• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar anlayanlar bakabilir mi tahlil sonucuma

MaviRe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
1.682
1.426
48
Kızlar kan pıhtılaşması vs belli mi? Kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim de yapıldı adet olmuştum. Bidaha hormon testı yaptırmam gerekli mi? Beta hcgm sıfırlandı şuan ona baktırdım ama test yaptirmadim.

Eklentiler

• Screenshot_20200628_122923.jpg
    Screenshot_20200628_122923.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 449
  • Screenshot_20200628_122905.jpg
    Screenshot_20200628_122905.jpg
    43,7 KB · Görüntüleme: 447
Bunlar tam kan değerleri. Doktorun anlar ancak. Pıhtılaşma için genetiğe gidip test yaptırmak gerekiyor. Üniversitelerde yaptırabilirsin. Eşine de bakılır.

Kızlar kan pıhtılaşması vs belli mi? Kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim de yapıldı adet olmuştum. Bidaha hormon testı yaptırmam gerekli mi? Beta hcgm sıfırlandı şuan ona baktırdım ama test yaptirmadim.
Ben kendim için Bi soru sorabilir miyim sakıncası yoksa. Hcg kaça kadar çıkıp sıfırlandı. Ve kaç gün sürdü sıfırlanması. Ben de şu an kimyasal geçiriyorum ama ne zaman gelir adetim çok merak ediyorum. Korkuyorum öte yandan

Ben kendim için Bi soru sorabilir miyim sakıncası yoksa. Hcg kaça kadar çıkıp sıfırlandı. Ve kaç gün sürdü sıfırlanması. Ben de şu an kimyasal geçiriyorum ama ne zaman gelir adetim çok merak ediyorum. Korkuyorum öte yandan

Benimde geçen sene oldu ilk değer 20 çıktı, iki gün sonra 37 oldu.. 1 hafta sonra adet oldum.

PLT Nedir? Trombositler yani PLT kanın pıhtılaşmasına yardımcı olan küçük kan hücresi parçalarıdır. Kanda normalden fazla yani 400.000'den fazla Trombosit bulunmasına Trombosit yüksekliği denir. (yazıyo internette. Galiba kanda pıhtılaşma var)

Direk genetik bölümüne randevu alın bir daha bir daha hastaneye gitmenize gerek kalmasın eşinize de alabilirsiniz gerçi sizin almanız yeter ama. Eşinizle birlikte gidin hastanenin yoğunluk durumuna göre 1aya çıkar sonucunuz. İnşallah testleriniz güzel çıkar

Ben kanamamin gecesi acile gittim kimyasal gecirmissin on gün sonra sifirlanmasi gerek test yaptirirsin dedi. Acile gittiğim gece 9 du hcg benim. 10 günü geçti anca randevu alabildim gittiğimde <2 yazıyordu sonuçta doktor sıfırlanmış dedi

Back