belki de su an o sehırden aktıf biri yoktur hemen cvp gelmesını bekleme 1 2 gune bırı gorur yazar :) pko dan korkma. yasın genç . hormon tahlılı yapılmıs mıydı? adet donemınde yapılanlar? duphaston adet gör dıye vermişler de yumurtlama tedavisi gorsen bıle esın tedavı olmadan kendı kendıne basarılı olman cok zor. bence oncelıkle o gitsin bı kontrole sonra senın asılama mı olcak klomen tedavısı mı dr ayarlar.Neden kimse cevap vermiyor
Ümitte hiç gitmedim ve evet eşiyle birlikte kliniğide varmış şuan için özelde Mehmet hocaya bakılıyorumErzincanda devlette biraz zor ilgilenen bulmak ama ümit nayki için iyi diyorlar. Özeldede neonda özgür bey var bayan yok neonda. Ayrı kliniği olan kadın varsa bilmiyorum.
Neondaki mehmet mi?Ümitte hiç gitmedim ve evet eşiyle birlikte kliniğide varmış şuan için özelde Mehmet hocaya bakılıyorum
EvetNeondaki mehmet mi?
Mehmet hocadan memnun musunuz? Biz de bir kimyasal ve bir kürtaj yaşadık üst üste. Özgür Bey meşhur ama Mehmet Bey de bilgili diyorlar. 2-3 ay verdikten sonra biz de ikisinden birine gidip onların kontrolünde devam etmek istiyorum
Evet memnunum ama İlk defa gittimMehmet hocadan memnun musunuz? Biz de bir kimyasal ve bir kürtaj yaşadık üst üste. Özgür Bey meşhur ama Mehmet Bey de bilgili diyorlar. 2-3 ay verdikten sonra biz de ikisinden birine gidip onların kontrolünde devam etmek istiyorum
Merhaba bende erzincandayim 21 yaşındayım bzide 1 senedir istiyoruz çocuk kan verdim 25 den 18 e düştü sizde sanırım düşük yaşadınız benimde öyle olacak muhtemelen.. neondaki özgür hocayı çok öneriyorlar ocaktan sonra oraya baslarim tedaviye inşallah..Ben 23 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim aralıklarla 1 sene boyunca hastaneye gittim gebe kalma için ilk önce yumurtalık tembelliği denelidi duposton diye bir ilaç kullandım sonra kist denildi 3 cm boyunda ve bekle denildi sonrada en sonunda polikistik over sendromu konuldu şimdi ise bir yok bir türlü hamile kalamıyorum eşimde varikosel vardı en son ve sperm ileri hareketliliği yavaştı dahada gitmedi doktora sorum şu ERZİNCANda bildiğiniz iyi doktor var mı kadın doğum bayan olursa sevinirim ben nesrine kenimeye sevile gittim ama hiç biri içeme tam olarak sinmedi en son Emrullah doktora gittim ama oda hem geç alıyor içeri hemde geçiştiriyor ne olur bana yardım edin yada akıl verin bu arada 2 haftadır da acean diye bir folik asit kullanıyorum dah ne yapmam lazım hamile kalmak için
Bence Mehmet hocaya gidin ben ondan memnun kaldım bende gidecem inşallahMerhaba bende erzincandayim 21 yaşındayım bzide 1 senedir istiyoruz çocuk kan verdim 25 den 18 e düştü sizde sanırım düşük yaşadınız benimde öyle olacak muhtemelen.. neondaki özgür hocayı çok öneriyorlar ocaktan sonra oraya baslarim tedaviye inşallah..
Kimyasal gebelik yaşayali 1 ay olmadı daha Mayıs'a kadar beklicem bakalım belki ondan sonra gidebilirim ama daha çok özgür Doğan'ın ismini duyuyorumBence Mehmet hocaya gidin ben ondan memnun kaldım bende gidecem inşallah
Siz bilirsiniz yinede ama Mehmet hocayada çok bilgili diyorlarKimyasal gebelik yaşayali 1 ay olmadı daha Mayıs'a kadar beklicem bakalım belki ondan sonra gidebilirim ama daha çok özgür Doğan'ın ismini duyuyorum
Bakalım o zaman bı gelsin de :) sizin gebelik varmı ?Siz bilirsiniz yinede ama Mehmet hocayada çok bilgili diyorlar
Gebelik varmi son durumunuz nedir?Kimyasal gebelik yaşayali 1 ay olmadı daha Mayıs'a kadar beklicem bakalım belki ondan sonra gidebilirim ama daha çok özgür Doğan'ın ismini duyuyorum
Daha olmadı maalesef . Birdahaki ay araştırma da asilamayaa baslicamGebelik varmi son durumunuz nedir?
Evet gebeyim 4 buçuk aylık erkek bebek bekliyorum inşallahBakalım o zaman bı gelsin de :) sizin gebelik varmı ?
Tedaviye başladınız mı hangi doktora gidiyorsunuz hamile olduğumu dün öğrendim bnde erzincanda bir doktora gidicem özgür hoca dedi arkadaşım da bilemiyorum Mehmet diyede yazmışlarMaşallah alllah bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?