D Denizell Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2018 89 43 88 36 30 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizell #1 Kızlar çift tarama testi sonucumu aldım yarın doktorumla görüşeceğiz ama ben çok merak ettim inşallah sorun yoktur ...Anlayan birileri yorum yapabilir mi Eklentiler F314A1CE-F2D4-4A10-B483-F3AF636BBDE1.webp 39,9 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar çift tarama testi sonucumu aldım yarın doktorumla görüşeceğiz ama ben çok merak ettim inşallah sorun yoktur ...Anlayan birileri yorum yapabilir mi
S a l o m i 💕 Kayıtlı Üye 10 Nisan 2019 701 1.079 113 30 Nisan 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizell #2 Herhangi bir riskin bulunmuyor Canım. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızo kucagımıza almayı nasip etsin Bu arada kapadokya hastanesinde Doktorunuz kim
Herhangi bir riskin bulunmuyor Canım. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızo kucagımıza almayı nasip etsin Bu arada kapadokya hastanesinde Doktorunuz kim
D Denizell Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2018 89 43 88 36 1 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizell #3 Salomi .!.: Herhangi bir riskin bulunmuyor Canım. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızo kucagımıza almayı nasip etsin Bu arada kapadokya hastanesinde Doktorunuz kim Genişletmek için tıkla... Canım doktorum Kayseri’de normalde ama Nevşehir’de Ramazan Beye gittim memnun kaldım sakin ,rahatlatıcı ilgiliydi...
Salomi .!.: Herhangi bir riskin bulunmuyor Canım. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızo kucagımıza almayı nasip etsin Bu arada kapadokya hastanesinde Doktorunuz kim Genişletmek için tıkla... Canım doktorum Kayseri’de normalde ama Nevşehir’de Ramazan Beye gittim memnun kaldım sakin ,rahatlatıcı ilgiliydi...