Doğuma Hazırlık Kızlar aranızda Erzincanlı olan yada Erzincan da yaşıyan var mı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Esma2424

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2022
299
390
23
25
Ben 23 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim aralıklarla 1 sene boyunca hastaneye gittim gebe kalma için ilk önce yumurtalık tembelliği denelidi duposton diye bir ilaç kullandım sonra kist denildi 3 cm boyunda ve bekle denildi sonrada en sonunda polikistik over sendromu konuldu şimdi ise bir yok bir türlü hamile kalamıyorum eşimde varikosel vardı en son ve sperm ileri hareketliliği yavaştı dahada gitmedi doktora sorum şu ERZİNCANda bildiğiniz iyi doktor var mı kadın doğum bayan olursa sevinirim ben nesrine kenimeye sevile gittim ama hiç biri içeme tam olarak sinmedi en son Emrullah doktora gittim ama oda hem geç alıyor içeri hemde geçiştiriyor ne olur bana yardım edin yada akıl verin bu arada 2 haftadır da acean diye bir folik asit kullanıyorum dah ne yapmam lazım hamile kalmak için

Neden kimse cevap vermiyor
belki de su an o sehırden aktıf biri yoktur hemen cvp gelmesını bekleme 1 2 gune bırı gorur yazar :) pko dan korkma. yasın genç . hormon tahlılı yapılmıs mıydı? adet donemınde yapılanlar? duphaston adet gör dıye vermişler de yumurtlama tedavisi gorsen bıle esın tedavı olmadan kendı kendıne basarılı olman cok zor. bence oncelıkle o gitsin bı kontrole sonra senın asılama mı olcak klomen tedavısı mı dr ayarlar.

Bilmiyorum ki klomen tedavisiyle aşı tedavisini yok horman testi yaptırmadım ama genel olarak tam kan verdiğimde değerlerin biraz düşük diyorlar teşekkür ederim cevabınız için

Erzincanda devlette biraz zor ilgilenen bulmak ama ümit nayki için iyi diyorlar. Özeldede neonda özgür bey var bayan yok neonda. Ayrı kliniği olan kadın varsa bilmiyorum.

Merhaba bende erzincandayim 21 yaşındayım bzide 1 senedir istiyoruz çocuk kan verdim 25 den 18 e düştü sizde sanırım düşük yaşadınız benimde öyle olacak muhtemelen.. neondaki özgür hocayı çok öneriyorlar ocaktan sonra oraya baslarim tedaviye inşallah..

Bence Mehmet hocaya gidin ben ondan memnun kaldım bende gidecem inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…