Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır tekrarlayamadım canım işe geldim bi kaç gün sonra tekrarlıyacagım belki akşam tekrar yapabılırım bakalım ama umutsuzum o yuzden hevesım kalmadı sürekli hayal kırıklığına uğradım çünkü daha önceleride bu sekilde çift çizgi gördüm ama mesela gün içinde değilde bir iki gün geçtikten sonra oluyordu kuruyunca falan yanı kafam karısıkCanim ne yaptın testi tekrarladin mi
Hayır tekrarlayamadım canım işe geldim bi kaç gün sonra tekrarlıyacagım belki akşam tekrar yapabılırım bakalım ama umutsuzum o yuzden hevesım kalmadı sürekli hayal kırıklığına uğradım çünkü daha önceleride bu sekilde çift çizgi gördüm ama mesela gün içinde değilde bir iki gün geçtikten sonra oluyordu kuruyunca falan yanı kafam karısık
Benim ablam 3saat sonra öğrendi. Bebetime marka test yaptık 1saat gidip geldik baktık yok eve döndüm 3saat geçti testi bana attı şok olmuştum şimdi kızı 10 aylık. Her test aynı değil.cnm yazdıgımı dıkkate alırsan sevınırım ılk 5 dk sonrasını kesınlıkle gorme at cope ılk 5dk onemlı 14 senedır test yapan bırı olarak soyluyorum
Bu testte bebe time acaba bu testlerde böyle mi oluyor sizce bu testin sonucu nedirBenim ablam 3saat sonra öğrendi. Bebetime marka test yaptık 1saat gidip geldik baktık yok eve döndüm 3saat geçti testi bana attı şok olmuştum şimdi kızı 10 aylık. Her test aynı değil.
yıllardır denemedıgım test kalmadı bence sızınkı tesaduf olmus arastırın derım bu testler uzun sure sonra yanlıs gosterıyorBenim ablam 3saat sonra öğrendi. Bebetime marka test yaptık 1saat gidip geldik baktık yok eve döndüm 3saat geçti testi bana attı şok olmuştum şimdi kızı 10 aylık. Her test aynı değil.
Bazı testler 30 dakikaya kadar uzatıyor sonucu bende yıllarca test yaptım,biliyorum. Bebetime markada klavuzunda yazıyor 5-20dakika diye. Denk gelirse bakarsınız.yıllardır denemedıgım test kalmadı bence sızınkı tesaduf olmus arastırın derım bu testler uzun sure sonra yanlıs gosterıyor