Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Kıyafetleri, Bebek EşyalarıKızlar!.. Anne Lutfen'de tüm ürünlerde kargo bedavaymış.. hem de herseydeee..
Bugun gogus pompası almak için internet sitelerine bakıyodum. Anne Lutfen sitesinde tüm ürünlerde kargo bedavaymıs bebeğimize dair hersey var herkese haber veriyim dedim :)
Bugun gogus pompası almak için internet sitelerine bakıyodum. Anne Lutfen sitesinde tüm ürünlerde kargo bedavaymıs bebeğimize dair hersey var herkese haber veriyim dedim :)
Aslında cok mantıklı bişey bebekle alakalı olan tüm sitelerde öyle olması lazım. sonucta anneyiz. devamlı alısverise cıkma zamanımız yok. ucretsiz olarak evimize teslim edilmesi cok güzel bişey...