kızlar alyans alcam önümüzdeki ay sizce hangisi hoş...

3. güzelmiş çok sarı da değil zamanla çizilince o parlaklıktan eser kalmıyor. bu konuda maymun iştahlı biri olarak tecrübeliyim zira 3. alyansımı takıyorum böyle giderse 4. de alacam.

evet ben de aynı şeyi söyleyecektim.arkadaşım henüz nişanlı olmasına rağmen alyansındaki çizikler kendisini rahatsız ettiği için değiştirdi.kimisi matlaşadabiliyor.bununla ilgili satıcıdan garanti alarak tercih yapmanızı dilerim.arkadaşım alyansının çiziklerini satıcıya gösterince satıcı ücret talep etmemişti.

ben 1.sini begendm bunların arasndan..ama çoook seçenek war alyanslarda iyice araştr bnce çok daha guzel modeller war

2 fena degil gibi, sarı altın oldugu icin içlerinde ben pek sevemedim ama 3 ünüde..
yalnız baya alyans degiştirmişsin, bende sozde alıcam alyansımı bidaha nisanda dugunde degiştirmicem diyodum ama kafam karıstı simdi madem bole durmadan degişen bisey cok para vermesek mi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…