• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar aranızda iddia oynayan , anlayan ilgilenen var mı :))

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
selam kızlar... iddia ile ilgilenen var mı aranızda?? bişey danışcam da kendine güvenen varsa :1:

sor bakayım 4 ay iddaa oynayan eşimin yanında abuk subuk ülkelerin abuk subuk takımlarının maçlarını seyrettim bişey öğrenebilmiş miyim ben de onu anlarım:)

bende oynuyorum iddaa hem de baya iyi derece de :)) ama tabi şans işte tutmamayadabiliyor. ama bilgim var bu konuda

selam kızlar... iddia ile ilgilenen var mı aranızda?? bişey danışcam da kendine güvenen varsa :1:

Çok geçmiş üstünden,sen iddiaa da paraları bulup şeysellere gitmişsindir bile:34:

Neyse,işine yararsa hala sor bakalım eski iddiacılardan bi ben kaldım bi de gürkan kubilay

ben bu ara oynamayı düşünüyorum ciddi ciddi :D bi sürü iddia tutturdum bu ara hislerim inanılmaz kıvvetli her konuda ne desem çıkıyo bi deniyim bakalım. bilyoner ne kızlar ? o da şans oyunu mu

ben bu ara oynamayı düşünüyorum ciddi ciddi :D bi sürü iddia tutturdum bu ara hislerim inanılmaz kıvvetli her konuda ne desem çıkıyo bi deniyim bakalım. bilyoner ne kızlar ? o da şans oyunu mu

İddaa sitesi.

Ben de futbol hastası olduğum için iddaa da oynarım :))

Dün iddiaa yaptım tek maçtan yattım ne olacak benım bu halimm :))

Ben internetten oynuyorum direk hesabimdan para atiyorum ama ayi abartmis durumdayim el altinda olunca sak sak 5 dk da oynuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende oynuyorum.
Sevgilim sağolsun , onun yanında tecrübe edindim
:cool:

Ben de oynamak istiyorum bir türlü nasip olmadı. Şu oranlardan bahseder misiniz bilen varsa? 1 0 kavramlarını biliyorum da oranları bilmiyom. :oops:

Back