Hamilesin canim hayirli olsun kan testi yaptir dr.kontrolune gitKızlar Adet döngüsü yumurtlama günü şudur budur takip etmedik tesadüfen yaptık böyle çıktı sadece şundan eminiz en son ki ilişkiden 13 gün sonrası bugün
Bu kadar net çıkar mı ? Hiç beklemedik anında iki çizgi böyle oldu
Çıkar canım benimde adetime 5 gün vardı daha ikinci cizgim bundan bile koyu çıktı. Hamilesin yani Hayırlı olsunnnKızlar Adet döngüsü yumurtlama günü şudur budur takip etmedik tesadüfen yaptık böyle çıktı sadece şundan eminiz en son ki ilişkiden 13 gün sonrası bugün
Bana mi yazdiniz bilmiyorum. Evet iliskiden sonra 16.gun ogrendimİlişkinizin 16. Günü mü ?
Aynen benimde öyle oldu kop koyu iki çizgi çıkmıştı hayırlı olsunKızlar Adet döngüsü yumurtlama günü şudur budur takip etmedik tesadüfen yaptık böyle çıktı sadece şundan eminiz en son ki ilişkiden 13 gün sonrası bugün
Doktora gittiğimde 4 yada 6 haftalık hamilesin demişti orayı tam hatırlayamadım baya sasirmistimAynen benimde öyle oldu kop koyu iki çizgi çıkmıştı hayırlı olsun
Çıkar canımKızlar Adet döngüsü yumurtlama günü şudur budur takip etmedik tesadüfen yaptık böyle çıktı sadece şundan eminiz en son ki ilişkiden 13 gün sonrası bugün
Doktora gittim bugün adet tarihimi bilmiyorum dedim 6+2 çıktı ultrasondaAynen benimde öyle oldu kop koyu iki çizgi çıkmıştı hayırlı olsun
Bugün doktora gittik adet tarihimi bilmiyorum dedim 6+2 çıktı ultrason daÇıkar canımRabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah olmayanlara aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin
Bugün doktora gittik adetimi bilmiyorum dedim ultrasonda 6+2 çıktıÇıkar canım benimde adetime 5 gün vardı daha ikinci cizgim bundan bile koyu çıktı. Hamilesin yani Hayırlı olsunnn
Hamilesiniz canım benim 2 bebegimide böyle testle ogrendim gözüne aydınKızlar Adet döngüsü yumurtlama günü şudur budur takip etmedik tesadüfen yaptık böyle çıktı sadece şundan eminiz en son ki ilişkiden 13 gün sonrası bugün
Bugün doktora gittik adetimi bilmiyorum dedim ultrason da 6+2 çıktıBana mi yazdiniz bilmiyorum. Evet iliskiden sonra 16.gun ogrendim
Teşekkürler sağolun ilişkiden 13 gün sonra yaptım ama ultrason da bebek 6+2 çıktı geçen aydan mı kalmışım acabaHamilesiniz canım benim 2 bebegimide böyle testle ogrendim gözüne aydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?