Kızlar ; AMH 2.95 pcos değildir değil mi?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.273
1.517
333
Kızlar yaş 39 amh 2.95 çıktı bugün .
Geçen sene ultrasonda baktığında pcos filan çıkmadı amh de 2.88 çıkmıştı.
Randevum adetin 2. Günü ama dayanamadım bilginiz varsa cevaplayın lütfen bu değer normal mi, pcos açısından şüpheli mi ? 🌺

Benim yaş 34 amh 3.44, doktor gayet iyi buldu değeri o yüzden sizinki de iyi diye düşünüyorum. Yine de tüm değerlere adetin 2.günü bakacaklar, tek etmen amh değil maalesef.

Benim yaş 34 amh 3.44, doktor gayet iyi buldu değeri o yüzden sizinki de iyi diye düşünüyorum. Yine de tüm değerlere adetin 2.günü bakacaklar, tek etmen amh değil maalesef.
Ultrasonda da bakmıştı sorun yoktu fsh de 7.77 ama genelde düşer yükseldiğini görünce sonradan pcos olunabilir mi sormak istedim, çok teşekkür ederim 🌺

Ultrasonda da bakmıştı sorun yoktu fsh de 7.77 ama genelde düşer yükseldiğini görünce sonradan pcos olunabilir mi sormak istedim, çok teşekkür ederim 🌺
Ya amh değeri oynayabilen bir değer aslında, bir de yapılan cihaz falan da etkili. Bana değerler çok normal geldi.

Kızlar yaş 39 amh 2.95 çıktı bugün .
Geçen sene ultrasonda baktığında pcos filan çıkmadı amh de 2.88 çıkmıştı.
Randevum adetin 2. Günü ama dayanamadım bilginiz varsa cevaplayın lütfen bu değer normal mi, pcos açısından şüpheli mi ? 🌺
Hayır değil, tam tersine çok güzel bir değer

Back