Kızlar Ankarda iyi bir Burun estetiği yapan Doktor var mı?

H_E_N_D

stay Strong
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2009
320
1
96
41
kızlar estetik olmayı düşünüyorum ama hem uygun bir fiyata hemde iyi bir doktora ihtiyacım var bana önereceğiniz bir doktor varmıı?

İçerik nedeniyle”Estetik, Doktorlar, öneriler, sorular “Bölümüne taşınmıştır

merhaba ankarada reha yavuzer bey plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı doçent doktor gazi üniversitesi tıp fakültesi gazi hastanesinde. çok iyi ve mükemmel bir hekim. gerek tıbbi beceri gerekse kişilik olarak fevkalade bir insan. ben çok memnun kaldım.1.5 yıl önce burun düzeltme ameliyatı oldum reha hocam yaptı süper süper süper güvenin mutlu olursunuz.
gözüm kapalı önerebileceğim bir cerrahtır.

fiyatı uygun mudur bilmem ama hıfzı velidedeoğlu'nun yaptığı birkaç burun gördüm gerçekten çok güzeldi..

duygucum gözlerim yasardı valla, reha yavuzerle ilgili bölümde de bizi bilgilendirirsen cok mutlu olacagız...burnunla ilgili sorunun var mı, 1.5 yılda ne gibi asamalardan gectin fln gibi...

duygucum çok teşekkür ederim rica etsem fotolarını görebilirmiyim özeldende olabilir canım çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…