Kızlar aranızda böyle bi şey yaşayan varmı? Hamilelik testinin sonradan pozitif olması

Lavien

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2020
47
11
Selam kızlar. Adetim 9 gün gecikti bazı belirtilerim var ama üstünde fazla durmuyorum. Bugün test yaptım ama ilk idrarla değil ondan 2 saat sonraki idrarla ve negatifti. Testi çöpe atmadım 1saat sonra baktım tek çizgiydi. Fakat akşama doğru yani üstünden 5 6 saat geçtikten sonra ikinci çizgi çok belirgin çıkmıştı. Sizce bunun anlamı nedir? İkinci çizgi neden oluşumuş olur? Başına böyle bi şey gelen varmı? Rica etsem yardımcı olurmusunuz

Yani genelde ilk 5 dk içerisinde çıkan çizgi doğru sonucu verir sonradan çıkan çizgi kuruma çizgisi derler ama belirgin çıktıysa birkaç gün bekleyin tekrarlayın bence

Yani genelde ilk 5 dk içerisinde çıkan çizgi doğru sonucu verir sonradan çıkan çizgi kuruma çizgisi derler ama belirgin çıktıysa birkaç gün bekleyin tekrarlayın bence
Pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum ama bekleyemedim sormak istedim. Bende 5dk biliyordum hic böyle bi şey yaşamamıştım merak ettim. Teşekkürler

İlk 5 dakikadan sonra cikan sonucun doğru olmadığı testlerin üzerinde yazıyor ayrıca bunu bir hemşire de söylemişti bana. Ayrıca adeti 9 gün geçen bir sürede ikinci çizgi hemen çıkardı. Yıllardır yaptığım testlerden dolayı oluşan tecubeme göre bunlari yazıyorum yine de siz testi tekrarlayıp öyle doktora gidin bence.

Sonradan çıkan çizgi genelde geçersiz oluyo . Aynısı olmuştu bana da . Ama vardır inşallah tekrar bi test yapın ilk 10 dksını geçerli sayın :)

İlk 5 dakikadan sonra cikan sonucun doğru olmadığı testlerin üzerinde yazıyor ayrıca bunu bir hemşire de söylemişti bana. Ayrıca adeti 9 gün geçen bir sürede ikinci çizgi hemen çıkardı. Yıllardır yaptığım testlerden dolayı oluşan tecubeme göre bunlari yazıyorum yine de siz testi tekrarlayıp öyle doktora gidin bence.
Haklısınız bende öyle biliyordum şimdiye kadar önceki aylarda fazlaca test yaptım hiç böyle olmadığı için merak ettim. Teşekkürler

Haklısınız bende öyle biliyordum şimdiye kadar önceki aylarda fazlaca test yaptım hiç böyle olmadığı için merak ettim. Teşekkürler
Ama hamile de olabilirsiniz . Çünkü böyle olup hamile olduğunu öğrenen çok kişi var

Sonradan çıkan çizgi genelde geçersiz oluyo . Aynısı olmuştu bana da . Ama vardır inşallah tekrar bi test yapın ilk 10 dksını geçerli sayın :)
Şimdi şöyle bi şey de var. İlk idrardan 2saat sonraki idrarla yaptım aslında hiç idrarım gelmiyodu. Genelde 4 5 saat geçmesi gerek diyolar. Bilginiz varmı bu konuda? Anladım. Aslında kendime sözüm vardı test yapmamaya dair ama tutamadım. Bi umut yaptım. Belki tekrarlarım veya pazartesini beklerim. Teşekkürler

Şimdi şöyle bi şey de var. İlk idrardan 2saat sonraki idrarla yaptım aslında hiç idrarım gelmiyodu. Anladım. Aslında kendime sözüm vardı test yapmamaya dair ama tutamadım. Belki tekrarlarım veya pazartesini beklerim. Teşekkürler

Arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ay adetim 8 gün gecikti hala gelmedi dün doktora gittim ultrasonda bişi çıkmadı kan verdim 0.14 beta HCG çıktı ama erken gebelik testi yaptığımda ikincisi silik çıkmıştı çizginin sizce geç döllenme falan olmuş olabilir mi çünkü arada çok sık idrara çıkıyorum ara ara kasıklarıma ağrı anlık giriyor

Arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum 1 yıllık evliyim 3 aydır çocuk için uğraşıyoruz bu ay adetim 8 gün gecikti hala gelmedi dün doktora gittim ultrasonda bişi çıkmadı kan verdim 0.14 beta HCG çıktı ama erken gebelik testi yaptığımda ikincisi silik çıkmıştı çizginin sizce geç döllenme falan olmuş olabilir mi çünkü arada çok sık idrara çıkıyorum ara ara kasıklarıma ağrı anlık giriyor
Kan testi, idrar testinden her zaman daha net sonuç verir. Eğer regl olmazsanız bir sure sonra emin olmak için kan testini tekrar edersiniz.

Kan testi, idrar testinden her zaman daha net sonuç verir. Eğer regl olmazsanız bir sure sonra emin olmak için kan testini tekrar edersiniz.
Teşekkürler canım inşallah öyle bişi vardır çünkü çok istiyorum ve dün de gerçekten moralim bozuldu

Bende yaşadım o durumu doktora da

Bende yaşadım o durumu doktora da gittim malesef bi şey çıkmadı. Adet gecikmesi dedi doktor hatta bende 15gundu gecikme. Doktor bana dyuphaston onerdi ilaç bittiğinde adet oldum. Bu ay da aynı durumdayım ve doktor yine dyuphaston önerdi bugün başladım. Sık idrara çıkma dünden bende de var hatta yanma da oluyur onun için de başka bi ilaç kullanmaya başladım. Bence doktorunla konuşmalısın. Testleri tekrar yaptıra bilirsiz bi kaç gün sonra. İnşallah hamileliktir

İnşallah ama 8 gün oldu olsaydı kanda çok az da olsa çıkardı diye düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum çünkü çok moralim bozuluyor hemen negatif çıkınca

Pazartesi doktora gitmeyi düşünüyorum ama bekleyemedim sormak istedim. Bende 5dk biliyordum hic böyle bi şey yaşamamıştım merak ettim. Teşekkürler
Ben yaşadım ve sonra hamile olduğumu öğrendim ama sağlıklı değildi değerlerim dış gebelik oluşmuş tedavi görüyorum sizde kontrole gidin mutlaka öncelikle kendi sağlınız için.. sonrası çok zor olur..

Ben yaşadım ve sonra hamile olduğumu öğrendim ama sağlıklı değildi değerlerim dış gebelik oluşmuş tedavi görüyorum sizde kontrole gidin mutlaka öncelikle kendi sağlınız için.. sonrası çok zor olur..
Sabah idrarıyla yine yaptım malesef neqatifti. Sizde de öylemi oldu? Yani değer testler nasıldı?

İnşallah ama 8 gün oldu olsaydı kanda çok az da olsa çıkardı diye düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum çünkü çok moralim bozuluyor hemen negatif çıkınca
Umudunu kaybetme Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın. Sizi çok iyi anlıyorum

X