Gebeliğe Hazırlık Kızlar anlayanlar testime bakabilirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
261
111
103
28
Kızlar bu akşam yaptım testin ilk halinden son hali hepsi 4 saat içinde oldu sonuc ne sizce

Eklentiler

• IMG_20190807_204833.jpg
    IMG_20190807_204833.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20190807-WA0063.jpeg
    IMG-20190807-WA0063.jpeg
    30,3 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20190808_000829.jpg
    IMG_20190808_000829.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 134
Testin markası nedir? Bozulmuş gibi duruyor test fazla mı idrar damlattınız?

Yan bozuk yada fala idrar damlarmışsınız testiniz varsa sabah ilk idrarla tekrarlayın hakinizda hayırlısı olsun

Var gibi ama fazla damlatmışsınız . Sabah ilk örnekle tekrarlayın

Ya daha once de boyle olmuştu ama bir gün bekleyince falan olmuştu ilk defa saatler ıcınde belirginleşti 3-4 saat içinde oldu hepsi

Var bence benimkide saatler sonra ikinci çizgi minik gölge seklindeydi

bence testı tekrarla bu test bozuk. ayrıca 3-4 saat sonra cıkan sonucu dıkkate alma ılk 5 yeterlı cıkması ıcın. kaldıkı ben zaten boyle testlere guvenmıyorum en guzelı kan vermek. cunku daha once hamıle olmadıgım halde pozıtıf cıkmıstı testım.

Canim ne yaptın testi tekrarladin mi
Hayır tekrarlayamadım canım işe geldim bi kaç gün sonra tekrarlıyacagım belki akşam tekrar yapabılırım bakalım ama umutsuzum o yuzden hevesım kalmadı sürekli hayal kırıklığına uğradım çünkü daha önceleride bu sekilde çift çizgi gördüm ama mesela gün içinde değilde bir iki gün geçtikten sonra oluyordu kuruyunca falan yanı kafam karısık

Hayır tekrarlayamadım canım işe geldim bi kaç gün sonra tekrarlıyacagım belki akşam tekrar yapabılırım bakalım ama umutsuzum o yuzden hevesım kalmadı sürekli hayal kırıklığına uğradım çünkü daha önceleride bu sekilde çift çizgi gördüm ama mesela gün içinde değilde bir iki gün geçtikten sonra oluyordu kuruyunca falan yanı kafam karısık

cnm yazdıgımı dıkkate alırsan sevınırım ılk 5 dk sonrasını kesınlıkle gorme at cope ılk 5dk onemlı 14 senedır test yapan bırı olarak soyluyorum

cnm yazdıgımı dıkkate alırsan sevınırım ılk 5 dk sonrasını kesınlıkle gorme at cope ılk 5dk onemlı 14 senedır test yapan bırı olarak soyluyorum
Benim ablam 3saat sonra öğrendi. Bebetime marka test yaptık 1saat gidip geldik baktık yok eve döndüm 3saat geçti testi bana attı şok olmuştum şimdi kızı 10 aylık. Her test aynı değil.

Benim ablam 3saat sonra öğrendi. Bebetime marka test yaptık 1saat gidip geldik baktık yok eve döndüm 3saat geçti testi bana attı şok olmuştum şimdi kızı 10 aylık. Her test aynı değil.
Bu testte bebe time acaba bu testlerde böyle mi oluyor sizce bu testin sonucu nedir

yıllardır denemedıgım test kalmadı bence sızınkı tesaduf olmus arastırın derım bu testler uzun sure sonra yanlıs gosterıyor

yıllardır denemedıgım test kalmadı bence sızınkı tesaduf olmus arastırın derım bu testler uzun sure sonra yanlıs gosterıyor
Bazı testler 30 dakikaya kadar uzatıyor sonucu bende yıllarca test yaptım,biliyorum. Bebetime markada klavuzunda yazıyor 5-20dakika diye. Denk gelirse bakarsınız.

Back