Kızlar Aranızda Fal Bakmayı Bilen Var Mı?

SheZofren

.....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
6.112
6.885
198
Merhaba arkadaşlar
bu aralar sıkıntılıyım ve çok karışık durumlar yaşıyorum
daha önce hiç fal baktırmadım bilen birine sadece bi arkadaşım kafasından salladı bişeyler
sallamasyon da olsa benim falıma bakar mısınız?

İş ve aşk konusunda neler görüyorsunuz.?
Ne demişler fala inanma falsız da kalma

Genel olarak sıkıntılı değilsin. Birçok şey yolunda gidiyor. Sadece bir konu canını çok sıkıyor düşündükçe kalbin sıkışıyor adeta. Bu konuda seni rahatlatacak bir insan var tam çıkaramadım ama erkeğe benziyor. Tombiş yanaklı biri. Adında veya soyadında a ve m harfleri gördüm. Adem diye birini tanıyo musun :) harf görünce isim yazmadan duramıyorum :) birinden alacağın mı var? Sanki seni zor durumda bırakmış gibi. Bir yolun var sonunda iki kişi karşılıklı hoş sohbetteler. Bir yola çıkmayı düşünüyor olabilirsin.
İşte bunu görmeyi çok seviyorum düğün varrrr :) kimin bilemiyorum ama gelin damat dans ediyorlar aralarında güzel bir aşk var. Çok güzel bir düğünleri oluyor. Sade bir gelinlik giymiş saçlarına çiçekler taktırmış :) etraftan kıskanan bir sürü kişi var ama nazarları bile değemiyor :)

tutanları yaz da bilmiş miyim ben de göreyim :)

çok güzel şeyler yazmışsın genel olarak
aslında şuan pek yolunda giden bişey yok ama gitmeyen de bişey yok beklemedeyim yani mezunum ve iş istiyorum bi an önce
tombiş bi erkek hiç bilmiyorum a ve m harfleri de yok gibi ama inşallah patronum olur adı da Adem'dir belki kurtarsın beni bu işsizlikten
yola çıkmayı düşünmüyorum ama hiç belli olmaz
kimin düğünü acaba yoksa ben mi evleniyorum çok merak ettim
aşk durumu ise ayrıldım yani o yüzden evlilik nasıl olacak bakalım

çooook teşekkür ederim beni kırmayıp falıma baktığın ve güzel şeyler söylediğin için harikasın

aslında iş mi arıyorsun diye soracaktım o kadar da değildir demiştim bir sürü yolun var çünkü. seçeneğin çok görünüyor

aslında iş mi arıyorsun diye soracaktım o kadar da değildir demiştim bir sürü yolun var çünkü. seçeneğin çok görünüyor

dediğin gibi aklımda bir sürü yol var iş, yükseklisans yada kurslara gitmek gibi ben de ne yapacağımı şaşırdım

arkadasim
senin sadece tek bir sikintin var
ve bu sikinti hayatindaki herseyi etkiliyor
renkli kiyafetler giy
yada renkli esyalar kullan
cok imrendigin birisi var
sen ona tabiri caizse kiskanarak kendini herseyi untuuyorsun

cok sey söylerim aslinda am bu fal eskimis baya 2012
bir gün ic koy yine bakarim
sevgiler

Benimde eski bir konum vardı baksanız eski falan ama olsun:))merak ettim:)

yorum için çok teşekkür ederim canım malesef daha yeni gördüm
yeniden fal içip baktıracam yakında :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…