kizlar pazartesi gunu saat 8de evden ciktik hasteney vardik cok heycnliydim ama korkmuyordum taki emaliyathaneye alinana kadar esim annem kaynanam herkes disarda bekliyor hemsire demezmi daha gideli 15dakka olmus kimseyle vedalsamadim bile ne oldugunu anlamadan ustum gidydirldi serum takildi hadi bakalim gidiyoruz dedikleri an ne yapacagimi sasridim birden aglamaya basladim doktorlar baya komikl tiplerdi sakalr yapip beni sakinlestirmeye calistilar neyse sonunda maske verildi ve derin derin nefes al dreken kocaman karalik bir bosluga dustum uyandigimda canim inanlmaz aciyordu ne yazikki erken uyanmistim yoktu boyle bir aci yoktu yalvardim igne vurun diye ilk 30 dk cok zor gecti ama ondan sonrasi kolaydi cok canim yanmasina rahmen yurudum merdiven inip ciktim yurudukece duzeldim sizelere tavsiyem sezaryanla dogum yapcak olanlar ne olursa olsun yuruyun cnaim acidi ama yurudum aaa durun atlattim odaya geldim bebegim agliyordu bebegim oglum nerde dedim ama gozlerimi dahi acamiyorum zorla cok fazla uyamak istedim o an ve 10dk sonra uyandim anneler esim bebeimiz cok ii hic bir sorun yok deyince ohh cektip ve bana gelisi kurban olurum dedim ona yaa yok bole bir his simdi bu bebek benimmi dedim bendenmi cikti nasil oldu inanlmaz bir duygu anne olmak sadce bu inanilmaz simdi esimle kaynanmla oturuyoruz allahama sukur ediyorum bana melegimi gonderdi allah hepimizin bebegini korusun (AMIN)