kızlar aranızda iddia oynayan , anlayan ilgilenen var mı :))

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
selam kızlar... iddia ile ilgilenen var mı aranızda?? bişey danışcam da kendine güvenen varsa

sor bakayım 4 ay iddaa oynayan eşimin yanında abuk subuk ülkelerin abuk subuk takımlarının maçlarını seyrettim bişey öğrenebilmiş miyim ben de onu anlarım:)

bende oynuyorum iddaa hem de baya iyi derece de :)) ama tabi şans işte tutmamayadabiliyor. ama bilgim var bu konuda

selam kızlar... iddia ile ilgilenen var mı aranızda?? bişey danışcam da kendine güvenen varsa

Çok geçmiş üstünden,sen iddiaa da paraları bulup şeysellere gitmişsindir bile

Neyse,işine yararsa hala sor bakalım eski iddiacılardan bi ben kaldım bi de gürkan kubilay

ben bu ara oynamayı düşünüyorum ciddi ciddi bi sürü iddia tutturdum bu ara hislerim inanılmaz kıvvetli her konuda ne desem çıkıyo bi deniyim bakalım. bilyoner ne kızlar ? o da şans oyunu mu

ben bu ara oynamayı düşünüyorum ciddi ciddi bi sürü iddia tutturdum bu ara hislerim inanılmaz kıvvetli her konuda ne desem çıkıyo bi deniyim bakalım. bilyoner ne kızlar ? o da şans oyunu mu

İddaa sitesi.

Ben de futbol hastası olduğum için iddaa da oynarım :))

Dün iddiaa yaptım tek maçtan yattım ne olacak benım bu halimm :))

Ben internetten oynuyorum direk hesabimdan para atiyorum ama ayi abartmis durumdayim el altinda olunca sak sak 5 dk da oynuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende oynuyorum.
Sevgilim sağolsun , onun yanında tecrübe edindim

Ben de oynamak istiyorum bir türlü nasip olmadı. Şu oranlardan bahseder misiniz bilen varsa? 1 0 kavramlarını biliyorum da oranları bilmiyom.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…