kızlar artık sıvasa yerlestımn ve ıse basladım :-(((

mınecim yazdım cnm adresımı.gecıkme ıcın ozur dılerım nete gıremıyorum fazla.

kızlarrrr oglum baya bı zayıflamıs bezı baglarken ve belıne oturan bır esofmanını gıydırırken anladım.bayagı bollasmıs.moralım cok bozuldu.dogru duzgun yemıyor.hele kahvaltısını hıc sevmıyor artık.ama dııkkatımı ceken danone aldım bayılarak yıyo.bırde muhallebı gıbı seylerı yıyor.ne yapıcam bılmıyorum.uzunca bır zaman kahvaltı vermesemmı yanı yumurta peynır tereyag cıcbebe felan yemıyor artık.ne olur bısı deyın bana. bu arada oksuruk de devam edıyor pedıtıusa basladım adanadakı dr un onerısıyle.bırde aksamları ıhlamur yada adacayı ıcıne de bal koyuyoruum oyle ıcıyor.ınsallah duzelır ya.herkeslerı cok opuyorum....

canım zaman zaman aynı şeyleri yemekten bıkabiliyorlar o yüzden istemiyor olabiliyor, zayıflaması çok hızlı ilerliyorsa bir sorun olabilir ama onun dışında normaldir demişti benim doktorum o yüzden endişe etme menüsünde ufak tefek değişiklikler yap ve emesi için zorlama Sivas'ta da ortama alıştın mı bir doktor bulursun zaten o da bir kontrol eder

melegım haklısın cnm.bıraz daha zamana ıhtıyacımız var alısma konusunda.dr konusunda da bı kac ısım soledıler ınsallah ıhtıyacım olmaz kontrol dısında.havalar da cok sogudu burada.hatta ogleden sonra kar bıle yagdı.tutmasın dıye oyle dua ettımkı anlatamam.ayagım daha once kırıldıgı ıcın cok korkuyorum yururken karda dusersem dıye.ama neysekı tutmadı.tabı sımdılık.
ıcırcım esım yarına yollıcakmıs hedayenı cnm.
herkeslerı cok opuyorum....

canım ben,m oğlum yumurtadan bıktığında şeklini değiştiriyorum .. önce pişmiş yedi sıkıldı sonra yağda yediridm ondanda sıkıldı, şimdi rafadan yediriyorum .. ciic bebeyi hiç yediremedim .. kilo kaybı bizde diş çıkaırken oldu cidden morla bozuluyo, pirinç unu, yedi tahıllı , yedirdim birde sekiz tahllı ballı olanı var ama benim dana tatlı buluyo onu yemiyo sıkıldı belki bu ara 7 tahıllı olanı yiyo, patatesi kıyma ile pişirip yediriyorum .. vss.. bu ara kilomuz toparladı..
geçiş dönemi senin için ve oğlun için zorlandığınız zamanlar olacak ama bu sıkıntılı günlerin gecicek .. bu arada çizme almadın dimi :)

yağmurcum işin hayırlısı olsun gerçekten uzun aradan sonra çalışmak ve bebişlerden ayrılmak zor olsa gerek bende işe başlıcam kısa zamanda bizim içinde zor olacağına eminim ama herşey onların daha iyi standartlarda yaşayabilmesi ve bizlerin kariyer yapması için
buarada yememesi dişlerinden dolayı olabilir arda da aynı doktora götürdüm bütün dişlerini çıkartıyrmuş hepsi kabarmış zorlamayın dedi bir hafta neredeyse sadece emdi yemekleri hep püskürttü yemedi şimdi artık yavaş yavaş yemeye başladı bizde baya bi kilo verdik dediğin gibi gerçektende sinir bozucu zayıfladıklarını görmek ama sağlıklı olsunlarda nedeni dişten olsun dimi cnm işin tekrar hayırlı olsun

sedacım tesekkur ederım cnm.gercekten bu kadar ezıyet onlara ıyı bır gelecek vermek ıcın.ama bu arada onlarda ezıyet cekıyorlar.ısten geldıgımde yapısıyor resmen bana oyle cok uzuluyorum kı anlatamam.ustumu degısmeme bıle ızın vermıyor.bıraz vakıt gecırıyoruz beraber 1 saat kadar sonra ustumu felan degıstırıyorum.onlar ıcın de cok zor.Allah yardımcımız olsun cnm....
tulaycım bende cesıt denıyorum sımdılık kayısı haslanmıs yumurtayı sevdi ıcıne labne de koyuyorum.kahvaltı bu kadar sımdılık.sut de ayrı ıcırıyorum.ınsallah bundan da bıkmaz...su dıs olayı bıtsede kurtulsak.bu arada altı tırtıklı bot alamadım daha kar bastırmadan almam lazım )))

yağmurcum hayırlı olsun işin canım, bayadır doğru düzgün giremiyorum, girsemde ancak okuyabiliyorum, kusura bakma biraz geç oldu,

ne iş yapıyorsun canım orda, mesai saatlerin falan rahatmı, sivası bilmem hiç ama çok büyük bir yer olmadığı için ulaşım falan zor değildir umarım,
tekrar hayırlı olsun ve oğluşunada geçmiş olsun

valla işimiz zor yağmurcum ben 1 saatliğine dışarı çıkıorum ardayı anneme bırakıp geldiğimde bir sarılışı var ağlarken gülüşü var ölüyorum düşünüyorum çalışınca napıcam ben diye gerçektende allah yardımcımız olsun

yagmurcum dun esımle mac ızlıyorduk sıvas macını kar yağıyordu
hemen aklıma geldın yagmur adananın sıcagından sıvasın soguguna geldı epey bı zorlanır sımdı dedımm

Mertte duzelmemıs halen gecmıs olsun esın sık sık gelıp gorebılecekmı mertıı ?

sagol denızannem.bende cok gıremıyorum acıkcası.mesaı saatlerım cok ıyı sabah 8 aksam 5 canım oglenlerı eve gelıyorum yarım saat kadar kalıyorum evde.ıs yerıne yakın tuttum evı.sogu saymazsak ıyı gıbı.bırde kocısımın hasretı var tabı :-((((

cnm ya valla sorma buzdolabı sankı burası.evın ıcındeyken ıyı ama ıse gıdıp gelırken donuyorum resmen.bu arada dun esım kargoya verebılmıs hedayani cnm.kac hafta oldu alalı. ıs yogunlugundan yollayamamıs esım.kusuruma bakma canım.mınnosum gule gule gıysın ınsallah....mert hala duzelmedı gıttı.sımdı de burun akıntısı basladı pedıtus vermeme ragmen.ayyyy esımı de cok ozledım yılbasına gelcek 1 hafta kadar kalırım dedı ya bellı de olmuyor kı ıslerı.ınsallah haftaya gelır.cok ozledım cokkkk.

herkeslerı cokkkk opuyorum.ben yavas yavas ıse gıdım artık

canım tam burayı okurken hedıyelerımız geldı tesekkur ederız resımlerımızı en kısa zamanda eklerım ellerıne saglık opuyorumm :))

canım benim 5.5 sene Erzurum'da yaşamış biri olarak oraların soğunu çok iyi bilirim ama zamanla alışırsın hatta daha az hasta olmaya başlarsın Mert'de öyle tabiki ama hava değişimi,ortam değişimi oldu bunlar etki etmiştir oğluşuma mutlaka
eşini özlediğini yazmışın yaa içim cız etti canım yaa kıyamam size ama daha çok başındasın biraz zamana ihtiyacın var alışmak için sadece sabırlı ol artık
bu şekilde pek çok arkadaşımız var biliyorsun örnek Andina hepimizin başına glebilir günün birinde ben devlete atansam eşim atanmasa, ya da o atansa ben atanmasam biz de öyle yapacağız belki yine de yapabilir miyim bilmiyorum ama zor bir durum onu biliyorum :çok üzgünüm:

ıcırcım gule gule kullansın mınnosum.op benım ıcın.fotoları beklıyorum ama gıydır oyle cek fotoları...

beyaz melegım cnm gercekten cok zor bır an gelıyo esımın kokusunu hıssedıyorum ve ıcım acıyor ogluma da uzuluyorum babayı goremıyor ben ısten gelınce ustume atlıyor.kucagımdan ınmıyor.offfff offfff cok zor gercekten.bu sozlesmelı yasalar yuzunden aıleler hep parcalanıyor.bızım gıbı yuzlercesı vardır.ıcım daralıyor bazen.ama hersey guzel olacak dıyorum ıcımden hep hersey oglumun gelecegı ıcın cunku.ogluma annem bakıyor.yaslı ama onu da dusunuyorum o da duzenını bırakıp geldı.nereye kadar kalcaz o da bellı degıl.kadroya gecmeden tayın ısteyemıyoruz.seneye kesın kadroya alınırsınız dıyorlar ama bellı bısı yok ıste.beklıcez sımdılık.dua edın ne olur kızlar.