Kontakt Lens kızlar antalyada rainbow satan bi yer biliyormusunuz?

lit.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
105
0
ya çok aradım bulamadım sorduğum yerler rainbowlar optiklerde satılmıyor dediler :bbo:

Okpete'miz, güzel üyemiz, biriciğimiz de Rainbow kullandı; ama o da web'den satın almıştı yanlış anımsamıyorsam. Sanırım o da Antalya'da bulamamıştı.

Okpete'miz, güzel üyemiz, biriciğimiz de Rainbow kullandı; ama o da web'den satın almıştı yanlış anımsamıyorsam. Sanırım o da Antalya'da bulamamıştı.

ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım.
ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var..

ayy ne güzel sözler bunlar. sağolcanım.
ben rainbowu büyük migrostaki emo optikten almıştım canım. deneme imkanıda var. doktoruda var..

aaa gerçektenmi cnm çok teşekkür ederim hemen gidip alıcam bugün giallo alıcam :teytey:

Ben geçen yaz tatilde de o optikten B&L almıştım, hatta lens kısmı küçük yanda bir başka mağazadaydı; ama Rainbowları görmemişim :) Benim acilen magnezyum, fosfor, potasyum takviyesi almam lazım, erken yaşlanma söz konusu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…