• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar annem salı gunu amelıyat olacak rahmını alacaklar

mlk2004

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2008
252
0
96
46
İstanbul
cok korkuyorum...... Onsuz bır dunya dusunemıyorum.... okmeydanı ssk da olacakmıs..... oradan da cok korkuyorum... orda amalıyat olan varmı kac gun yatırırlar.... nasıl bır amalıyat bılgısı olan varmı acaba.... bılgı verırısenız sevınırım

selam kayınvalidem bi ay öncce rahim ameliyatı geçirdi,rahim yumurtalıklar ve lenf bezlerini aldılar,ama bizimki biraz ağır bir ameliyattı kanser hücreleri vardı rahimde,annenizin rahatsızlığının detayı nedir ?
bizim ameiyat özelde oldu yaklaşık 2 saat sürdü,ama devlet hastanelerinde duyduğum kadarıyla 6 saate kadar sürüyomuş ?
şu an biz hala bu hastalıkla uğraşıyoruz,annenin hastalığını tam olarak söylersen biraz bilgi verebilirim ..
geçmiş olsun...

rahımde kalınlasma cok sayıda mıyon mıyonların bazıları patlamıs hatta adet duzensızlıgı var bıldıgım kadarıyla..... ALLAH cumlesıne sıfa versın zor kadınlarda gogus rahım kanserı erkeklerde prostat yaygın

çok geçmiş olsun benm annemde 2 yıl önce bu ameliyatı geçirdi rahim alındı yumurtalıklar alındı
45 yaşında çok aşırı kanaması oluyodu ve çok sayıda miyomu vardı kötü birşeye çevirmemesi için ameliyat uygun görüldü farklı doktorlarada gittik hepsi ameiyatı önerdi en son gittiğimiz doktor özeldi muayenehanesine gidiyoduk
sonra devlette o doktor yaptı ameliyatı başarılı geçti
sezeryan doğum gbi oluyo ameliyat bebek alır gbi karnın alt tarafını kesiyolar ince bi şerit halinde ordan rahimi alıyolar yaklaşık 1.5 - 2 saat sürüyor sonrası zor işte ağrısı sızısı oluyo hemen ayaklanmasın annen benm annem çalıştığı için mecburen 1 ay sonra işe başaldı ama o dönem çok ağrısı oldu
uzun süre dinlensin hemen ayaklanmasın ağır zor işler yapmasın

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin yardımcınız olsun. Zamanımızda rahim alma ameliyatarı çok sık yapılıyor. Çok yaygın artık kafanızı takmayın sadece ameliyat sonrası iyi bakılsın mikrop kapmamasına özen gösterilsin kısa zamanda sağlığına kavuşacaktır..

izmrde 10.şubat tarihinde başarılı b operasyon geçirdim. Elbette sıkıntılı bi süreç ama hastanede son derece iyi bakılıyorsunuz. ağrı, sancı kişisel değişiyor misal benim hiç ağrım yok. şu an operasyonun üzerinden 1 hafta geçti sadece ilaçlarıma dikkat ediyorum ve dinleniyorum. 1, 1.5 saat kadar süren bi operasyon myom sorunum vardı madem ameliyat oluyorum yaşım gereği sonrasında yine yaşamayım amaleiyat die tamamen rahim ameliyatı oldum. son derece memnunum.. korkulcak hiç bişii yok. operasyon kısa ve sıkıntısız. sayılı gecen günler hasta olanlara acil şifa olsun elbette. Ama ben yeni ameliyat olduğum için eski ameliyat olanların ne kadar bi süreçte toparladıklarını, normal yaşama nasıl ve ne süratte geçtiklerini merak ediyorum. netiede menopoz durumu söz konusu doğal olarak fiziken bi sıkıntı yaşıyorlar mı kilo alma riski daha mı fazla..

bugun yattı hastaneye...tasıyon bıraz yuksek cıkmıs..... yarın ıcın dua edın olurmu.......:26:

gecmıs olsun canım..amelıyat oldu mu annen?durumu nasıl? bnm anneme de amelıyat tavsıye etmıs doktor cok korkuyorz...sonrasında menopoza gırmek korkutuyo annemı..45 yasında annem..

Back