Kızlar kan pıhtılaşması vs belli mi? Kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim de yapıldı adet olmuştum. Bidaha hormon testı yaptırmam gerekli mi? Beta hcgm sıfırlandı şuan ona baktırdım ama test yaptirmadim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar anlayanlar bakabilir mi tahlil sonucuma
- Konu Sahibi MaviRe
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- hormon testi kimyasal gebelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Hangi alanda randevu almaliyimBunlar tam kan değerleri. Doktorun anlar ancak. Pıhtılaşma için genetiğe gidip test yaptırmak gerekiyor. Üniversitelerde yaptırabilirsin. Eşine de bakılır.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Genetik bölümüneHangi alanda randevu almaliyim
Kadın doğum da yönlendirebilir
Kadın doğum üreme sağlığı urejinokolojiye aldim randevuGenetik bölümüne
Kadın doğum da yönlendirebilir
Ben kendim için Bi soru sorabilir miyim sakıncası yoksa. Hcg kaça kadar çıkıp sıfırlandı. Ve kaç gün sürdü sıfırlanması. Ben de şu an kimyasal geçiriyorum ama ne zaman gelir adetim çok merak ediyorum. Korkuyorum öte yandanKızlar kan pıhtılaşması vs belli mi? Kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim de yapıldı adet olmuştum. Bidaha hormon testı yaptırmam gerekli mi? Beta hcgm sıfırlandı şuan ona baktırdım ama test yaptirmadim.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Ben kendim için Bi soru sorabilir miyim sakıncası yoksa. Hcg kaça kadar çıkıp sıfırlandı. Ve kaç gün sürdü sıfırlanması. Ben de şu an kimyasal geçiriyorum ama ne zaman gelir adetim çok merak ediyorum. Korkuyorum öte yandan
Benimde geçen sene oldu ilk değer 20 çıktı, iki gün sonra 37 oldu.. 1 hafta sonra adet oldum.
PLT Nedir? Trombositler yani PLT kanın pıhtılaşmasına yardımcı olan küçük kan hücresi parçalarıdır. Kanda normalden fazla yani 400.000'den fazla Trombosit bulunmasına Trombosit yüksekliği denir. (yazıyo internette. Galiba kanda pıhtılaşma var)Kızlar kan pıhtılaşması vs belli mi? Kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim de yapıldı adet olmuştum. Bidaha hormon testı yaptırmam gerekli mi? Beta hcgm sıfırlandı şuan ona baktırdım ama test yaptirmadim.
İlk değerin çıktığında adetin gecikmiş miydi peki?Benimde geçen sene oldu ilk değer 20 çıktı, iki gün sonra 37 oldu.. 1 hafta sonra adet oldum.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
İlk değerin çıktığında adetin gecikmiş miydi peki?
Evet 2 gün gecikmişti.
Acaba o arada yine yükseldi mi ki, benim 3 gün gecikmede 178 çıktı. Çok mu var daha adet görmeme o zamanEvet 2 gün gecikmişti.
- 25 Nisan 2019
- 430
- 1.114
- 63
Direk genetik bölümüne randevu alın bir daha bir daha hastaneye gitmenize gerek kalmasın eşinize de alabilirsiniz gerçi sizin almanız yeter ama. Eşinizle birlikte gidin hastanenin yoğunluk durumuna göre 1aya çıkar sonucunuz. İnşallah testleriniz güzel çıkarKızlar kan pıhtılaşması vs belli mi? Kimyasal gebelik olduğumu öğrendiğim de yapıldı adet olmuştum. Bidaha hormon testı yaptırmam gerekli mi? Beta hcgm sıfırlandı şuan ona baktırdım ama test yaptirmadim.
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Acaba o arada yine yükseldi mi ki, benim 3 gün gecikmede 178 çıktı. Çok mu var daha adet görmeme o zaman
İkinci değer kaç çıktı?
Bu son değerim, ilk 157 ikinci 189 üçüncü 178 çıktı.İkinci değer kaç çıktı?
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
En kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin rabbim inşallah.. 1 hafta 10 güne adet olursun.Bu son değerim, ilk 157 ikinci 189 üçüncü 178 çıktı.
İnşallah çok sağol cevapların içinEn kısa zamanda sağlıklı bi gebelik nasip etsin rabbim inşallah.. 1 hafta 10 güne adet olursun.
- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Acaba o arada yine yükseldi mi ki, benim 3 gün gecikmede 178 çıktı. Çok mu var daha adet görmeme o zaman
Hayir sifirlanmadanda adet görebilirsin adetten sonea bile sıfırlanabilir
Evet dün başladı yavaş yavaş geliyor bakalım ne zamana kadar böyle devam etcekHayir sifirlanmadanda adet görebilirsin adetten sonea bile sıfırlanabilir
- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Evet dün başladı yavaş yavaş geliyor bakalım ne zamana kadar böyle devam etcek
Hayırlısı olsun inşallah en kisa surede sağlıklı gebelik geçirirsiniz
Ben kanamamin gecesi acile gittim kimyasal gecirmissin on gün sonra sifirlanmasi gerek test yaptirirsin dedi. Acile gittiğim gece 9 du hcg benim. 10 günü geçti anca randevu alabildim gittiğimde <2 yazıyordu sonuçta doktor sıfırlanmış dediBen kendim için Bi soru sorabilir miyim sakıncası yoksa. Hcg kaça kadar çıkıp sıfırlandı. Ve kaç gün sürdü sıfırlanması. Ben de şu an kimyasal geçiriyorum ama ne zaman gelir adetim çok merak ediyorum. Korkuyorum öte yandan