L lit. Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 105 0 8 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #1 ya çok aradım bulamadım sorduğum yerler rainbowlar optiklerde satılmıyor dediler :bbo:
L lit. Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 105 0 9 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #2 hiç kimse bilmiyormu :S
sxuxperstar Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 215 1 12 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #3 Okpete'miz, güzel üyemiz, biriciğimiz de Rainbow kullandı; ama o da web'den satın almıştı yanlış anımsamıyorsam. Sanırım o da Antalya'da bulamamıştı.
Okpete'miz, güzel üyemiz, biriciğimiz de Rainbow kullandı; ama o da web'den satın almıştı yanlış anımsamıyorsam. Sanırım o da Antalya'da bulamamıştı.
O okypete Nirvana Kayıtlı Üye 28 Mart 2008 84.873 40.715 13 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #4 süperstar .!.: Okpete'miz, güzel üyemiz, biriciğimiz de Rainbow kullandı; ama o da web'den satın almıştı yanlış anımsamıyorsam. Sanırım o da Antalya'da bulamamıştı. Genişletmek için tıkla... ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım. ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var..
süperstar .!.: Okpete'miz, güzel üyemiz, biriciğimiz de Rainbow kullandı; ama o da web'den satın almıştı yanlış anımsamıyorsam. Sanırım o da Antalya'da bulamamıştı. Genişletmek için tıkla... ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım. ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var..
L lit. Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 105 0 13 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #5 okypete .!.: ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım. ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var.. Genişletmek için tıkla... aaa gerçektenmi cnm çok teşekkür ederim hemen gidip alıcam bugün giallo alıcam :teytey:
okypete .!.: ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım. ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var.. Genişletmek için tıkla... aaa gerçektenmi cnm çok teşekkür ederim hemen gidip alıcam bugün giallo alıcam :teytey:
A ashlynn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2010 30 0 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #6 okypete .!.: ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım. ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var.. Genişletmek için tıkla... ya canım antalyada emo optikten başka lens eniyebileceğimiz bi yer var mı???
okypete .!.: ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım. ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var.. Genişletmek için tıkla... ya canım antalyada emo optikten başka lens eniyebileceğimiz bi yer var mı???
sxuxperstar Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Şubat 2008 215 1 15 Temmuz 2010 Konu Sahibi lit. #7 Ben geçen yaz tatilde de o optikten B&L almıştım, hatta lens kısmı küçük yanda bir başka mağazadaydı; ama Rainbowları görmemişim :) Benim acilen magnezyum, fosfor, potasyum takviyesi almam lazım, erken yaşlanma söz konusu çünkü
Ben geçen yaz tatilde de o optikten B&L almıştım, hatta lens kısmı küçük yanda bir başka mağazadaydı; ama Rainbowları görmemişim :) Benim acilen magnezyum, fosfor, potasyum takviyesi almam lazım, erken yaşlanma söz konusu çünkü