım süper bişey bu :))) merak ettiğin veya anlamadığın birşey olursa sorabilirsin canım.. gitcek bu kilolar :))))

Cok haklisin ablaaa cok saolll suan dersteyim cok uzuluyorummm;( uygulayacam in sha Allah

Olmuyo iste bi tatli yiyim derken geriiisii geliyoooor!! O yuzden tatliyi tamamen diyet hayatimdan yok etmek istedimm. Odul vermek istemedim kendime((. Hepp sonunu getiremiom. Artik bu son gundu. Yarindan itibaren cok guzel baslicam ve birakmicam in sha Allah.

ayy tatlılarrrr çok fena evet yaa :))) ilk günler zor oluyor bilirim ..canın tatlı çektiğinde elma yiyebilirsin ben öyle yaptım iyi geliyor biraz..tatlı çekince meyve ye ama meyveyi de abartmamak lazım onların fazlası da kilo aldırıyor ..bir şekilde ayarla canım kendini vereceğin kiloları düşün =))

Canimm ewett dogruu meyveyide fazla kacirmamak lazimm. Oef ama karar verdimm. Ekmegi ve aburcuburu artik yarindan itibaren yok ettimm. :) ekmek yemek istesem cracker yicem. Ve birsey soracaktim bu elmali sirke suyu nezaman nasil icilecek ve ise yariyormu bi bilgin varmi tatlimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…