Doğuma Hazırlık Kızlar aranızda Erzincanlı olan yada Erzincan da yaşıyan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esma2424

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
299
390
23
25
Ben 23 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim aralıklarla 1 sene boyunca hastaneye gittim gebe kalma için ilk önce yumurtalık tembelliği denelidi duposton diye bir ilaç kullandım sonra kist denildi 3 cm boyunda ve bekle denildi sonrada en sonunda polikistik over sendromu konuldu şimdi ise bir yok bir türlü hamile kalamıyorum eşimde varikosel vardı en son ve sperm ileri hareketliliği yavaştı dahada gitmedi doktora sorum şu ERZİNCANda bildiğiniz iyi doktor var mı kadın doğum bayan olursa sevinirim ben nesrine kenimeye sevile gittim ama hiç biri içeme tam olarak sinmedi en son Emrullah doktora gittim ama oda hem geç alıyor içeri hemde geçiştiriyor ne olur bana yardım edin yada akıl verin bu arada 2 haftadır da acean diye bir folik asit kullanıyorum dah ne yapmam lazım hamile kalmak için

Tedaviye başladınız mı hangi doktora gidiyorsunuz hamile olduğumu dün öğrendim bnde erzincanda bir doktora gidicem özgür hoca dedi arkadaşım da bilemiyorum Mehmet diyede yazmışlar
Sağ olun valla ben her hangi bir tedavi görmüyorum önceden görmüştüm ilaç içmiştim hamile kalmak için şimdi sadece rutin kontrollerime gidiyorum ümit yankıya gidiyordum ama bu sefer Emrullah hocaya gidecem Allah nasip ederse Ama Mehmet hoca yok gitti neonda sadece özgür hoca var o da iyi ama pahalı bence ben 1 kere gittim 360 lira verdim muayeneye sadece

Ben 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim açıkçası artık korkuyorum yani para hiç sorun değil bin dese yine veririz sadece iyi ve açıklayici olsun bide çevre ilden gelicem tayinciyiz burda

Merhaba. Ben Mehmet hoca da tedavi gördüm hamile kaldıktan 2 ay sonra neondan ayrıldı. Ama çok memnundum. Şuan mecburen Özgür hocadan devam ediyorum. Ama gebelik öncesiyle ilgilenmiyo çok fazla hamile hastası olduğu için sadece hamilelere ve doğumlara giriyo. Sevil hanımı da önerim araştırma da gitmek isteyenler için. Ona gidip hamile kalan tanıdıklarım var. Allah şimdiden hepinizin yardımcısı olsun tez vakitte hamile kalırsınız inşallah

Haftaya özgür hocaya gitmeyi düşünüyordum bende ilk gebelik farklı şehir den gelicem özel diye sırf yani birazda devlette randevu vs olmuyor bide sezeryan istiyorum. Doktor bey ilgisiz mi nasil

Merhaba bizde tayinciyiz erzincana gelicez bende iki senedir evliyim çocuğum yok sizinde yorumuzunu görünce yazmak istedim baya zaman olmuş ama inşallah mesajımı görürsünüz. Durumunuz nasıl iyi bir doktor buldunuz mu tavsiye edebileceginiz bir doktor var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…