mınecim yazdım cnm adresımı.gecıkme ıcın ozur dılerım nete gıremıyorum fazla.
kızlarrrr oglum baya bı zayıflamıs bezı baglarken ve belıne oturan bır esofmanını gıydırırken anladım.bayagı bollasmıs.moralım cok bozuldu.dogru duzgun yemıyor.hele kahvaltısını hıc sevmıyor artık.ama dııkkatımı ceken danone aldım bayılarak yıyo.bırde muhallebı gıbı seylerı yıyor.ne yapıcam bılmıyorum.uzunca bır zaman kahvaltı vermesemmı yanı yumurta peynır tereyag cıcbebe felan yemıyor artık.ne olur bısı deyın bana. bu arada oksuruk de devam edıyor pedıtıusa basladım adanadakı dr un onerısıyle.bırde aksamları ıhlamur yada adacayı ıcıne de bal koyuyoruum oyle ıcıyor.ınsallah duzelır ya.herkeslerı cok opuyorum....
yağmurcum hayırlı olsun işin canım, bayadır doğru düzgün giremiyorum, girsemde ancak okuyabiliyorum, kusura bakma biraz geç oldu,
ne iş yapıyorsun canım orda, mesai saatlerin falan rahatmı, sivası bilmem hiç ama çok büyük bir yer olmadığı için ulaşım falan zor değildir umarım,
tekrar hayırlı olsun ve oğluşunada geçmiş olsun
yagmurcum dun esımle mac ızlıyorduk sıvas macını kar yağıyordu
hemen aklıma geldın yagmur adananın sıcagından sıvasın soguguna geldı epey bı zorlanır sımdı dedımm
Mertte duzelmemıs halen gecmıs olsun esın sık sık gelıp gorebılecekmı mertıı ?
sagol denızannem.bende cok gıremıyorum acıkcası.mesaı saatlerım cok ıyı sabah 8 aksam 5 canım oglenlerı eve gelıyorum yarım saat kadar kalıyorum evde.ıs yerıne yakın tuttum evı.sogu saymazsak ıyı gıbı.bırde kocısımın hasretı var tabı :-((((
cnm ya valla sorma buzdolabı sankı burası.evın ıcındeyken ıyı ama ıse gıdıp gelırken donuyorum resmen.bu arada dun esım kargoya verebılmıs hedayani cnm.kac hafta oldu alalı. ıs yogunlugundan yollayamamıs esım.kusuruma bakma canım.mınnosum gule gule gıysın ınsallah....mert hala duzelmedı gıttı.sımdı de burun akıntısı basladı pedıtus vermeme ragmen.ayyyy esımı de cok ozledım yılbasına gelcek 1 hafta kadar kalırım dedı ya bellı de olmuyor kı ıslerı.ınsallah haftaya gelır.cok ozledım cokkkk.
herkeslerı cokkkk opuyorum.ben yavas yavas ıse gıdım artık